Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zgorzkniała

Jak ja nienawidzę mojego exa !!!!!!!

Polecane posty

Gość Zgorzkniała

Nienawidzę!!! Czy jest tu ktoś taki??? Czy tylko ja tak mam ? Życzę mu... jak najgorzej. CZemu, czemu nie mogę się od niego uwolnić????

Gość Zgorzkniała
e tam, mam gdzieś piekło, chciałabym się raczej pozbyć tego problemu za życia :-(

Gość olala000
porozmawiaj z tym , co jakas marte od s*k wyzywa, bo on tez musi strasznie palac nienawiscia

Gość Zgorzkniała
Kiedy ja go nie wyzywam, nawet z nim nie chcę rozmawiać. po prostu czuję palącą nienawiść gdzieś w środku Unikam go, wtedy obojętnieję, ale unikanie to nie sposób, bo mamy dzieci, więc musimy od czasu do czasu się widywać, lub słyszę od dzieci co u niego I to budzi nienawiść W życiu nie przypuszczałam że mogę tak kogoś nienawidzieć

Gość Zgorzkniała
Drogie Panie, to topik dla nienawidzących exa ale tak sobie myślę, że nie przytrafiła mi się ta najgorsza opcja Gorsze byłoby gdybym go pokochała

Wiesz, Zgorzkniała, ja to chyba przypadek pato;ogiczny... Ale tak serio, to nienawiść zawsze odbija sie na nadawcy, więc lepiej dla Ciebie, żebyś spróbowała ją przeformatować na obojętność... Idę spać, pijana jestem, pozdrawiam 🖐️

Gość nie zapomniałem
Zgorzkniała ja nienawidzę swojej exs. Tez chce zapomnieć. Całkowicię cię rozumiem . Blah. Niby młody jeszcze jestem i mam swoje zgorzknienie no ale cóż zrobić

Gość Zgorzkniała
Smileyface, zazdroszcze...

Gość Zosianna
Ja też

Gość Happy hands
to z zawiśći! jak ktos ma podły charakter to nienawidzi wynika to z egoizmu! cos chciał ale nie ma to tego i az go skręca no ja mam taki problem z Alką pełna msciwosci i zawisci. chyba po przodkach - tatarzy i monogłowie tacy byli ohyda:O

Gość zszokowana na maksa
happy hands... ale pierdoły...z zawiści :D Faktycznie, jeśli ci ktoś nasrał w życiorysie i np. zdradzał ze wszystkim co się rusza i na drzewo nie ucieka to faktycznie, jest to powód do zawiści :D Myslisz czasami? Bo to nie boli, wiesz?

Gość Happy hands
zdrada? przestan jak jaks wychodzi za mąz dla kasy to jets dopier zdrada I nie dziwie sie ze facet pokochał inna przynajmniej widziała w nim kogos a nie cos- kase, pozycje i sie baba msci, bo ktos odkrył jej prawdziwą twarz zdrada zdradzie nierowna jak widac i jets skutkiem czegos a nie wynikiem

Gość zszokowana na maksa
nie za bardzo widzę zdradę w " jak się wychodzi za mąż dla kasy", sorry. Jeden wychodzi dla miłości, inny dla kasy. Ale zdradą to nie jest... Czyżby następny szukający usprawiedliwienia dla romansów na boku? Tu u mnie go nie znajdziesz :P

Gość Happy hands
tak to zdrada gorsza bo zdradzasz siebie i niszysz slowo Miłosc

Gość apoco
happy hands znana takze jako łabedzica i inne takie ma nierówno pod sufitem. Znak szczególny - imie Alka. Zalecane postępowanie - ignorować. Sorry, wiem, ze sporo złego przeszła ale wkurza mnie już ta kobieta.

Gość Happy hands
Faktycznie, jeśli ci ktoś nasrał w życiorysie i np. zdradzał ze wszystkim co się rusza i na drzewo nie ucieka to faktycznie, jest to powód do zawiści ===== no widzisz zszokowana na maxa? po tym zdanku widac, ze to nie chodzi o miłosc do niego tylko o ego! zranione, bo w papierach widac,z ze ktos ja smiał zostawic! kazdy o tym wie a ona taka super nie ma sobie nic do zarzucenia.... I to tez nie usprawiedliwa czyjej msciowsci

Gość Happy hands
happy hands znana takze jako łabedzica i inne takie ma nierówno pod sufitem. Znak szczególny - imie Alka . Zalecane postępowanie - ignorować. === tak ALke ignorowac. Nie tworzyc histroii jakich nie było. Wykorzystała go, bo chciała pracy. byli tylko na sex i tego sie trzymajmy. Jej histerie ignorowac, to zwykla manipulacja Sorry, wiem, ze sporo złego przeszła ale wkurza mnie już ta kobieta. == talk jako kochająca osoba Łabądek wiele przeszła złego.. podyscane przez ALke to tez było Mnie tez wkurza ALka I mam nadzieje, ze jego tez i wiecej nie stanie po jej stronie

Gość zszokowana na maksa
happy hands...... to, co ja robię ze sobą to MÓJ problem, nie mojego partnera... Jeśli czuję potrzebę sprzedania się za dom, samochód i niezłe comiesięczne wpływy, to MOJA sprawa. Ale jeśli obiecuję partnerowi wierność, a nie dotrzymuję obietnicy - to już jest zdrada. Nie rozumiem Twojego toku myślenia, a zwłaszcza tych tekstów o czyimś ego...MAsz PRAWO być wqurwiona, jeśli ktoś cię zdradaz, okłamuje, okrada- więc co za bajki tu usiłujesz wcisnąć?

Gość fiu fiu bzdziu
Zszokowana pierdzielisz glupotki... Nie jest to Twoja sprawa, jezeli on nie wie ze "sprzedajesz sie za dom, samochod i niezle comiesieczne wplywy". W takim wypadku to faktycznie nie jest zdrada. To jest kurestwo. I nigdy nie nazywajmy szamba perfumeria!!!

Gość Happy hands
ale ona obiuecywała miłosc, wiernosc miłosc, której nie bylo... bo zeniła sie z kasą nie człowiekiem wiec zdradziła juz na poczatku

Gość zszokowana na maksa
posłuchajcie no panny: o co toczycie pianę? O to, że są ludzie, którzy preferują układy? Wszystko ok, pod warunkiem, że ci jednocześnie nie wmawiają wielkiej miłości... Spójrzcie na topik: czy zostawiłabyś partnera, który stał się kaleką... Większość odpowiedzi tak. Ale jak taką zapytasz na tydzień PRZED wypadkiem czy kocha to uzyskujesz odpowiedź: oczywiście. I to jest o wiele gorsze niż uczciwe kurestwo :classic_cool:

Gość Zgorzkniała
Gwoli wyjasnienia: nie zawiszcze, nie zazdroszcze.Nie wyszlam za maz dla kasy,to ja bylam ustawiona a on nie, ale to nie miało wtedy i nie ma dziś dla mnie znaczenia. Ex mnie tez nie zostawil, dbal o mnie i rodzine, to ja podjelam decyzje o rozstaniu, bo mnie zdradził. On nie chciał odchodzić od rodziny, płakał, zapewniał, że zawsze mnie będzie kochać. To tyle. A skąd ta nienawiść? Też mnie to przeraża, może gdybym miała mongoła w rodzinie, to wsyztsko stałoby się prostsze? ;-) Ale nie mam. I bardzo, bardzo chcę poczuć OBOJĘTNOŚĆ

Gość DeskaJestGłupia

Gość do zgorzkniałej
też nienawidzę, ale ja wiem skąd... z nieumiejętności wybaczenia

Gość Free *
Ja tez sie przyłanczam, ale z innego powodu. Sk****l woli sie zajmowac nową panienką niż własnym dzieckiem. Człowiek dopiero po latach widzi z kim mieszkał pod jednym dachem. K****a wielki tatuś. Sorry ze klne ale normalnie mnie roznosi jak o nim pomyśle. I nie że z zazdrosci bo to ja go zostawiłam ,ale o tą jego bezmyślność jak można być takim człowiekiem bez serca!