Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katastroffa

smutny film - na smutny humor.. poradzcie..

Polecane posty

mam dola i w ogole czuje sie beznadziejnie, bo wlasnie rzucil mnie chlopak. chce sie dobic jakims filmem - macie jakis pomysl? mam na mysli film smutny, moze melodramat, najlepiej, zeby bylo o nieszczesliwej milosci, moze sie konczyc dobrze lub zle. to nie ma znaczenia.. wiem, ze powinnam sie teraz pocieszac, ale zaczne od jutra - a teraz chce sobie jeszcze troche poplakac, moze lepiej, zeby z cudzego nieszczescia.. a moze potrzebuje zobaczyc, ze sa tacy, co maja gorzej..? w kazdym badz razie prosze o jakies tytuly - bo nie znam sie na filmach. dziekuje..

Gość ehhh00
szkoła uczuć, cała ona, pamiętnik, tylko mnie kochaj, dlaczego nie, tristan i izolda --> polecam!

ale to nie sa przypadkiem komedie romantyczne? bo takie skreslam juz z zalozenia.. nie chce, zeby bylo wesolo..

Gość juliette4
aha, to odpada smieszne....hmmm ona to on :) taki film, fajny glowa do gory!

Gość smutna mania
szkola uczuc jest dobra do wyplakania,polecam

najsmutniejsze filmy jakie widziałam to \"Człowiek słoń\" i \"Mur\". Może nie są o miłości o którą Ci teraz chodzi ale smutne są strasznie straaasznieee, nawet jak o nich myśle to mi jest smutno

Gość ooooch
może Love Story? Smutny...

dzieki, dziewczyny. ide teraz pozyczyc jakis film, nie wiem, co z tego znajde. musze juz zmykac, bo mi mediateke zamkna :) jak ja nie lubie takich momentow.. czemu mi sie znowu zycie sypie.. buu.. ok, jakos sie pozbieram. ubieram sie i wychodze - dzieki jeszcze raz..

Polecam Notebook! Sama, kiedy jest mi smutno, oglądam ten film. Ewentualnie Miasto Aniołów, lub Słodki Listopad. Głowa do góry. Trzymaj się :)

Gość romantyczna_ja
milosc w nowym jorku :) glowa do gory! a szkola uczuc to film, na ktorym placze nawet moj facet :)

Gość herbatka pomarańczowa
"między słowami" (lost in translation). piękny, lekko dekadencki, z przejmującą muzyką i zapadającymi w pamięć tekstami. Sama chyba zaraz się nim dobiję...