Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MRK-3

Takie tam poweekendowe pieprzenie

Polecane posty

Mi niczego nie szkoda :O zrobiłam sobie przerwę, maluje paznokcie i pisze bzdury :)

Jakieś bydlę stara się obrazić mnie. Widzieliście? Ja natomiast obudziłem się bez poduszki.:o

Mam do wyboru: pierdolenie lub uczciwą i rzetelną pracę chyba nie trzeba się długo zastanawiac co mi się chce bardziej ? :-0

Poduszkę podebrał nieswój mężczyzna w trakcie regenerującego nocnego snu. Ot, dlaczego nie warto sypiać z nieswoim mężczyzną, z mężczyzną wogóle, zresztą :P

Gość nie szkoda wam dnia
karnityna i tak codziennie je malujesz?

Gość w ogóle rozdzielnie

Gość samica tapira malajskiego
:classic_cool:

Czy wy każdą dyskusję musicie sprowadzić do d.u.p.y?:classic_cool:? Dać kobietom powypowiadać się swobodnie i od razu spanie z facetem, swoim, nieswoim, albo niespanie staje się tematem nr !! Dlatego mam podejrzenia co do płci Moniki Olejnik:classic_cool:

Ja wprowadziłem jedynie pojęcie w celu systematyzacji.

Naturalnie niejako :D W końcu człowiek dąży do przedłużenia gatunku. Weź MRK, że Ty taki nieruchawy :P

Poza tym było o spaniu - o dupie nic nie widzę, będę się musiała wybrac chyba do lekarza od ócz

Zatem my kafeterianki witamy wszystkich kafeteriuszy, dla których to forum jest jedyna szansą na pośredni kontakt z kobietą, witamy też tych, którzy przychodzą użalać się nad swoim nędznym losem, który nie pozwolił im jeszcze stracić prawictwa mimo \"zezwierzęcenia lasek\", witamy tych, którzy przychodzą tu wysłuchiwać historii o grzybicy pochwy i miętosić przy tym wacława.Pozdro Panowie

Gość ehehehehhe
:D

Gość opuncja figowa
MRK-3 szkoda ,ze to pieprzenie zaliczasz to kiepskich , pewnie było z rozklapiochą. A może chociaż weekendowe było lepsze?

Gość upppppppppppppppp

tej nocy to ja akurat w ogóle nie spalam :o Klocuś, kto ci ukradł poduszkę? Czyżby tę ulubioną z Kubusiem Poe-chatkiem? :o A to prosiaczek

No jak to?:classic_cool:? W pierwszym zdaniu!! :classic_cool: Morgana, Edgar Allan przewróci się w grobie, a Wielki Przedwieczny obrzyga sie cuchnącą wydaliną od kamaszy po czapkę:o

Gość SAMICA TAPIRA MALAJSKIEGO
Proszę nie zapominac o pryszczatych, nastoletnich onanistach i stoolejarzach, który zapamiętale marszczą freda w rytm kiepskich i plugawych podszywów :classic_cool: bardziej mizernych niz ich 8 centymetrowe w pełnym wzwodzie dytki (((((🖐️)))))

w pewnym stanie nie powinno się pić piwa!! nie mówię już o tym , że od 3 miesięcy prawie nie pale :classic_cool: ale tego mi nie brakuje wcale :O