Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glowof

Widział ktoś tą kobiete???????? jak mozna sobie coś takiego zrobic???

Polecane posty

Gość glowof

www.heartcore.photoblog.pl

Gość Pani profesor z koziej dupy
Jest brzydka wiec tym probuje zwrocic na siebie uwage, zauwaz ze grube dziewczyny to czesto metalowy, punkowy itd Ekscentryczki na sile, nie podoba mi sie

Gość meeeeio
jak dla kogo dla mnie jest w sam raz :P jak ktos za chudy to od anorektyczek, jak ma ciało to od grubasów ludzie sami nie wiecie czego chcecie!

Mozesz napisac ze sie ze mna nie zgadzasz, ze nie mam racji, ale od razu wyzywac, przykro mi 😭 Nie uwazam ze jest gruba, sadze jedynie ze wiele mlodych osob urzadza sie w ten sposob zeby zainteresowac, zwrocic uwage, podkreslaja mocno swoje Ja, moga to robic, czemu nie, byle to szczee bylo, mialo jakas idee

Gość meeeeio
taka mloda koza to ona chyba nie jesT :D

Ale uwazam ze moglaby troche schudnac, pociwczyc, posladki ma takie sflaczale (patrz inne zdjecia) ;) Oszpeca sie, wg mnie na sile, zeby wzbudzic kontrowersje np Nie lubie pozerstwa, choc ona wcale nie musi taka byc, moze ona akurat jest prawdziwa

Gość meeeeio
raczej jest bo z tego co czytam to pracuje w londynie w studio tauazu i piercingu hm

To jakis masochizm artystyczny ? :D Nie podoba mi sie- tatuaze sa kiczowate, wyglada jak brudnopis, mogla stworzyc jakies konkretne dzielo, dopasowac kazdy szczegol a tu tak niedbale wszystko, cialo to nie tablica, nie da sie tego zmazac, jak juz robic to ... Zreszta co mnie to interesuje, przynajmniej sie wyroznia na ulicy ;)

Gość metka23
ech zadaje sobie bol po stracie dziecka..tak jakos w to ucieka..

Ojej, autodstrukcja wyrazna, w szoku jestem, cale uda sobie pochlastala 😭 Z rozpaczy po dziecku, straszne :(

Gość metka23
uciekała w bol czy jakos tak czytalam keidys na jej blogu, całkiem mądre dziewcze z niej. widocznie inaczej nie potrafi zyc..

Kurcze, biedna dziewczyna, Ja boje sie najmniejszego bolu, nie wyobrazam sobie tak torturowac ciala, nawet w najwiekszej rozpaczy Kazdy ma jakiegos bzika, Ja np w wyniku stresu potrafie sie glodzic, moglabym umrzec z glodu, gdybym zostala pozostawiona sama sobie Kazdy wyniszcza sie na swoj sposob Idiotka idzie juz spac, dobrannoc ps. faktycznie nie jest gruba

;)

Gość przybysz z mat planety
niektóre foty na prawde fajne z czysto estetycznego względu...gdy ogląda sie coś takiego zrobionego fotoshopem czy czymś to wszyscy klaskają no ale ta dziewczyna po prostu to robi więc pojawiają się sprzeciwy....ogólnie to jeśli chodzi o jej wizerunek to jest on przesadzony bo są foty gdzie np jest bez ostrego makijażu i wszechogarniającego kontrastu różowe-z czarnym wyłania się cąłkiem ładna dziewczyna i są to słowa faceta , który po prostu to obejrzal, nie identyfikuje się z tą kulturą, no i chyba tyle

rozumiem ze mozecie byc zszokowani / obrzydzeni moja osoba, i nawet pewnie mozecie sobie dyskutowac o tym tutaj jak tylko wam sie chce, ale prosze, miejcie troche kultury i wyczucia i nie wywlekajce tutaj moich intymnych przezyc, bo przede wszystkim sredni ma to zwiazek z tym co robie (robilam tez przedtem), a ponadto jest gleboko nie na miejscu. z tego co wiem jest to portal prokobiecy. dyskutujac tu o tym szargacie wszelkie idee feministyczne, nie dosc ze krytykujecie moje cialo, to, co gorsza, publicznie depczecie po mojej prywatnosci. bol poronienia to na pewno nie jest temat o ktorym wypada dyskutowac na ogolnodostepnym forum. juz bardziej wypadaloby spotkac sie przy kawie i poplotkowac w domowym zaciszu, chociaz ja na waszym miejscu i wtedy czulabym sie kiepsko robiac z kogos obiekt tak niemilych dyskusji. ponadto radze troszke bardziej zapoznac sie z tematem i rozpoznac roznice pomiedzy autoagresja i samookaleczaniem a masochizmem i fetyszem bolu/krwi. bo nic z rozpaczy sie tu nie dzieje, wrecz przeciwnie. pozdrawiam. ala

Gość Życiowy przegraniec
A ja uwazam, ze to prywatna sprawa tej kobiety co robi - mozna jej na pewno pozazdroscić odwagi - moze coś tym zagłusza, moze wyraza - nie wiem i nie interesuje mnie to. A pisanei o sflaczałym posladkach - tego już nie komentuję , to chyba napisała jakaś zupełna kretynka.

Gość dokładnie dokładnie
nie przejmuj się, co niektórzy są zbyt głupi na pojęcie pewnych rzeczy..... :o

Gość xronix
no to moze i ja sie wypowiem, jako ze jestem dobrym znajomym Ali, i bardzo irytuje mnie fakt gadania takich pierdol na ludzi na ktorych mi zalezy, zamiast chowac sie za nickami moze pokazecie swoje twarze co ? komentujecie Ale a sami jestescie idealni ? pozatym kogo obchodzi Wasze glupie zdanie, rozumiem ze macie mase kompleksow, nie potraficie wyroznic sie czymkolwiek, i obrazajac kogos w ten sposob dowartosciowujecie siebie, szkoda tylko ze w waszych oczach, bo inteligetny czlowkiek raczej z politowanie przeczyta wasze wypociny. Chcesz sobie po kims pojezdzic ?? smialo sprobuj ze mna ;) z tym ze pamietaj jaka roznica wiekowa Nas dzieli i troche smiesznie to wyglada jak dziecko chodzace do podstawowki wypowiada sie na tematy ktorych nie rozumie, krytykuje przy tym osoby dorosle, milego plakania w poduszke zycze moje drogie dziecki i troszeczke wiecej ksiazek proponuje do przeczytania...

Gość Dziuraaa
Masochistka..Taka myśl przemyka nie ? Kazdy robi to co chce ! W sumie,,Kazdy robi to co umie!!!!! Dziewczyna ma swoj styl !! Kocha ból ..czy to takie dziwne ?? Robi to co kocha!! To jej sprawa i nikt nie powinien sie wpierdalac w jwj zycie !! Kazdy kto pozna lub chce poznac ją blizej powinien zaakceptowac to jaka jest...!!! Mi sie tam cała ona podoba !!!

figure ma normalna za to ta fryzura i dziary nie podobaja mi sie, robi z siebie posmiewisko

Gość wattcher
Dla mnie to nie jest calkiem normalne.Ona po prostu sie oszpecila,na zawsze.Mysle ze teraz nawet gdyby chciala,nie przywroci juz pewnych spraw...

Gość heartcorexx
a czemu sadzicie ze bede chciala sie zmienic? to moje zycie, pasja, zawod. czemu zawsze myslicie ze kolczyki czy tatuaze to bunt ktory szybko mija?

ja jak najbardziej popieram, nie przeszkadzają mi takie kolorowe ptaki na horyzoncie:D wręcz przeciwnie, zawsze to jakaś odmiana.

Gość j37
podziwiam - Twoj wyglad jest czesto komentowany, wzbudza sensacje - mnie by to strasznie drażniło.

heartcore i ronix, fajny macie styl i fajnie wyglądacie, wyróżniacie się w tłumie bezimiennych osób (takich jak ja). moje młodsze koleżanki kochają ronixa :P

Gość wogole co to za ksywa
heartcore brzmi lesbo-emo