Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzesiwo demne

mąz u mnie wszystko widział, prócz jednego

Polecane posty

Gość krzesiwo demne

uzębienia. Jak zaglądam sobie do ust widac dokładnie okropne zęby, z óżłtymi szarymi plabami, okropnie nieciekawe. No ale nie widział, bo nigdy nie otwieram na szerokośc ust i nie mówie mu by tam zaglądał. raz chciał mnie nakarmic i mówił"otórz szeroko buzie". Wstydziłam sie i lekko otworzyłam chap i juz zamknełam, moze nie widział wszystkiego. Cos okropnego bo raz on ziewał i nie zatkał ust ręka i ja widziałam częśc jego zębów. jeden był jakiś w środku czarny, pełno też plombek ujrzałam. Wy wiecie jakie uzebienie w środku ma mąż?

Gość ja tez no
nie jestes sama ja ja tez nie chwale sie swoim uzebieniem Mojemu facetowi...jak sie smieje to zaslaniam usta ręką tak juz mam nio... zdarza sie. ale trzeba zyc dalej:)

Gość bez sensu to

Gość ale bzdury piszecie
nie macie ciekawszych tematów!!! Moj narzeczony widzial moje zeby, ale ja mam zdrowe i biale. jak bym miala przydkie to bym poszla do dentysty je sobie zrobic... a nie straszylabym nimi lub zaslaniala sie reka. to jakas bzdura...

fakt, jak coś się dzieje z zębami to trzeba o nie zadbać jeżeli juz się stało, zdarza się, trudno to ratować co się da, korony, plomby i uśmiech pełną buzią i wcale nie chodzi mi o to by mążowi czy chłopakowi zęby do wglądu pokazywać, w końcu kobiety nie konie ;) dla siebie trzeba to zrobić :)

Gość ale...
GLUPI TEMAT..ktos chyba koniecznie chcial zablysnac na forum, tylko nie mial pomyslu na topik..

Gość ciekawa suczka
u mnie tez nie widział, ale jak sie uśmiecham szeroko pewnie zerknął:(

Gość a wyobraźcie sobie
co widzi dentysta jak nam zagląda przy takim mocnym oświetleniu, pewnie nieraz przeżywają szok.

Gość stomatolog duzo zarabia
rope w migdałach, a jak boruje to wylatują zgniłe resztki jedzenia między zębami i powstaje bardzo nieprzyjemny smród.

to jakies chore:D:D, nie wiesz o istnieniu stomatologow: ONI LECZA ZEBY!!! ja sama bym nie chciala ogladac swoich zebow w takim stanie JAK TWOJE, racja lepiej nie pokazuj, potem jak Ci wypadna dopiero:D:D Oto Polska wlasnie, niekt o zeby nie dba , ale dobrze stomatolodzy maja na czym zarobic:D:D

Gość pieszczącą będę ale mąkę
autorka ma plomby i to szpeci a nie zepsute zęby.

Gość fsvfvsf
ja też nie pokazuję mu zębów i nie mam pojęcia jakie on sam ma

Gość gosieńnnka
DAROWANEMU KONIOWI SIĘ W ZĘBY NIE ZAGLĄDA-MĄŻ TO DAR LOSU :)

Gość gosieńnnka
ALE LEPIEJ MOŻE MU TERAZ JUZ NIE POKAZUJ-JESZCZE SIĘ ROZWIEDZIE.