Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MRK-3

Takie tam poweekendowe pieprzenie

Polecane posty

Witam wszystkich forumowiczów, przegranych życiowo i gospodarczo zjadaczy przecenionego twarogu z biedronki, domowe kury z łapkami wygarbowanymi od mycia garów, prania pieluch i odkurzania, i te nieobecne 50% kafeterianek które budzą się właśnie koło nieswoich mężczyzn i widzą, że zaspały do pracy.:classic_cool: Witam także lud pracujący ze zlewozmywaków Korony Brytyjskiej, ustępów Amsterdamu, podejrzanych barów Dublina i truskawkowych upraw słonecznej Italii, gdzie zbierający przykuwani są do grządek za pomocą łańcucha. Witam także śmierdzących leserów z państwowych uczelni, którzy zamiast zdobywać wiedzę i umiejętności siedzą z rozdziawioną gębą i ręką w gaciach przed monitorem.:classic_cool: :classic_cool:🖐️)) HAIL jak leci?

🖐️ już myślałem że będę musiał gadać sam ze sobą albo wyłącznie na topiku o rozbieraniu się na basenie:o

Gość bywalec1
coś tu nie gra gość przykuty do grządki nawet nie ma pojęcia o tym że jest witany to na dydka to?

Niestety ale jestem zmuszony donieść do prokuratury okręgowej na pomarańczowy wpis z godz. 11:23. Panowie milicjanci się tobą zajmą

Myślę, że po ustawowym okresie zbierania truskaw (12h w pełnym słońcu) przysługuje mu 15 minut przy przywiązanym łańcuchem do stołu laptopie:classic_cool:

Pijawka sama się puknij. I nie używaj mnie jako trampoliny dla swojej agresji:classic_cool: zapisz się na jogę:classic_cool:

Gość pasozyt własnego męża
witam, od 2 godzin siedze przed kompem i sie nudze... pranie nastawione, zmywarka myje , mam tylko zakupy do zrobienia i tak sobie siedze na kafe słuchajac jednoczesnie TVN24... przegrałam życie ;O

Gość do pasozyta
ja mam podobnie, dziecie w szkole, pies wyprowadzony, wszedzie porzadek- na szczescie jest komputer

A to przepraszam. Byłem przekonany, że chcesz mi uszkodzić czaszkę:classic_cool: PS kobieta powinna zasiadać do internetu wtedy i tylko wtedy (równoważność) gdy WSZYSTKO jest już zrobione.:classic_cool: Mogę to ubrać w jakiś zgrabny wzorek, jeżeli mamy do czynienia z umysłem ścisłym.

Gość do pasozyta
niestety jestem po filologii, a jak mowie , ze wszystko to wszystko

Witam widze ,że na przypływ dobrej energii nie narzekasz,to pewnie po niedzielnym spacerku jesteś tak naładowany .nie atakuj !!! Zaczęłeś poniedziałekdość agresywnie dlaczego jesteś to nastawiony.Pozdrawiam POLA

Eeeeee ... a te kafeteriuszki, które pasożytując na podatkach reszty populacji i naiwności swoich niczego nieświadomych pracodawców, w trakcie wykonywania obowiązków służbowych wypisują durne posty zaniedbując bieżące sprawy petentów ? Vide: pijawa, karnityna i nieskromnie, ja ? :P

Mistral: zostałyście ujęte w kategorii \"zaspane do pracy\" (pierwszy akapit) no chyba że się mylę:classic_cool:?

a teraz jeszcze raz to samo po polsku

Się mylisz: a) nie zaspałam b) nie obudziłam się przy nieswoim mężaczyźnie c) spałam dziś sama w czystej pościeli :P Jak więc widzisz, stanowimy elytarną, pasożytniczą niszę kafeterii :P

Gość liqvbo8evgfrvgr
Pierdolisz jak potłuczony pusty bufonie z chorą wizją świata

Gość wizję ma w porządku
tylko im bardziej się stara to "inteligentnie" ująć w słowa, tym gorzej mu to wychodzi

Aha, aha ok. W takim razie przegapiłem jedną kategorię. Chyba że podciągniemy pod truskawkowe pola Italii PS interesujące jest to zaakcentowanie czystej pościeli:classic_cool: jak o tym mężu, co nie mógł zrobić obiadu bo wszystkie przepisy zaczynały się od \"weźmij czysty garnek\" :D

Gość nie widzę zależności

Ja tez nie zaspałam :O i nie obudziłam się przy żadnym mężczyźnie :O I też nikogo nie zaniedbuje :P

Gość pies to trącał

No bo jak w pościeli śpi \"menszczyzna\" to zawsze jest nieświeża :D My pachniemy bowiem fiołkami natomiast wy wydzielacie ordynarny pot :classic_cool:

Gość nie szkoda wam dnia
na takie pierdolenie?

Myślisz pijawa, że MRK się dziś obudził obok nieswojego mężczyzny ? :classic_cool: