Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowo dzis

ELITARNY TOPIK

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
😭

Gość co się stało.............
......?........👄

sama nie mam pojecia co sie ze mna dzieje zaczynam myslec, ze jest lepiej, a wtedy przychodzi chwila i wszystko od poczatku sie zaczyna eh dziwnie jest umysl czlowieka skonstruowany

słuchajcie nastał taki czas po prostu... nie wiem przesilenie wiosenne czy cuś... ale mnóstwo ludzi nie ma motywacji do życie, łapie dołki wykopy... hmm myśle że to tylko kwestia czasu :) tak musi być !

Elit unikam jak ognia...Nudne toto jakieś i nie do życia Zupełnie jak ja. Po co mam się bardziej dołować.:O

nie jesteś nudna :) jak na moje oko Takatamsobie to jesteś intrygująca...

Czyżbyś zauważył głębię przemyśleń w popełnionym przeze mnie poemacie o bezpieczniku topikowym? ;D

hmm.. nic takowego nie zauważyłem.. jestem już tutaj chwilę i pamietam jak pierwszy raz napisałaś że jesteś juz ileś tam lat nieszczesliwa... 20? hmm...

No tak... faktycznie intrygujące niepomiernie jest męczenie się teraz już od ponad 20 lat... Nie każdy tak umie i może. :O Ale już niedługo. Mam nadzieję. Chyba.

Cynizm mnie ratuje. Posciel w kratkę, a Ty przyżeniona jesteś niefortunnie, czy inne sprawy Cię dołują?

Hmm, no to wychodzisz na prostą. Ja się nie mogę doczekać chwili, gdy mój obecny i jedyny małżeński związek będzie należał do przeszłości. A dalej to jakosbędzie. Ty masz już z górki. Ja się wciąż gramolę pod. Ale chociaż azymut wreszcie mam wyznaczony, chociaż tyle. :O Wlokę się spać. Dobranoc.

Dzien dobry wszystkim-widze,ze do pozna balowaliscie.:-))) Wstawac spiochy;-))) taki piekny dzien.

w zasadzie dzien nie rozniacy sie nicyzm od tego wczorajszego;] od pol godziny szukam zakretki od kolczyka, spadla na podloge i nie chce dac sie znalezc- to sie nazywa zlosliwosc rzeczy martwych ;]

Gość xxxxxxxyyyyyaha
hello!!! moge się przyłączyć?