Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeszyt

Wasza najgorsza wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość zeszyt

Ciekawe jak to wyglądało u Was. Piszcie :)

Gość aaaaaaaaaa120
poszłam do ginekologa (panstwowego) po tabletki antykoncepcyjne. Nie miałam jeszcze ukończonych 18 lat więc przypuszczając że może mnie pogonić, poszłam z mamą. Kiedy powiedziałyśmy o co chodzi, wyrzuciła nas obie za drzwi na korytarz pełen ludzi i zaczęła krzyczeć przy tych wszystkich ludziach, że kto to widział żeby taka gówniara chciała tabletki. Myślę, że gdyby nie moja mama to wyje.bałabym tej babie. Aż mnie coś bierze nawet kiedy to wspominam....

Gość zeszyt
bo mi kiedys gin kazał zaśpiewać pochwą arię z "Toski" to było ponad moje siły i mocno to przeżyłam :-o

Gość zeszyt
Ktoś się pode mnie PODSZYŁ! Rezerwuje zaraz swojego nicka!

Bardzo Ci współczuję. A mnie jak chcialam anty baba prawila kozania o moralnosci przez pol godziny i o tym ze pojde za to do piekla :O

Gość alicja2345
no co wy... dziewczyny i dlatego trzeba do prywatnych chodzić... mam 16 lat od pól roku na tabletkach gin nawet okiem nie mrugnęła zbadała wypytała zapisała zyczyła szczęsci a i papa... co prawda 120 zł ale jaki komfort.... :)

a mi gin wsadził wziernik jakby go wbijał na siłe i jak najszybciej. strasznie zabolało. potem jak wyciagał to coś strzeliło w tym wzierniku a mnie tak zabolało ze zawyłam i poleciała mi krew. powiedział ze mogłam sie nie napinać. krwawiłam jeszcze przez dwa dni po wizycie. więcej nie poszłam do tego rzeźnika.