Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trrrrrrr

PIECZYWO WASA

Polecane posty

Gość trrrrrrr

Czy wiecie, które pieczywo chrupkie jest najlepsze pod wzgledem smaku> albo moze jakies inne? Ja mam teraz żytnie, ale widze, ze w składzie jest maka pszenna, cukier, ekstrakt słodowy....troche sie zdziwiłam....Czy kazde pieczywo jest takie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
wasa trzy ziarna, smakowo dla mnie ok a co do składu - np. w ciemnym pieczywie często jest karmel do mąki pszennej może z żytniej trudniej sie piecze, pieczywo jest bardziej łamliwe? to daje sie przenną, zaciemnia karmelem i już ludzie myślą, ze takie zdrowe, razowe pieczywo jedzą ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość trrrrrrr
dzieki, a w tych 3 ziarnach tez jest taki skład? To jest zbozowe tak??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
a ja lubie to z sezamem. chociaz tez po jakims czasie mi sie nudzi i zmieniam na inne. 3 ziarna tez jest dobre. z reszta nie spotkalam takiego, ktore by mi nie smakowalo

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość trrrrrrr
mi nie chodzi o smak, tylko o skład. Pieczywo wasa, tez mi smakuje, ale pytam czy jest takie które nie ma w składzie makki pszennej, cukru itp

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
mialam kiedys ktores, chyba zytnie, takie twarde nie pamietam dokladnie ktoro, i po 2 tyg jedzenia tego zamiast chleba ciagle mialam mdlosci czasami zdarzyly mi sie wymioty, nawet zrobilam test ciazowy bo myslalam ze to moze to:P ale ale w ciazy nie bylam wase odlozylam i wszystko wrocilo do normy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
tak patrze na ich strone i to bylo pieczywo chrupkie 3 zboza albo zytnie, ale chyba 3 zboza

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
W tych pieczywach chrupkich nie masz za dużego wyboru, ale czemu sie na nie uparłaś? W normalnych pieczywach masz dużo więcej firm do wyboru, co za tym idzie, możesz sobie wybrać dobry skład.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość trrrrrrr
przerabiałam juz zwykły chleb razowy, zytni, i pumpernikiel. Kazdym sie przejadałm, dlatego teraz pomyslała o chrupkim.... Najlepsze jest to, ze jakos bułkami i rogalami sie nie przejadam nigdy....:o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość trrrrrrr
kurcze wiekszosc tych na stronie ma ok skład, bez cukru,. Ja mam Wasy, ale jego w ogóle nie ma na tej stronie:o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
O,ten chlebek jest pyszny,tylko chyba jeszce niedostepny w zwykłych sklepach:o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość trrrrrrr
czyli ten jest tylko w sklepach ze zdrowa zywnoscia? co rozumiesz przez zwykły sklep? W marketach nie ma?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
No, w marketach typu carrefour czy mniejszych sklpeach nie widziałam, ja go kupiłam w Piotrze i Pawle.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość trrrrrrr
:) miszkasz w wlkp:) Mysle, ze nie bedzie zle. Do PiP tez mam blisko. Dzieki:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość trrrrrrr
a tak myslałam, bo sklep z wlkp A ten chleb na parwde dobry tak? Od dawna jesz juz pieczywo chrupkie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Pieczywo chrukie jem mniejwiecej od 3 lat, bialego nie spozywam w ogole, lubie tez razowe:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość limitowana18
Ja lubię to z sezamem - jest bardzo smaczne:) Tak jak Leanne nie jadam wcale białego pieczywa, ale za to jadam pełnoziarniste. Mój ulubiony to fitness style ,jest go parę różnych smaków a najsmaczniejszy to ten ze śliwką

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość głowa w chmurach
Ja też chce zrezygnować z białego pieczywa i przerzucić się na czarne, razowe ale żadne nie ma odpowiedniego składu, tylko w kazdym jest masa chemii. Mówię oczywiście o tym pieczywie razowym, które sprzedają w supermarketach. Znalazlam fajny sklep ze zdrową zywnością dla diabetyków itp, ale chleba tam nie sprzedaja bo im "nie schodzi" a widomo, że dobry, bez chemii szybko sie psuje.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość krykiecik
ze sliwka jest meeega.i ma nie duzo kalorii:)tekturki wasowej nie lubie:p

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
polecałabym od lubaszki spróbować . gowork.pl/opinie_czytaj,4687

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×