Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowo dzis

ELITARNY TOPIK

Polecane posty

Gość anonimowo dzis
jak minal?? niezbyt ciekawie.. uwierz.... nic nie zrobilam.. nie mam na to w ogole zapalu!!! Po prostu jestem w dolku i to konkretnym!!! A Tobie?? Mam nadzieje, ze lepiej...

Gość anonimowo dzis
hehe, tak tv nie daje odczuc tak tej samotnosci :) zreszta cafe tez... I dlatego tu jestem i dlatego zalozylam topik, zeby moc porozmawiac...

Gość anonimowo dzis
truskaweczko szkola to juz cos!!! Zawsze cos...

ja mam studia, ktore juz chyba calkowicie zawalilam. trzeba by w koncu wybrac sie na uczelnie i pozalatwiac sprawy taak, obrayz z tv, muzyka na sluchawkach i fora- zajmuje czas i mysli zaglusza ;]

krateczko a co studiujesz?? Ja zawalilam studia 2 lata temu :( bardzo zaluje... nie dalam rady, ale nie z nauka, bo to nie przysparzalo mi problemow... po prostu zrezygnowalam... Przez kogos kto wtedy ranil...

Gość a ja tu testuję sobie
Przykre:(

a Ty truskaweczko liceum?? ja wtedy bylam na filologii polskiej, teraz od pazdziernika mam zamiar isc na psychologie... Ale to sie jeszcze okaze...

uczelni technicznej?? uuuuu a co takiego?? jaki kierunek?? Co do depresji to ja jestem naprawde blisko... Musisz isc na ta uczelnie, zeby nie zmarnowac tego czasu!!!

anonimowo dzis- mhm na politechnice, ale jaki kierunek konkretnie wole nie mowic- wiesz dziewczyn na wydziale kilka jedynie, nie czuje sie nawet tutaj do konca anonimowa;]

posciel: dołaczam do twojej opinii: ja tez wolalabym miec 19, albo choc 20, no jzu niech bezie heh za gowniarza bylo \"byle do 18tki byle do 18tki\" a teraz jest: \"byle nie do 30tki byle nie do 30stki\"

jak bylam nawet w liceum to wiek z 2 na poczatku- wydawalo mi sie, ze Ci ludzie sa juz tacy dorosli. Doszlam do wieku z 2 na poczatku i nic. Czuje sie nadal jak dziecko, nastolatka i wlasciwie wole myslec, ze mam 19 lat- lepiej brzmi, mniej powaznie;]

jaaa.. jakie nudy.. na dworze traka ladna pogoda a ja tu siedze.. wczoraj spacerowalysmy z kolezanka.. a dzisiaj..? dzisiaj to jeszcze niewiem co bede robic.. chcialam pojezdzic na rowerku.. ale chyba trzeba sie troche pouczyc :P

mnie to sie wstyd przyznawac ze mam DOPIERO 22 lata.... Bo uwazam, ze malo kto liczy sie ze zdaniem tak mlodej osoby. Przebywam w towarzystwie po 30 lub blisko tego wieku i moze dlatego tak mysle...

mi nie, bo nie uwazam, zeby wiek mial cokolwiek wspolnego z dojrzaloscia. Ja cale zycie spedzilam z ludzmi starszymi. Przez ostatnie 7 lat bylam z partnerem 8 lat starszym ode mnie, wiec przywyklam do tego i nie czulam nigdy jakby ktos nie traktowal mnie powaznie dlatego, ze przezylam kilka lat mniej niz ta osoba;]

posciel - tak, zgadzam sie z Toba, ale tak jest w \"swoim\" towarzystwie... jak poznaje kogos nowego mam takie odczucia... Moj partner tez byl ode mnie starszy duzo - 6 lat... :(