Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieporawna_idealistka

RUSZMY GLOWA...pobudzmy wyobraznie...

Polecane posty

Hej!!!! :D jak wyobrazacie sobie swiat za 20 lat? Myslicie ze bedzie wygladal tak jak np.w MINORITY REPORT?? Co wy na to zeby podzielic sie wizjami..Bedzie zabawnie. Czekam na wpisy i na roznorakie pomysly..te super ekstrawaganckie tez...Wszystko zalezy od wyobrazni.. :D

Gość o matkooooooooooooooo
😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭

Nikt nie jest dzisiaj w nastroju? to moze ja pierwsza zaczne : Mysle ze bedziemy jezdzic samochodem, ktory bedzie wiedzial jak dotrzec na wyznaczone miejsce i kotrego nie bedziemy musieli osobiscie prowadzic. Samochod bedzie przestrzegac wyznaczonych limitow predkosci, zatrzymywac sie na przejsciach dla pieszych i czerwonych swiatlach.. Czy to bedzie taki naprawde zautomatyzowany swiat jaki zawsze kreuja w fimach SF.??

oj mam nadzieję że nie!! Ja tak lubie prowadzic samochód;)

Gość POMIESZANIEzPOPLATANIEM
Mervin cierpisz na brak wyobrazni?

Gość POMIESZANIEzPOPLATANIEM
to taki film z CRUISEM....tomem oczywiscie :) nie widziales...super wizja przyszlosci...Widzialam ostatnio tylko jego polowe,,,bo zasnelam ( byllo pozno w nocy-nie dlatego ze film byl nudny) Jakie bajerki tam pokazali...wow...Nie bede tlumaczyc..Musisz zobaczyc pozdrawiam

Gość Pesymizm to moje pierwsze imie
Nie wyobrazam sobie, nie bedzie mnie juz na tym padole