Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Corby

Samsung E-760. Nigdzie nie mogę dostać baterii do tego telefonu.

Polecane posty

Pół roku temu kupiłam telefon Samsung z klapką. Już od samego początku musiałam ładować telefon codziennie wieczorem, bo bateria wystarczała tylko na jeden dzień (bardzo dużo dzwonię i wysyłam dużo smsów+ słaba bateria). Byłam z tym problemem w sklepie, bo nie minęło jeszcze 7 dni od dniu zakupu telefonu (gwarancja na baterię to tylko 7 dni), poinformowano mnie, że owszem mogą oddać telefon do serwisu, ale będę musiała czekać na jego zwrot około 30 dni. W końcu zrezygnowałam i dalej ładowałam ten mój telefonik codziennie. W końcu zaczęło mnie to męczyć (gwarancji na baterię już nie mam) i postanowiłam kupić nową baterię. Byłam dosłownie wszędzie i nigdzie nie ma baterii do mojego modelu telefonu. Telefon kupiłam w Media Markcie, byłam tam wczoraj i sprzedawca stwierdził, że wszystkie baterie zostały sprzedane. Możliwości zamówienia nie ma, bo te baterie zostały wycofane z produkcji. Byłam w kilkunastu komisach, baterii nigdzie nie ma. Sprawdzałam na Allegro i też nie ma.:( I co ja mam teraz zrobić? Chciałam sprzedać ten telefon (na Allegro jest za 600 zł), ale nie chcę wciskać komuś bubla. W Komisie jak zobaczą baterię, to dadzą mi za niego grosze. Jakie jest wyjście z tej sytuacji?

Gość po co podajesz te linki lamo
jak bateria jest na allegro

Dziękuję bardzo. Nie zauważyłam tych baterii na Allegro. Jeszcze dzisiaj zamówię. Dzięki.🌼

Zamówiłam baterię, bateria doszła po kilku dniach. Teraz mam 2 baterię, które trzeba ładować codziennie.:P

Gość gość
Sedze ze autor tego tematu juz dawno nie zyje a ten teflon już jest zutylizowany