Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cv

ile czasu po wysłaniu cv i listu mot,czeka się na odzew od firmy?

Polecane posty

Gość do orangeorange
ona sklada ale nie dlugo,bo nie tak dawno wrocila jako tako do zycia ja jej pomagam jak moge,jestem sama,czasem robie jej zakupy,wypytuje o prace dla niej to bardzo zaradna kobieta,super handlowiec wiem ze trafi na swoja prace dziekuje orange jak bedziesz cos wiedziala to prosze napisz bede czekac z niecierpliwoscia na relacje z twej rozmowy

Gość orangeorange
oczywiscie, mozesz na mnie liczyc, na pewno w srode po poludniu badz wieczorkiem napisze co i jak bylo. :)

Gość cv
dziewczyny ja juz nie nadazam z tymi rozmowami:) jutro kolejna,pojutrze a wyslalam tylko 7 podan nie wiem czy wysylac dalej? jest jeszcze kilka fajnych ogloszen no chyba ze dostane robote

no no no , niezle Ci cv idzie :) oby tak dalej - tzn obys jak najpredzej znalazla wymarzona prace :) 🌼 a na jakie stanowiska startujesz ? , ze jest tak duzo ofert ? ja we wczorajszej wyborczej szczerze mowiac nic ciekawego nie znalazlam... moze dlatego ze bylam padnieta po wczorajszej rozmowie -nastepna działalnosc gospodarcza i \"cuda wianki\" , wiec podziekowalam :) mimo wizji \"wspanialych dochodow\" ;) Jutro mam 2 rozmowy i jeden test (2 etap) , nie wiem czy nie padne pod koniec dnia ;)

Gość cv
jedno stanowisko to asystentka w biurze plus telemarketing drugie doradca finansowy(ale tutaj mi smierdzi)bo myslalam ze to inna firma tzn.nazwy takie same ogolnie sekretarka,konsultant

Gość gtytytg
cv --->masz male doswiadczenie w CV prawda?

Gość cv
jak juz pisalam wczesniej jestem dobrym sprzedawca hehe moze tez byc telemarketing,ale za dobre pieniadze

Gość cv
dlaczego tak sadzisz?

Gość cv
mam tez duza praktyke w biurze obslugi klienta,ale to niewdzieczna praca czasem wolalabym byc sprzedawca w jakims dobrym butiku za lepsza kaske

Gość gtytytg
masz pewnie ok.3-5lat doświadczenia zawodowego nie więcej jak sądzę

Gość cv
jednak troche wiecej:) tyle ze pracowalam przez kilka lat w jednej firmie i potem w dwoch tez sporo czasu dlatego nie mialam potrzeby chodzic na rozmowy staz pracy 9,5 roku hehe

Gość cv
w sumie te rozmowy wcale mnie nie stresuja podchodze na luzie:D co ma byc to bedzie a na sile glupka z siebie robic nie bede:P jak nie wypali-to zakladam dzialalnosc-mam juz pomysla!!!

Gość cv
zastanawiam sie czy jeszcze wysylac te cv,czy odbyc rozmowy i czekac co dalej? cholerka,nie wiem w sumie zalezy mi na tej pracy asystentki zobaczymy co bedzie

Gość gtytytg
a jak to zrobilas ze tyle lat pracowalas w jednej firmie???

hmmm a to dziwne taki dlugi staz w jednym miejscu ? ja zaraz po liceum pracowalam rok w jednej firmie , a teraz w drugiej jestem juz 6 rok :D i mam dosc ;) musze zmienic srodowisko pracy :) dlatego chce zmienic branze .... (teraz mam stanowisko hybryde ;) - pracownik biurowy/asystentka + elementy spedycji i obsluga klienta) aplikuje na stanowiska asystenckie przewaznie :) , no i zarzadzanie relacjami z klientami :) tzw. key account manager ;)

cv, jesli masz naprawde interesujace Cie oferty, to wyslij . Ja wysylam tylko tam gdzie naprawde chce pracowac, chociaz na poczatku wysylalam, gdzie tylko spelnialam wymagania, a pozniej musialam odmawiac ;) teraz robie szczegolowa selekcje :)

Gość cv
no dziewczyny jakos szlo wytrzymac nie bylo zle,kierowniczka mnie doceniala z szeregowego pracownika awansowalam na z-ce kierowniczki to akurat byla obsluga klienta i zwiazane z nia wszystkie ecie pecie:P byl telemarketing 2lata,ale potem sie wypalilam... a zapomnialam po drodze pare miesiecy w garniturach,za psie pieniadze-choc firma bardzo znana i jako asystentka w korporacji teraz to juz wypadlam z obiegu jesli chodzi o te rozmowy ale jestem osoba zaradna i wiem ze sobie poradze generalnie raczej biuro,do tego niemiecki,prawo jazdy,komputer.. ale i tak jest ciezko sa juz duzo mlodsze hehe na moje miejsce

Gość cv
angel-widzisz to ty mnie pobilas,bo 6 lat w jednej firmie???? ja wyrobilam najdluzej 5 lat

Gość o rany julek
cv jestes taka wspaniała.. idealna.. cudowna.. zaradna.. wygadana.. wszystkowiedząca.. chodzący ideał i nie masz pracy?? jak oni śmią Cie nie przyjmować, nawet nie zapraszać na rozmowy?? w rzeczywistości pewnie jesteś postrzegana jako "nikt", bo kto dużo mówi mało robi.. mocna w "gębie", ale... ja mam właśnie takie zdanie o Tobie i coś mi się wydaje, że nie tylko ja tak myśle

Gość cv
tak,taka jestem:) dlatego posiadam w wieku 28lat taki duzy staz pracy dodam ze pracowalam w tym czasie tylko w 4 firmach niestety w ostatniej dzialay sie takie zle rzeczy,podkladanie swini itd musialam sie zwolnic dziewczyny wlasnie wrocilam z rozmowy bylo calkiem milo,pan wypytywal mnie o rozne rzeczy,ale glupich pytan nie bylo praca wiaze sie z wyjazdem na szkolenie przeszlam pierwszy etap rozmow,teraz czekam na telefon w sprawie tzw.drugiej tury hehe jestem optymistycznie nastawiona w czwartek kolejna rozmowa no coz do odwaznch swiat nalezy!!! przedewszystkim do tej pani "o rany julek" - trzeba byc optymistycznie nastawionym do zycia i wierzyc w swoje mozliwosci!!! ja wiem co soba reprezentuje i moge sobie wybierac,u nas ofert sporo hehe tragedia co u ciebie? nie piszesz

ja napisze co u mnie , bo dzis mialam 3 spotkania ;) 1.8.30 rano ; duuuuza firma ,stanowisko :asystentka dyrektora operacyjnego ,1 etap wyjechalam bardzo wczesnie (korki) ,ale bylam przed czasem... miala byc rozmowa ,ale bylo umowionych kilka osob na ta sama godzine :O i dali nam testy ze znajomosci Excela i tekst, ktory trzeba bylo przetlumaczyc na angielski (1 strona a4) - to wszystko w ciagu 30 minut (?) wszystko byloby ok, gdyby nie to ze tekst byl o kopiarkach i drukarkach takze chyba mi nie poszlo .... maja dac znac do piatku obojetnie jaka bedzie odpowiedz pojechalam po tym do domu , bo mialam troche czasu , i oczywiscie jadac do drugiej firmy sie troche zgubilam , bo firma na \"zadupiu\" ;)zatrzymalam sie na przystanku, wyskoczylam z mapa , podeszlam do mlodego chlopaka a on mi mowi ze jedzie w tamtym kierunku, wiec zapakowalam go do samochodu :D i pojechalismy :) , trafilam ;) , podjechalam pod budynek 5 minut przed czasem, parking dla gosci zapchany , to w biegu powiedzialam ochroniarzowi ,ze ja na testy i wpakowalam sie na parking dla pracownikow . Nie wiem czy sie sprzeciwial , bo mi sie spieszylo ;) . Dostalam przepustke (\"gosc\" :classic_cool: ) przy wejsciu i zdazylam :) -> 2. 12 w samo poludnie ; wieeeeeeeelka firma , 2 etap (po tescie z anglika) ,stanowisko : account manager (rozwoj kontaktow z klientami) test matematyczno -analityczny - 50 pytan , 65 minut , niestety za malo czasu , poza tym moja matematyka nie jest moja najmocniejsza strona ... 20 minut po tescie wyniki - niestety tak jak przewidywalam - lipa , moge starac sie za rok znow pisac testy (taka maja polityke ) po tym pojechalam na kawe (nie jechalam juz do domu, bo nie mialam sily) i do ostatniej firmy 3. godz.16. niewielka firma ; stanowisko : account manager 1 etap (z 3) rozmowa trwala ok.20 minut (prawie te same pytania co przez telefon) , pytanie ile bym chciala zarabiac , troche pozartowalismy i odpowiedz ma byc w przyszlym tygodniu , zadnych glupich czy dziwnych pytan nie bylo ogolnie mowiac na wiele nie licze .........

Gość cv
angel,no to widze ze dzis dalas czadu:P wiesz,nie wazne sa efekty,wazne ze wierzysz w siebie i probujesz hehe i pewnego dnia sie uda!!!

Gość szukajaca pracy
Do Angel_81 trzymam kciuki za Ciebie, żeby się odezwali z pozytywną odpowiedzią :) Ja na razie spokojnie przeglądam oferty :), wysłałam dzisiaj tylko jedno cv i list motyw. Wysłałam przez cv raport zobaczcie sobie tą stronke, przychodzi potwierdzenie na mail ile razy była czytana aplikacja. zobaczymy czy przeczytają :)

dzieki :) mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie , a jak nie tym razem, to kolejnym :) trzymam tez kciuki za pozostale osoby szukajace prace :) 🌼 i dzieki za namier na stronke :)

* namiar ;) ale chyba jednak zostane przy swojej poczcie - przynajmniej mam potwierdzenie ze mail zostal w ogole wyslany ;) a to czy ktos czyta, czy nie, to trudno.....i tak nikogo nie zmusze ;)

Gość pytajaca zajaca
Angel, dziękuję:)

Gość cv
dziewczyny jestem po rozmowie-bylam wczoraj nie moglam napisac,bo net mi siadl:( wiec opisze po krotce praca biurowa,stanowisko asystentki wymagania niemiecki,komputer biegle,doswiadczenie w ksiegowosci(ja mam)-pracowalam na Optimie hehe mam byc taka alfa i omega rozmowa byla podzielona na 2 etapy najpierw rekrutowala mnie pani chyba od rekrutacji ok.pol godziny musialam rozmawiac z nia po niemiecku i przetlumaczyc na szczescie prosty tekst:D pytania typu -moje wady,zalety,co robilam,o czym marze,dlaczego zwolnilam sie z pracy-to bylo najgorsze:P itd,zadnych glupich pytan i scenek-w koncu to praca biurowa a nie sprzedaz:P po rozmowie z ta pania poproszono mnie abym poczekala 15minut nastepnie mila pani oznajmila mi ze przeszlam pierwszy etap a teraz czeka mnie rozmowa z Samym Dyrektorem SZOK-mowie wam no to weszlam,mily starszy pan podal mi reke,poprosil abym usiadla no i dalej wypytywanie pan zasadniczy,raczej stanowczy powiedzial ze zainteresowalo go moje duze doswiadczenie no i w oczach pani rekrutujacej tez wypadlam dobrze liczyl sie tez w ten test z jezyka ale mialam stersa:) to sobie porozmawialismy pan powiedzial mi czym mam sie zajmowac,jesli mnie przyjmnie spytalam o zarobki na koncu , 2000 na reke na poczatek przez 3miesiace, a potem jak sie sprawdze moge liczyc na premie i podwyzke!!!! takze super,ciesze sie teraz mam czekac na telefon,bo maja jeszcze troche osob do rekrutowania mam nadzieje ze sie uda

to trzymam kciuki w takim razie :) te zarobki troche nie za ciekawe, a czy powiedzial Ci ewentualnie jak to wyglada po 3 miesiacach ?