Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskuńcia

kto stosował POWERSLIM???

Polecane posty

Gość ciekawskuńcia

czy to działa? bo podobno rewolucja w odchudzaniu

Gość Justyna0078
Ja juz wykupiłam drugi pakiet zabiegów w tym urządzeniu, Po pierwszym efekty były bardzo dobre, musiałam wymienić garderobe na mniejszą! Wykupiłam serie 15 zabiegów, ale już po kilku widać efekty, opócz redukcji centymetrów poprwił się wygląd skóry... a same zabiegi są bardzo przyjemne! Jest już drugie urządzenie PowerSlim Active - www.powerslim.pl , jak tylko będzie w Warszawie napewno tego też sprobuje!

Gość BW27
Ja stosowałam będąc na wakacjach w Sopocie.Super schudłam 6 kilo. Wkrótce z tego co słyszałam takie urządzenie będzie w Krakowie, Polecam

Gość bbn bnnnm
a czy mozna tego uzywac np 2 razy na dzien?> rano i wieczorem?>

Gość ŻabaMała
haj, wlasnie pisalam o tym w innym poscie, ja wlasnie jestem z Krakowa i chodze na stachiewicza do instytutu la mujer. polecam szczegolnie w polaczeniu z elektrostymulacja ( nie pamietam nazwy urzadzenia ale efekty daje niesamowite). pozdrawiam,

Gość Modelka
Zasada działania Power Slim Studio. Dzięki podczerwieni i jonizacji powietrza organizm łatwiej przyswaja tlen, który poprawia ukrwienie i kolor skóry. Wskutek szybszego krążenia krwi skóra wydala zanieczyszczenia i martwe komórki - skóra staje się jędrna i gładka. Ciepło podczerwieni rozszerza naczynia krwionośne, rozbija cząsteczki tłuszczu i przyspiesza krążenie, co pozwala na osiąganie wspaniałych rezultatów w odchudzaniu i likwidacji cellulitu. Podczerwień jest zdrowsza! Szereg badań medycznych dowodzi niezwykłego działania zdrowotnego promieniowania cieplnego. Głównym powodem dużej efektywności podczerwieni jest fakt, iż wnika ono ponad 4 mm w ciało i rozgrzewa organizm nawet do 5 cm, bez wykorzystania powietrza jako jego nośnika. Dzięki tej możliwości zwiększa się krążenie krwi i metabolizm. Organizm podczas intensywnego pocenia wydala nie tylko wodę, ale także tłuszcz, cholesterol, metale ciężkie, kwasy i związki toksyczne. Oddziaływanie podczerwieni mobilizuje spalanie tłuszczu powodując rozszerzenie naczyń oraz zwiększenie ukrwienia. Morderca cellulitu. alternatywa dla liposukcji utrata czystego tłuszczu na obwodach ciała do 18cm po 5 zabiegach 30 minutowy seans spala 900-2400 kalorii redukcja cellulitu u 90% użytkowników wysmukla i rzeźbi sylwetkę odmładza, regeneruje i pielęgnuje skórę. Zastosowanie Power Slim Studio. Skuteczne programy odchudzające. Do 18 cm utraty w obwodzie ciała po serii zabiegów, efekt trwały. Zabiegi likwidujące cellulit. Poprzez głębokie ogrzanie z ciała uwalniają się niepożądane nadwyżki tłuszczu, związków toksycznych i wody, będących przyczyną tworzenia się cellulitu. Pozwala to na usuniecie nawet 99% oznak cellulitu! Pielęgnacja i odmładzanie skóry. Dzięki podczerwieni i jonizacji powietrza organizm łatwiej przyswaja tlen, który poprawia ukrwienie i kolor skóry. Wskutek szybszego krążenia krwi skóra wydala zanieczyszczenia i martwe komórki - skóra staje się jędrna i gładka. W ten sposób skuteczność zabiegów wzrasta o 300%! Najwygodniejsza sauna na świecie Nigdy dotąd korzystanie z sauny nie było tak komfortowe. Wygodne łóżko, muzyka, telewizja – tego nie znajdziesz w żadnej innej saunie. Studio efektywnego masażu Prawidłowy i skuteczny masaż wykonać można jedynie na rozluźnionym ciele. 10 minutowe rozgrzanie w podczerwieni idealnie przygotowuje ciało do masażu. Głębokie ciepło doskonale wpływa na mięsnie i tkanki podskórne, powoduje ich przekrwienie i zmniejszenie napięcia. Kapsuła relaksacyjna Relaks to harmonijne rozbudzanie zmysłów i uzyskanie stanu równowagi psychicznej. W PowerSlim Studio osiągamy stan wysokiego rozluźnienia stymulując zmysły wzroku, słuchu, zapachu i czucia - co razem prowadzi do zwiększonej produkcji endorfin - czyli hormonu szczęścia Ośrodek rehabilitacji Sense w PowerSlim Studio pozwalają na trwałe rozciągnięcie więzadeł, torebek stawowych co stwarza ogromne możliwości w rerehabilitacji ruchowej

Gość jagódka2000
witajcie Dziewczyny! czemu tak malo odpowiedzi na tak ciekawy temat? ja dzieki temu urzadzeniu (a dokladnie dzieki powerslim+elektrostymulacji) schudlam 4,5 kg po 11 seansach,moja kolezanka 3 kg.odchudzam sie odkad pamietam i bylam przekonana ze nie ma cudow na moj wszedobylski tluszczyk. tak wiec ja jesatem zachwycona i polecam ,naprawde polecam wszystkim. aa co ciekawe...zauwazylam ze dzieki tej saunie mam duzo ladniejsza skore i przestalam chorowac:)ale to chyba po kazdej saunie infrared tak jest.... piszcie swoje opinie!!i ile schudlyscie

Gość Martyna_Jaros
Ja wykupiłam cały pakiet Piękne Cialo (to jest własnie specjalna kombinacja: elektro, masaże, okłady itp. ) Schudłam 6 kilo i 8 cm w brzuszku. Fakt faktem - powerslim to bardzo przyjemne zabiegi, własnie dla prawdziwych kobiet które chca sobie zafundować odrobine luksusu. Skórę mam potym gładziutka i jędrną. Teraz powtórze sobie taki sam pakiet przed wyjazdem do Grecji:)

Gość zakochana_w_powerslimie
Powiem szczerze - zakochałam się w powerslimie:) Nie będę pisała o efektach, bo każdy może miec różne (choc ja nie narzekam), ale po prostu uwielbiam wygrzewać się w tej kapsule, po każdym zabiegu czuję się jak nowonarodzona. Spróbujcie, przynajmniej dla tej chwili przyjemności po ciężkim dniu!

Gość zwolenniczka powerslim
CZesc dziewczyny!Ja korzystam z Powerslim.Dokladnie chodze na zabieg ktory nazywa sie Beautiful(polaczenie sauny z elektrostymulacja)super rzecz!!!wykupiony mam juz 2 karnet.Schudlam po 11 zabiegach 9kg!!!moja skora stala sie bardziej jedrna i pozbylam sie celulitu jeszcze nie calego ale wierze ze zniknie w koncu mam jeszcze troche zabiegow przed soba ;).polecam wszystkim goraco!!Mieszkam w Krakowie i u nas w miescie takie cudenko znajduje sie w salonie na ulicy Stachiewicza!! Plusem duzym jest to ze w trakcie zabiegu ktory trwa godzine mozna sobie ogladanc jakis film na dvd wiec czas szybko leci a w tym czasie miesnie pracuja.Maly minus to to ze godzine przed i po zabiegu nie mozna jesc ani pic:( za karnet zaplacilam 850zl za 10 zabiegow i 1 jeszcze dodatkowo jest gratis.Troche trzeba zaplacic za ta przyjemnosc:/ no ale efekty jakie sie uzyskuje warte sa tej ceny.Pozdrawiam goraco:]

Gość ja chodzę na powerslimactiv
hej dziewczyny jestem z krakowa i od 2 tygodni trenuje na powerslimactiv. Jedyne takie urządzenie znalazłam na ul. Urzędniczej. Naprawde polecam, trening trwa 40 min i w tym czasie można spalić nawet 2000 kalorii. Ćwiczy się bardzo przyjemnie a efekty są zadziwiające, jeszcze nigdy nie udałao mi się w tak krótkim czasie schudnąć aż 4 kg a skóra stała się niesamowicie gładka. podaje strone dla zainteresowanych www.studiopieknegociala.com.pl

Gość powerslim najlepsze urzadzenie
Hej dziewczyny :):):):)Ja rowniez korzystalam z powerslim.dokladnie z sauny.powiem tylko tyle ze naprawde super urzadzenie.ja rowniez chodze na zabieg Beautiful tak jak juz tu wspomniala cos na ten temat inna osoba na tym forum.Naprawde godne polecenia.Skusilam sie na saune a nie na bierznie poniewaz nie ukrywam ze jestem leniuchem.zamiast sie ruszac wole sobie polezec ogladac filmik przez godzine(przy okazji nadrobic zaleglosci serialowe :] )sam zabieg jest bardzo przyjemny.przez godzinke moje miesnie same pracuja a ja sobie wygodnie leze i relaksuje sie.efekty w moim przypadku widoczne byly juz po 4 zabiegu.

Gość powerslim najlepsze urzadzenie
Chodze na zabiegii do la mujer w krakowie. pozdrawiam

Gość wikingigi
to może były byście zainteresowane zieloną żywnością ktora odtrówa organizm oczyszcza organizm z toksyn zainteresowanym odpisze dokładnie na maila ania_22poczta@interia.pl

Gość amenite
ile razy w tygodniu chodzicie na PowerSlim ? :)

Gość Zwolenniczka PowerSlim
2-3 razy w tygodniu. 2 to jest min zeby zobaczyc efekty.Teraz rozpoczelam nastepny karnet i nadal jestem zadowolona i polecam wszystkim!! :):):) Pozdrawiam

dziewczyny a ile kosztuje taki zbaieg powre slim activ np w warszawie i gdzie jest najtaniej. i ile trzeba tych zbaiegow zbey schudnac te 4,5 kg.

Gość hehhhhhhhea
Jaki fajny spam... A naiwini wierzą :D

Gość kasssssia45
hej!tez chodze na power slim studio w krakowie.o efekty sa ale jak narazie nie jakies porazajace.dopiero zaczelam.pozdrawiam

Gość będę smukła na lato;p
a ja chodzę pod krakowem i byłam już 5 razy :) strasznie męczące ale działa:) nie wiem czy to ta kapsuła czy platforma bo łącze jedno i drugie ale skóre mam o niebo lepszą a i ponad 1kilo mniej ale po ciuchach czuje ze spadłam :) do tego trafiłam na laskę która potrafi normalnie porozmawiac a nie jakas dama co patrzy mierzy tak ze az sie głupio robi a niestety jak na urzędniczej byłam taka ciemnowłosa pani nie dość ze z łaską odpowiadała na moje pytania to jeszcze minę miała nie podchodź:/eh, przewraca sie laskom w głowach

Gość i jak tam efekty?
wybieram się na dniach bo dowiedziałam się że w mojej miejscowości jest ta kapsuła. mam nadzieje ze nie będzie to kasa wyrzucona w błoto

Gość meduzaaa
zaczynam dzisiaj karnet, bede pączyć activ z platformą wibracyjną. wykupiłam karnet na 11 treningów, trzymajcie kciuki mam nadzieje ze warto bo troche wybulilam :-s

Slyszalam ze otworzyli nowe studio w Zawierciu nad Rossmannem i maja tam urzadzenie Power Slim. Niedlugo sie tam wybieram. Kolezanka mi polecila, mowi zw to naprawde dziala.

Gość marzka76
Power Slim Studio jest już w Częstochowie na Starym Rynku, wykupiłam karnet i chodzę co drugi dzień od miesiąca (12 razy dotychczas) i są pierwsze efekty, w kilogramach może nie takie wielkie bo 2-3 kg mniej, ale zdecydowanie lepszy jest wygląd skóry, rewelacyjnie działa na celulit. Podzielę się opinią po zakończeniu pierwszego karnetu

Gość Joie
Dziewczyny, mozecie polecić jakiś salon w Warszawie ? Najlepiej PowerSlim Studio.

Gość able
ja korzystam z Power Slim-a w Zawierciu(nad Rossmannem) oczywiscie stosuje go regularni co drugi dzien i efekty sa cudne. cellulitu prawie nie ma i skora jedrna. Panie sa bardzo mile i bardzo przystepne ceny!

PowerSlim jest w Myszkowie na Helenówce polecam Studio i Active po 11 wizytach widać super efekt Cellulit znika spada waga maja jeszcze inne zabiegi na twarz i całe ciało ,bańki chinskie ,stemple Polecam SlimMed Centrum Pięknego Ciała podaję adres www.slimmed.eu

Able mam do Ciebie pare pytań, ponieważ również wybieram się do salonu w Zawierciu. Jaki pakiet wykupiłaś i jak długo trwały "seanse"? Bardzo proszę o odpowiedź!