Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna 20 lat

Do ilu partnerów seks. 20stka może mieć na koncie żeby jeszcze być porządną?

Polecane posty

Gość Martyna 20 lat

Do ilu partnerów seksualnych dwudziestolatka waszym zdaniem może mieć na koncie żeby jeszcze się mogła uwazać za porządną dziewczynę?

Gość reeds_w
Myśle ze 2, góra 3.

Gość -mama
zero

Gość usmiechnieta
szukasz dla siebie usprawiedliwienia bo masz co do siebie jakeis watpliwosci?... to najlepszy znak ze nie jestes do konca porzadna... skoro sama masz watpliwosci...

Gość w11w
Ilosc partnerow seksualnych nie jest wyznacznikiem "porzadnosci".

dla mnie \"porzadna\" dziewczyna to taka,ktora uprawia zawsze odpowiedzialny,bezpieczny pod kazdym wzgledem seks. moze miec 20 przy duzym temperamencie i byc porzadna nie raniac nikogo,bedac uczciwa i odpowiedzialna. a moze byc dziewica,ktora calujac sie z byle kim rani czyjes uczucia na przyklad i jest wtedy zwykla dz.

Gość do w11w
Myślę, że jednak jest. Jeśli 20latka miałaby dużo partnerów to nasuwały by się podejrzenia: -prawdopobnie zaczęłą współżyć wcześnie, jest łatwa, nie obce jej są przygodne kontakty seksualne albo: -jest młodą prostytutką

podejrzenia takie by sie nasuwaly,ale nie musialyby byc prawda. moglaby ona byc dziewczyna,ktora np zdecydowala sie na wspolzycie w wieku 16 lat ze swoim chlopakiem.rok pozniej zerwalaby z nim,bo mialaby o wiele wiekszy temperament. od tej pory szukalaby przygod seksualnych z osobami o podobnym do swojego temperamencie i uprawialaby z nimi od czasu do czasu seks-ktory chyba nie jest niczym zlym,prawda? czy ona by kogos zdradzala robiac to?

wydaje mi sie,ze wiekszosc ludzi ma jednak wpojone,ze seks jest czyms zlym.chyba,ze po slubie:-P

Gość w wieku 20 lat powinna być
dziewicą jeszcze, inaczej nie jest już porządna (chyba, że jest z partnerem z który mstraciła cnotę).

zaloze sie,ze twoim zdaniem chlopak ktory ja rozdziewiczyl jest ok. pomijajac. czy wedlug ciebie seks jest czyms zlym? bo ja na przyklad do 20 mialam juz kilku partnerow i gdy spojrze na swoje zycie to ciesze sie,ze mialam odwage byc soba i nie patrzec na to,co sobie \"porzadni\" pomysla. dla mnie seks od zawsze byl swietna zabawa,czasem romantycznym zakonczeniem wieczoru,uprawialam tez seks z milosci i z tym partnerem jestem do dzisiaj. zadnego bym jednak nie skreslila cofajac sie w czasie,bo kazdy z nich to conajmniej mile wspomnienie

Gość do agais
pewnie jesteś wysoką ładną laskę i mogłaś sobie pozwolić na tyle partnerów przed 20-tką! Mam nadzieję że każdy z tych partnerów był wyższy od ciebie i męski a nie jakieś małe nic nie znaczące gówno które nie potrafi bzykać...

Gość tak do 30
powinno byc ok

Gość Jeśli dziewczyna jest wysoka
i kobieca to niech się kocha już od 13 lat !!! Takie jest moje zdanie. Za sex odpowiadają wyłącznie cechy fizyczne a nie wiek! Tak samo facet co jest niski i mały nie powinien w ogóle uprawiać sexu !!!

Gość maciek2341234
hahaha

Gość mecenas karol
koło setki

prowokatorzy powyzej:ani to smieszne ani kasliwe:-P jedna dziewczyna bedzie gotowa na seks w wieku 13 lat(rzadko,ale znam kilka takich,ktore tak mlodziutko przezyly swoje pierwsze cudowne chwile),inna dopiero po 20 wszystko zalezy od cech osobowosci,srodowiska,rodzicow,chlopaka...od mnostwa rzeczy aha, nie napisalam ilu mialam partnerow dokladnie:-P przed 20

Gość zgadzam się...
13-latka jak jest wysoka i fizycznie zdolna to będzie bzykać bo czemu by nie?

otworz troche mozgownice zamiast tych nieudanych prob cynizmu.

Gość illusion
w wieku 20 lat dziewica? jedna rzecz mnie cholernie wkurza,facet ma "branie" i wszyscy mu zazdroszcza,a laska sie puszcza, odnosze czasami wrazenie,ze swiat i opinie stanely dawno temu w miejscu..tylko jakbysmy wszystkie mialy byc chodzacymi dziewicami,to z kim by chodzili do lozka faceci..:)

Gość boshhh
agais - popieram 🖐️ 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

Gość miałam
siedmiu. Przez kolejne 10 lat do trzydziestki drugie tyle. Uwazam sie za porzadna kobiete . Oczywiście , ża kazdy jest najwyżej czwarty! Lubia tak faceci. W tym roku tylko dwóch. W poprzednim spałam z z czterema , ale dwóch przeniosłam na ten rok. Musze powiedzieć , ze kobiety , które wyszaleja sie za młodu , poitem los nie kusi !!

Gość musztarda z erotycznego
ma 41 lat i do 7 nigdy nie dojdzie a wy to sie puszczacie :)

Gość miałam
ja sie nie puszczałam. tak to jest . Poznaje sie kogos . idzie sie nawet po 3 m-cach do łózka , to i tak w roku 4 wychodzi !

Gość musztarda z erotycznego
jakbys sie nie puszczala to bys nie bala sie prawdy powiedziec partnerom ktory z kolei jest a tak sama widzisz, ze cos jest nie tak i ze wstyd. precz ladacznico.

Gość miałam
nie jestem ladacznicą. mam facetowi powiedziec , że jest 18 ?. Zacznijmy od tego , ze w pewnym wieku juz nikt o to nie pyta , bo przeciez każdy ma jakąś przeszłość! Ostatni facet który mnie o to spytał- to jakies 25 lat miał! Generalnie , faceci pytaja o to tylko młode dziewczyny. jak siegam teraz pamięcia to jest jakis fenomen po 25 roku zycia. więc dziewczyno lat 20- nie przejmuj sie przeszłościa . Zycie nadal przed Toba . Nie wazne jak źle zaczęłaś . zawsze masz czas na poprawę. Nie wspomne juz o tym , ze kobiety takie jak my zwykla sa otwarte w seksie i sa rewelacyjnymi kochankami. ja jestem dzis szczęsliwa. Wiem , ze to przez to , że nauczyłam sie szczęscie cenić!

Gość miałam
a ty musztarda , lepiej sie zonanizuj , to zła energia ci przejdzie

Gość gość

7-10