Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zgorzkniała

Jak ja nienawidzę mojego exa !!!!!!!

Polecane posty

Gość Zgorzkniała
ło matko Happy Ty jesteś bardziej zgorzkniała niż ja i trafiasz kulą w płot! Ja sobie żyję szczęśliwie i spokojniei za żadne skarby nie chę exa z powrotem!!!! Już by tu był gdybbym zadzwoniła, rzecz w tym że dla mnie to zakończona sprawa, jak można być zazdrosną o coś, co można mieć na wyciągnięcie ręki? Chyba jasno wyrażałąm się w poprzednich postach, dziwczyno zastanów się co piszesz!

Gość Happy hands
to prawda wielu mezow nosi kilka lat te same koszule, spodnie. proza zycia. Im nie trzeba bo duzi i nie rosna. znam to z zycia i nie dziwi mnie to. a co dzieci do 3 mies matki były z nimi potem albo niania albo złobek. Ipracowały wszytskie moje znajome procz jednej:) jedna po 3 mies wrocila do pracy w sadzie to z zycia. widac masz kontak z mamuskami co wszedzie widza tylko wlasna d..takie egoistki. swiat ma skakac wokol nich a kim one sa? wrede złosliwe zgorzkniałe zawistne wredne egoistyczne msciwe zazdrosne samotne i glupie jak widac niedojrzałe i brak im zyciowej madrosci wyrozumiałosci inteligencji

Gość Zgorzkniała
Może nie umiem wybaczać :-( Nawet nie wiem jak miałabym to zrobić

Gość Zgorzkniała
Happy, wyluzuj Strasznie dużo w tobie nienawiści i zawziętości A ja właśnie od takiego podejścia chcę siebie ochronic

Gość Happy hands
free jetses matka ktora sobie nie radzi bo sama jest mała dziewczynka szkoda ze lania nikt cinie dał dorsłabys momentlanie jestes nierozragniowazna i taka niedojrzała dałam ci przyklad wiele matek ma mezow ale same i tak wychowuja dzieci wiec lament zawistnej matki ze tatus niedzielny mam gdzies bo wele kobiet ma mezow ktoryz z porzy zycia sa i tak niedzielnymi tatusiami a matki jakos nie wytykaja im tego i nie szukaja w nich przyczyn jak ty! wina i przyczyna jets w tobie! z zazdrosci i nienaiwsci, ze ON z toba nienjest!!!

Gość Free *
Mylisz kobieto pojęcia co ma zagranica co ma pracowanie od rana do wieczora? Tu chodzi o to ze ten facet który tak cieżko pracuje czy to zagranicą czy na miejscu to dba o dzieci chociaż finansowo. A jak człowiek musi przez komornika ściagać alimenty bo biedny tatuś na rozrywki ma i nowe samochody a na dziecko już zabraklo to co ty na to? A i jak sie mu przypomni może raz na dwa miesiące i to jeszcze w porywach o dziecku to jest ok? Pytam sie i co mam na to oko przymykać ? Z jakiej racji. Ja mu nie bronie sobie układać życia na nowo ale chyba jakies obowiazki na nim ciążą. czy tego chce czy nie chce.

Gość Zgorzkniała
Współczuć mu .... mometami jest mi go żal

Gość proste jak drut
free - tak, ja też sama wychowuję dziecko. Zgorzkniała - wiem, że to jest bardzo trudne, ale jak mawiała moja pani psycholog, jeśli "zakopiemy" w sobie taki nabój to to będzie jak niewypał z II wojny światowej - nigdy nie wiadomo, kiedy rąbnie. Happy - jesli nieodpowiedzialnością nazywasz nieposyłanie dziecka do żłobka, to wybacz, ale nie mamy o czym rozmawiać. Mam dla ciebie tylko dobrą radę: DOBRZE SIĘ ZABEZPIECZAJ, bo inaczej twoje dzieci będą cholernie nieszczęśliwe :P

Gość Zgorzkniała
Proste jak drut - mądrze mówisz 🌻

Gość Free *
I jeszcze raz ci powtarzam nie jestem zazdrosna o tą kobietę. On ma prawo sobie układać życie jak mu sie podoba ale równiez jego zasranym obowiązkiem jest zająć sie od czasu do czasu dzieckiem ,które nie jest malutkie. Ty tego nigdy nie zrozumiesz bo jestes jedną z tych kobiet które dbają tylko o swój tyłek. Dla twojej wiadomości pracuję a nie leze brzuchem do góry.

Gość Happy hands
pisze prawde jakbym była słwana i to napisała to byscie czytały w gazecie np charaktery i gadały tak tak atak prosze o autograf!!! takich ludzi nie lubie!! to sama prawda, pokazałam mechanimzy zawisci samotnych wrednych mamusiek;) moje dzieci beda happy like me - their mummy:P:) ja o dziwo zawsze w myslach widziałam siebie dzidzie ale.. nie było tam ojca:) nigdy marzyłam o dziecku nie o facecie:) i co? zawsze wyobrazałam siebie jako samotna matke z tego co wize:) mniej zawisci wredniole:) wstyd ze matkami takie są! kajstrowałabym:)

Gość proste jak drut
Na pocieszenie powiem ci zgorzkniała, że są faceci, którzy nawet na torturach nie przyznają się, że żałują i przeproszą za zdradę :D Są jeszcze ciekawsze egzemplarze niż twój ex

Gość Free *
Do Happy Albo jestes nie rozgarnieta umysłowo albo na innym świecie żyjesz .Bo jak nie rozumiesz takich problemów to o czym z toba dyskutowac i tak bedziesz twierdzić ze ty wiesz lepiej,. Uf ciezki kaliber z ciebie.

Gość proste jak drut
happy - "wykajstruj" siebie.... mogę ci to nawet sfinansować :D. I, jeśli możesz doczytaj o tych mechanizmach, bo coś mało na ten temat wiesz :P

Gość Happy hands
chciałabys:) z zawisci zebym nie miała dziecka:) jasne kajstrowałabym wyrachowane jedna szczegolnie :)

Gość Free *
Chyba ci jedna za skóre nieźle zaszła. Co upomina sie o pieniążki od ojca a twojego kochanka?

Gość proste jak drut
nie, nie chciałabym... po prostu rozmawiając z tobą widzę kogoś, kto albo: jest za młody do dyskutowania na ten temat albo jest za głupi, zeby pojąć że zawiść to NIE jest jedyny motywator matek Niezależnie od tego która z powyższych opcji jest prawdziwa, jedno jest pewne - taka osoba nie jest w stanie wychować dziecka na normalnego człowieka

Gość apoco
Przecież Was ostrzegałam z kim macie do czynienia. :O

Gość apoco
Na 1 stronie. Nie można dyskutować z kimś, kto swoją sytuację nakłada na wszystkie inne. Czasem zupełnie bez sensu. :O

Gość proste jak drut
Ja mam wrażenie, że rozmawiam z kimś po praniu mózgu, ta kobieta nie myśli i wypowiada się w tematach o których ma bardzo małe pojęcie... Jak ktoś zaczyna mówić, że 300 zł alimentów to dużo i spokojnie wystarcza na utrzymanie dziecka, to ja nie mam więcej pytań :P