Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowo dzis

ELITARNY TOPIK

Polecane posty

mhm pewnie na poczatku tak bylo- jak ja mialam lat 15, a on i jego znajomi 23, wtedy pewnie patrzyli na mnie jak niedojrzala gowniare. ALe potem kolo 17-18-stki przestalam odczuwac takie podejscie do mojej osoby przy pierwszym spotkaniu. Poza tym nikt nigdy nie pytal odrazu \"ile Ty masz lat\" ;]

chyba najwyzsza pora... ale jak dla mnie to jeszcze jest zbyt swieze... truskaweczko dlaczego masz watpliwosci ze mozesz nie dostac kwiatkow od tej samej osoby??

anonimowo dzis - swieze to pojecia wzgledne. U mnie od rozstania troche czasu minelo, ale sam proces \"rozstawania sie\" trwa caly czas. nie potrafimy sie oboje odwrocic i isc, wiec tez mozna nazwac to swiezym, bo rana rozpruwana jest kazdego dnia i nie ma szansy sie zabliznic, blee

Dzieki sliczne-koncz 26lat;-((( I nikt o tym nie pamieta,nawet siostra chyba zapomniala,ach

pojecie wzgledne - fakt. Ja przez pare mieisecy nie moglam sie z nim rozstac. :( byla cisza 2, 3 dni, on sie odzywal i mowil ze teskni... ze kocha... i od nowa. Teraz wydaje mi sie, ze juz jest definitywny koniec... :(czuje to... i nie wiem jak sobie za bardzo z tym radzic...

anonimowo dzis- u mnie chyba cos podobnego, z tym, ze do dluuuuzsza historia yhh;/ no nic dziewczeta, ja musze wyjsc do sklepu- jednak sie bez tego nie obejdzie:p zajrze tu pozniej:)

Hi hi Anonimowo-tak zrobie.,moze wieczorkiem sobie przypomni-to taki szczegolny dzien pechowy;-)))

ja tez teraz uciekam... mam nadzieje, ze jeszcze sobie porozmawiamy :) zawsze to jakos czas zleci... jeszcze raz wszystkiego NAJ Asiulka :) 🌼 papa

ps. wcale nie pechowy!! :) truskaweczko jak to z bylym w lawce?? krateczko u mnie tez by opowiadac mozna bylo... do napisania!!!