Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentka WSHE

WSHE Łodź--wasze opinie

Polecane posty

pytanie:jak wygląda studiowanie na wsh w gdańsku?ktos cos wie?co z filologia anigielska?jak tam sie dostac i czy jest WYCISK?

Gość studentka4
Lepiej zrezygnuj z tej Akademi bo widzisz co się dzieje .Uciekać z tej uczelni ,wstyd na cały kraj.

Gość jdakdhkj
no i się stało...klapa,a szkoda

Gość ZNOWU KONKURENCJA CZARNY
PR USKUTECZNIA!!! Wejdzcie sobie na strone ministerstwa i poczytajcie komu i za co zabieraja uprawnia i na co I O TYM DLACZEGO NIE MOWICIE?! A TYLKO O AHE? JAK SIE CHCE BARDZO KOGOS ZNISZCZYC, TO ZNAJDZIE SIE COKOLWIEK, KOMUS NA TYM ZALEZY! Moj kierunek zostal bardzo dobrze oceniony przez komisje akredytacyjna, mamy lepsze warunki niz ASP! Wiec jak ktos nie zna z autopsji TO NIECH SIE NIE WYPOWIADA!!!

Gość teraz się mówi o tych oddziała
ch zamiejscowych, że działały niezgodnie z prawem. ZAPOMINA SIĘ SIĘ, ZE JESZCZE NIEDAWNO PRAWO POZWALAŁO NA TAKIE DZIAŁANIE ale prawo się zmieniło a uczelnia nie dostosowała się od razu. zresztą nie tylko nasza, ale tylko o naszej gada się takie głupoty. wiadomo, na każdej uczelni znajdzie się kierunek gorszy i lepszy, ale teraz dosłownie robią te mendy wszystko, co tylko można by pogrążyć AHE która jest i tak w trudnej sytuacji. jakoś o innych szkołach które to samo robiły nie mówi się, nie nagłaśnia się. na moim kierunku są, albo niestety raczej byli (mam nadzieję, że jednak będą) prześwietni ludzie, profesjonaliści, genialna po prostu kadra, od której nauczyłam się mnóstwa rzeczy, i jestem im za tę wiedzę bardzo wdzięczna. nie żałuję, że poszłam na AHE, wtedy jeszcze WSHE (myślę, że sam fakt nadania uczelni tytułu Akademii o czymś świadczy...), szkoda tylko będzie, jeśli nie będę tu mogła zrobić dyplomu licencjata, bp jestem dopiero na 2. roku. a bardzo chcę, by jednak uczelnia została, najlepiej z tą kadrą.

Gość renata.łódż
ostrzegam wszystkich przed tą szkoła-to zwykli oszuści,chodzilam tam do szkoly,zrezygnowalam,dzwonilam do ksiegowosci,mialam wszystko uregulowane,po 3latach dostalam wezwanie do zaplaty 1790zl + odsetki.z kancelarii prawnej,straszyli mnie sądem jak nie zaplace w ciagu 3dni.dzwonilam do łodzi nagle uslyszalam,ze wisze im 6zl+ 120zł za czesne za pazdziernik 2007,najsmieszniejsze jest to ze wszystkie dowody wplaty mam w domu. co o tym, sadzicie? przez 3 lata nie dostalam ani jednego pisma ze jestem dluzna a pare dni temu dostalam jeden zwykly list ze skanowanymi pieczatkami z kancelarii prawno finansowej z wezwaniem do zaplaty.nie daruje im tego,a przeprosiny z ich strony to dla mnie za malo!!!!!!! to sa oszusci i wyłudzacze pieniedzy!!!!!!!!!szkola zeby robila takie rzeczy?

Gość tomas77
nie polecam tej szkoly w 100% to jedna wielka sciema,szkoda kasy.

Gość Scorp
Ogółem . Bezczelna i chamska "uczelnia". Zlikwidowali mój kierunek ( Realizacja Obrazu Filmowego i Telewizyjnego) z własnych błędów a studentów potraktowali jak śmieci. Żeby opisać wszystkie kłopoty związane z Ahe musiałbym napisać referat. Jesteśmy w trakcie sprawy sądowej o odszkodowanie. Mam nadzieje że ta szkoła upadnie jak najszybciej bo szkoda jest czasu i pieniędzy na tych krętaczy.

Gość true story
WSHE, teraz AHE kultywuje dziwne praktyki na studentach, gdzie przy wydawaniu indeksów jesteś zmuszony podpisać aneks do umowy zwiększający wysokość opłat za studia na kierunku przez ciebie obranym. Strasznie zbiurokratyzowana, gdzie na każdym kroku i w każdym miejscu na uczelni nie załatwi się nic bez odpowiedniego papierku (zupełnie jak w "Dwunastu pracach Asterixa"). I ostatnia, oraz najdotkliwsza forma represji studentów - kiedy zalegamy z płatnością za czesne, uczelnia nie wysyła upomnień, lecz straszy firmą KGPN (windykacja), co chyba jest niezgodne z prawem.

Ja studiuję na tej uczelni już 2 rok i jestem zadowolona. Studiowałam na Uniwersytecie Wrocławskim ale zrezygnowałam ponieważ to czego tam mnie uczyli nie miało absolutnie żadnego przelożenia na rzeczywistość. W AHE jest lepiej ponieważ grupy wykladowe są mniejsze można prowadzić dyskusje. Wykładowcy traktują cię jak równego sobie, można wyrazić swoje wątpliwości nie mając obaw o konsekwencje. Nie spotkałam się tez z tym że przy odebraniu indeksu ktoś dawał mi do podpisu jakiś aneks do umowy ze zwiększonym czesnym :/ jakaś bzdura. Nie jest to szkola idealna ale jak dla mnie poziom taki sam jak na innych uczelniach ale wiedza przyjemniej przekazywana. Co pozwala mi na zapamiętanie większej ilości materiału i nie musze siedziec w domu i uczyc sie po nocach.

Gość lodzianin
Panie i Panowie to wielka ściema !!!! Jedna z kolejnych zagrywek STASIAKA przed opinia publiczna i Ministerstwem. Popatrzcie o co tu chodzi o szum medialny i nic więcej !!!!! AHE toć to śmieciowa szkoła , pracują tam tylko ręciści i emeryci. Ja obecnie studiuje w Spolecznej i tego nie ukrywam. Ostatnio mój kuzyn zapisał sie na studia które nie zostały uruchomione a na zwrot wpisowego czekał pół roku. Oni tylko żyją z ludzkiej krzywdy !!!!!!!!!!!!! Czyli typowe kredytowanie sie na studentach i wykladowcach !!!!!!!!!!!!!

Gość saneczkunia
Chyba zrobiło mi się słabiej jak poczytałam niektóre opinie... Dla mnie jedyne co ma wartość to opinie absolwentów tych szkól, nie to, ze ktoś coś poczytał lub usłyszał i teraz daje takie opinie!

Gość saponka
Jakie bzdury!!!! Jestem absolwentka AHE w Łodzi i jestem z tego dumna!!! Mam naprawdę dość czytania takich komentarzy ludzi, którzy nawet nie przekroczyli progu tej uczelni!!!

Gość gość
A czy ktoś może mi coś powiedzieć o łódzkim Medyku?

Gość gość
Ktoś tam wyżej pytał o Europejską Uczelnię Informatyczno-Ekonomiczna :) Skończyłam EUIE w tamtym roku i ogólnie jestem bardzo zadowolona! Szkoła jest zdecydowanie pro studencka, zajęcia są ciekawe, a wykładowcy kompetentni! Tu http://study4u.eu/uczelnia/396-europejska-uczelnia-informatyczno-ekonomiczna jest bardzo dużo informacji o tej uczelni jakby ktoś szukał! :)