Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djsh

jutro mam isc do lekarza od medycyny pracy i mam pytanie WAZNE!!!

Polecane posty

Gość djsh

zatrudniono mnie w zakladzie produkcyjnym , jutro mam isc do lekarza , dwoiedzialam cie dzis od kolzenaki z pracy ze ten facet kaze rozbierac sie tzn cala gore ( stanik) i bada piersi....zaskoczylo mnie po co mu to..wiem z e on jest stary i mzoe specjalnie tak robi zeby sobie pomacaac...ja na pewno na takie cos sie nie zgodze nie bedzie mnie macal jakis dziad...dlatego chcaialm wiedziec czy wy tez musielisciie sie rozbierac....bo jezeli jest koniecznie to pojde do jego corki...

Gość paczka od krowy
hehe , to raczej mało zakaźna choroba , jakieś tam zwyrodnienia piersi :P chce pomacac i tyle :P

Gość podejrzane

Gość poleczka a
niedawno sama bylam u takiego lekarza, kazal rozebra sie do polowy i obmacal mi biust-badal szukajac guzkow-tak powiedzialm. Po tej wizycie pobieglam do domu i szorowalam sie pod prysznicem prawie godzine. Wstret czuje do dzis, mdli mnie jak sobie o tym przyminam. Nie popelniaj mojego bledu nabawisz sie obrzydzenia

Gość paczka od krowy
Ja poszłam do jakiegos uzdrawiacza jak miałam 14 lat , pamietam jak dzis. On cos tam badał i wymyslał , a potem spytał , czy "mama bada panience piersi" , ja powiedziałam , że nie , i on mi zaczął gmyrać po cyckach. Glupio mi bylo , zwłaszcza , ze z tata tam byłam - zresztą może bez taty jeszcze gorzej bym się czuła

Gość djsh
ja na pewno sie nie rozbiore !!! nie dam jakiemus facetowi sie obmacywac!!! chcialam sie tylko upewnic czy mam racje ze nie trzeba zdejmowac calej gory ...dziekuje za odp

Gość gość
fRpF4lAoDf4on4dpI9K8DkF8