Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładna pani

a wiecie ze brzydale sa najlepsi

Polecane posty

Mysle, ze ciezko jest byc z kims takim, ale czesciej nie ze wzgledu na nas samych, tylko na otoczenie. Mialam kiedys faceta, za ktorego sie po prostu wstydzilam, glupio bylo mi z nim gdies sie pokazac. Natomiast we dwoje bylo ok. Ale rozstalismy sie nie ze wzgledu na jego urode, a raczej jej brak ;) , tylko ze wzgledu na jego kompleksy...

Sissy:D:D \"Szukanie, ja Cię już dwa razy prosiłam o zdjęcie, ale Ty mnie za każdym razem olałeś, teraz to ja już Cię nie chcę \" Jesteś ... ZA ATRAKCYJNA:P:P:P:P:P: Kryterium działa w drugą stronę:D:D:D:D:D:D:D:D PS nie wysyłam zdjęć, zauważ, że nawet nie podaję maila. Taki feeling:) Można mieć odchyły, prawda?

Pewnie, szukanie :D Nie ma sprawy, rzeczywiście jestem za atrakcyjna :D:D:D:

Gość do komicznego.................
twoje wpisy, komiczne sa ciete i trafiajace w samo sedno :P zazwyczaj:P malo mowisz ale jak juz to walniesz az orgazmu mozna dostac :P calusek wirtualny 🖐️ a co do reszty- wolicie brzydkich bo macie nadzieje ze nie beda sie nimi interesowaly inne laski :P i sobie dorabiacie ideologie jacy to brzydcy sa wspaniali, a tak na marginesie jakby moja facet wypisywal na mnie na forum jaka to jestem cudowna bo brzydka to by dostal z liscia i szukal sobie nowej kobiety :O

jakby moj facet,mialo byc of kors :P

a tak jestem ciekawa, mowicie do nich czasem "kochanie jaki ty jestes brzydki jak ja cie kocham" albo w lozku "bierz mnie brzydalu, twoja brzydka twarz tak mnie podnieca" :P bo w koncu chyba ich nie oklamujecie? jak sie fact was zapyta co sadzicie o jego urodzie to co powiecie?

"jakby moja facet" to tak troche a la Makumba z piękna kraja Senegal zabrzmiało :P Siska - a czego moze chciec facet? Twojego ciała :P

"Komik Ty dla mnie nie jestes dzis miły" dla mojej najulubienszej ze wszystkich złośliwych samic na swiecie jestem miły zawsze, ale czasem w dosc pokretny sposob :P

No tak Komi, ja wiedziałam, że to nie jest bezinteresowne :D

Kto tu ma orgazm? Orgazm na podstawie wpisu w internecie, to musi być grube zachwianie psychiki :)

orgazm intelektualny oczywiscie :P to taka nad wyraz wyrafinowana przenosnia, ale niech komiczne spiewa :P

"Sissy wpisy +ręka tak to działa nie wiedziałaś" hahhaa, a tego to jeszcze nie probowalam, chyba zacofana jestem :O :(

heh, i tak sie spoznilam, bylas pierwsza :P

Oj, ja też chyba zacofana... Przynajmniej wiemy co Komi robi teraz, skoro tak zamilkł :D

:D :D :D