Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MRK-3

Takie tam poweekendowe pieprzenie

Polecane posty

jak móżyn to pewnie On dodaje coś swojej własnej produkcji :O Nie reflektuje :P

A jaka to w ogóle zupa afrykańska? Ze słoniowych gniazd?:classic_cool:?

to zupa z dodatkiem złota!! Jak się ma wprawę to mozna nawet na kolczyk do freda nazbierać :classic_cool: :P

No też zauważyłem do dziwne zjawisko. To są pewnie bliźniaczki syjamskie zrośnięte tzytzkami zupa z dodatkiem złota? powaliło was?:o?

O curwa.. KMINEK:o:o:o w ogóle ta zupa to same przyprawy i groszek żonę która przyrządziłaby coś takiego należałoby włóczyć końmi:classic_cool: bo nie da rady nasycić głodu. Można co najwyżej zwabić móżyna w związku z tym rekomenduję tę zupę do Zakładu Oczyszczania Miasta:classic_cool:

to tu też jesteście gdzie nie zagladne to was znajduję

MKR-3 nie wiem do jakiej katygori wymienionej przez ciebie na początku się zaliczyć

cór: a ja sie zASTANAWIAM, DO JAKIEJK KATEGORII NALEZY nasz szanowny autor topa :P napewno do tej ostatniej hihiii, bo po 11 godzinie bylo, jak to napisal hihihih na sczzescie dziewczyny niemaja zwyczaju siedziec z reka w gatkach :P :P :P :P ale post początkowy bardzo fajny. przyznaje 6 z plusem :)

ja tez nielubie kminku, a fe. w pieczywie czesto jest

matai - racja tak 6 się należy i premia od moderatorów tylko jak zwykle dyskusa zeszła na inny tor

JA.. a tak, JA należę do jednoelementowego zbioru Najwyższych Autorytetów Foruma.:classic_cool: Czasem jednak schodzę z piedestału, aby pobratać się z ludem, wczuć się w jego bolączki oraz dać wyraz nienawiści do kminku

Tak w ogóle to słyszałem z dobrego źródła, że większość wielorypsonów ma neutralne niki, pod którymi gadają na forumie i udają, że nie są wielorybami.

rany jakie te ludziska głupoty wypisują przez pół dnia zaglądałam na fora normalnie porżka i co najgorsze inni to czytają ,piszą a piszą takie bzdury że strach

kapary nie ale szparagi bardzo a njlpsze są zwinięte w szynce z majonezem oczywiście kieleckim

dlaczego lauren nie jestem nikim innym niż ty, mam takie samo prawo być na forum jak ty i przestań się do mnie trzepiać masz dziewczyno jaką manie prześladowczą ,nie wiem co ci we mnie przeszkadza

jestem z nad morza, nie ma u mnie kieleckiego :) :P no glupoty sie na tych forach wypisuje, no ale co, pobrechac sie niemozna, jak sie komus nudzi??? :) zimno na dworzu, by se isc na jakis meeting to mozna pogadac z kims live w chacie na necie, o.

z resztą.... sam tytul topa mowi nam o czym tu rozmowa o wsyzstkim i o niczym :P :) peace

matai -ja jestem z południa a dokładniejn z miasta KRAKA i kielecki jest nad morzem bywam i kielecki kupuję dlaczego u was nie ma