Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trrrrrrr

PIECZYWO WASA

Polecane posty

Gość trrrrrrr

Czy wiecie, które pieczywo chrupkie jest najlepsze pod wzgledem smaku> albo moze jakies inne? Ja mam teraz żytnie, ale widze, ze w składzie jest maka pszenna, cukier, ekstrakt słodowy....troche sie zdziwiłam....Czy kazde pieczywo jest takie?

wasa trzy ziarna, smakowo dla mnie ok a co do składu - np. w ciemnym pieczywie często jest karmel do mąki pszennej może z żytniej trudniej sie piecze, pieczywo jest bardziej łamliwe? to daje sie przenną, zaciemnia karmelem i już ludzie myślą, ze takie zdrowe, razowe pieczywo jedzą ;)

Gość trrrrrrr
dzieki, a w tych 3 ziarnach tez jest taki skład? To jest zbozowe tak??

a ja lubie to z sezamem. chociaz tez po jakims czasie mi sie nudzi i zmieniam na inne. 3 ziarna tez jest dobre. z reszta nie spotkalam takiego, ktore by mi nie smakowalo

Gość trrrrrrr
mi nie chodzi o smak, tylko o skład. Pieczywo wasa, tez mi smakuje, ale pytam czy jest takie które nie ma w składzie makki pszennej, cukru itp

mialam kiedys ktores, chyba zytnie, takie twarde nie pamietam dokladnie ktoro, i po 2 tyg jedzenia tego zamiast chleba ciagle mialam mdlosci czasami zdarzyly mi sie wymioty, nawet zrobilam test ciazowy bo myslalam ze to moze to:P ale ale w ciazy nie bylam wase odlozylam i wszystko wrocilo do normy

tak patrze na ich strone i to bylo pieczywo chrupkie 3 zboza albo zytnie, ale chyba 3 zboza

W tych pieczywach chrupkich nie masz za dużego wyboru, ale czemu sie na nie uparłaś? W normalnych pieczywach masz dużo więcej firm do wyboru, co za tym idzie, możesz sobie wybrać dobry skład.

Gość trrrrrrr
przerabiałam juz zwykły chleb razowy, zytni, i pumpernikiel. Kazdym sie przejadałm, dlatego teraz pomyslała o chrupkim.... Najlepsze jest to, ze jakos bułkami i rogalami sie nie przejadam nigdy....:o

Gość trrrrrrr
kurcze wiekszosc tych na stronie ma ok skład, bez cukru,. Ja mam Wasy, ale jego w ogóle nie ma na tej stronie:o

O,ten chlebek jest pyszny,tylko chyba jeszce niedostepny w zwykłych sklepach:o

Gość trrrrrrr
czyli ten jest tylko w sklepach ze zdrowa zywnoscia? co rozumiesz przez zwykły sklep? W marketach nie ma?

No, w marketach typu carrefour czy mniejszych sklpeach nie widziałam, ja go kupiłam w Piotrze i Pawle.

Gość trrrrrrr
:) miszkasz w wlkp:) Mysle, ze nie bedzie zle. Do PiP tez mam blisko. Dzieki:)

Gość trrrrrrr
a tak myslałam, bo sklep z wlkp A ten chleb na parwde dobry tak? Od dawna jesz juz pieczywo chrupkie?

Pieczywo chrukie jem mniejwiecej od 3 lat, bialego nie spozywam w ogole, lubie tez razowe:)

Gość limitowana18
Ja lubię to z sezamem - jest bardzo smaczne:) Tak jak Leanne nie jadam wcale białego pieczywa, ale za to jadam pełnoziarniste. Mój ulubiony to fitness style ,jest go parę różnych smaków a najsmaczniejszy to ten ze śliwką

Gość głowa w chmurach
Ja też chce zrezygnować z białego pieczywa i przerzucić się na czarne, razowe ale żadne nie ma odpowiedniego składu, tylko w kazdym jest masa chemii. Mówię oczywiście o tym pieczywie razowym, które sprzedają w supermarketach. Znalazlam fajny sklep ze zdrową zywnością dla diabetyków itp, ale chleba tam nie sprzedaja bo im "nie schodzi" a widomo, że dobry, bez chemii szybko sie psuje.

Gość krykiecik
ze sliwka jest meeega.i ma nie duzo kalorii:)tekturki wasowej nie lubie:p

Gość gość
polecałabym od lubaszki spróbować . gowork.pl/opinie_czytaj,4687