Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syjka30

Czy ktos usowal sobie brodawki? jak wyglada taki zabieg?

Polecane posty

Gość syjka30

Mam dwie duze brodawki i musze ich sie pozbyc bo sa dosc uciazliwe.Chcialabym sie dowiedziec jak wyglada taki zabieg.

Gość hm hmmm
ja mialam usuwane, ale nie laserem tylko wycinane... zabieg jest bezbolesny, robi sie go na miejscowym znieczuleniu, trwa krotko, pieprzyk wysylany jest do badania czy wszystko jest ok, szwy nosi sie przez tydzien.. ja mam bardzo malutkie blizny, prawie niewidoczne No i zabieg jest refundowany

Gość fff__ katia
Ja tez mialam usuwane, nic nie boli. Znieczulenie miejscowe. Tez skalpelem, a nie laserem. Blizna jest minimalna, poza tym jak ktos chec moze zastosowac masc na blizny. Po tygodniu wyciagają szwy 0 ja mialam 2. Tez nic nie boli. Powodzenia, pozdrawiam

Gość ghjl
Ja mam pelno takich malenkich brodawek na szyi, jakby nitkowatych, sa tycie ale wkurwiaja mnie strasznie, da sie usunac wszystie na ra z?

Gość fff_katia
mysle ze tak ael najlepiej zapytac dermatologa. On kiruje na taki zabieg. Wczesniej trzeba sie zaszczepic przeciw zoltaczce. No, jesli sie to chce wykonywac prytanie, to skirowanie pewnie nie jest potrzebne

ja miałam na policzku wymrażaną przez dermatologa na Kasę chorych :) minął już rok i już o niej zapomniałam :)