Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kunegondaaa

BOZE DZIEWCZYNY JESTEM TAKA SZCZĘSLIWA..MAM 96 CM W BIODRACH NARESZCIE!!HURRA

Polecane posty

Gość U żesz ty cholera twoja
Ja mam biust 68 B ale jeszcze rosnie :D Tzn takie mam wrazenie Nom 21-22 cm, najwiecej mialam 23, lapy zawsze mialam chude, zreszta nigdy nie bylam gruba, ale zdecydowanie grubsza, jakby nie bylo zgubilam 8 kg

Wiecie co, za 10 lat, moglabym wygladaj jak M.Bellucci, wg mnie ma idealnie kobieca sylwetke

Gość dietetyczka z zawodu
czytam i czytam i nie dowierzam:( dziewczyno wazysz 52 do 172 cm ?? ile masz lat? masz niedowage

to bylo do "uzesz ty cholera twoja"

50 kg i mam niedowage, ale jestem zdrowa i czuje sie wspaniale, wiec w czym problem ? :)

Gość do autorki topicu
no to ten sam wiek:) no to moze jednak sie pochwale, mam az 83 cm w biuscie :D ja juz jednak postanowilam, sporbuje ztym siemieniem, nie chce byc duzo grubsza, tylko troche... zobaczymy, najwyzej przerwie:) dietetyczko ja mam az o 2 cm mniej niz ona a waga ta sama i jakos na anorektyczke nie wygladam i nikt nawet tak o mnie nie pomyslalm, jak mialam z 15 lat to bylam chuda wysoka, bo bardzo poszlam w gore, ale teraz juz przybralam na wadzie i nie uwazam, ze ktos tej wagi i wzrostu wyglada na anorektyczke... niektorzy duzo jedza i nie moga przytyc, po prostu jest sie szczuplym z natury, taka sylwetka... a nie zaraz niedowaga...;/ robilam nieraz te testy BMI i ciagle niedowaga wychodzi, ale jak patrzylam to w tych obliczeniach ceni a sobie babki z cialkiem! rozni ludzie rozne sylwetki... deneruja mnie takie opinie...

Gość kupujaca_prawie
na przytycie to dobra jest koziewradka , czarnuszka lub tabletki lupelina (zawieraja chmiel)

Liczy sie to ile masz w biuscie i pod nim jesli pod masz 70 to posiadasz miseczke B, to idealny biust, co chcesz Kazde cycusie sa fajne, byle jedrne i ladnego ksztaltu, no nie ? Ja mam 83 w cycusiach tez, ale pod nimi 68, co daje rozmiar B i to takie pelne, niezle mam kuleczki, widac je na km i to bez stanika :D

no dobrze ale ty masz 22 lata o ile doczytalam wiec jeszcze przytyjesz. a ile ma ta dziewczyna ?nie wiem bo nie podala.

Gość kunegondaaa
daj spokój dietetyczko dziewczyno....dobrze sie czuja a to jest najwazniejsze. jesli chodzi o moj biust to mam pod nim teraz mierząc:) 75 cm a w nim jak mowilam 96 ..jaka mam miseczke to nawet nie wiem ..a i tak rzadko chodze w staniku bo mam z natury jędrne piersi choc to wg mego faceta przeczy prawom natury i powinny byc obwisłe:)haha

Ja mam 21, rocznikowo 22, ale jestem z grudnia :) I tez jeszcze przytyje

Gość do autorki topicu
ok, jak teraz czytalam swoja wypowiedz to widze, ze przesadzilam z ta anorektyczka, ale jak ktos tak pisze, ze jeju jakby nie wiem co... to mnie to denerwuje:P cholerko (ze tak moge Cie nazywac?:P jestem troche wiekszej budowy niz Ty jednak... pod mamm 72 cm:) no coz kazdy ma ksztalty jakie ma, wazne ze mozna je troche dopracowac:) czy ktos tez zamierza pic to siemie lniane? czy tylko ja?:P bo rozumiem, ze kunegondaa juz przestala popijac siemie? a moze sie myle?:)

Obwisle ? Glupoty, obwisle to one beda moze po karmieniu :)

Gość extasiulka
Mam to w dupie!!!

Jesli ma jakies super wlasciwosci to moge pic :D

Gość do autorki topicu
o tej kozieradce to juz cos slyszalam, pija ja glownie dziewczyny, ktore chca miec wiekszy biust - na takich topicach byl poruszany ten temat:) ale czy to cos daje?:P pewnie jednej pomoze a drugiej nie... jak wszystko inne:)

Gość do autorki topicu
ok cholerko, rozumiem, ze tez zamierzasz sprobowac? ja od dzisiaj pije, wlansie pije herbbatki, ale wieczorem zrobie sobie porcje siemienia:)

Gość sdfghjk
mam 174 i 92 cm w biodrach a mimo to wolalabym mniej,do szczuplych nienaeze i nie jestem walnieta

Gość kunegondaaa
ja lece na razie do kumpla ale ja tez bede pic dalej siemie bo mi dziala super na zgage i nadkwasote którą mam;)papa i pozdrawiam

Gość Magda84
ej dziewczyny, co z tym siemieniem lnianym...slyszalam ze to dobre na zoladek... Juz chcialam to kupic, ale jakos przytycia nie mam w planach. Cos wam powiem, szerokie biodra sa bardzo kobiece, a 96 to wcale nie jest duzo - przy takim wzroscie. Ja mialam podobny problem, bylam zawsze strasznie chuda. Zawsze mialam niedowage. Moje chude nogi i brak biustu byly powodem moich kompleksow. Ale przestalam o tym myslec i tak w wieku 17 lat zaczelam nabierac cialka, jakos tak samo z siebie (ale mialam szczescie :D ) Bioderka mi sie poszerzyly i nareszcie wygladalam normalnie. Biust nabral ksztaltow tak w wieku 20 lat. Mam 22 lata, 170cm, waze 55kg, w biodrach 94 a w pasie ....67 (dla mnie to strasznie duzoooooo, tluszczyku wiele nie ma ale brzunio wystaje, chyba za slabe miescie :( )

Gość Magda84
oczywiscie mięśnie mialam na myśli ;)

Gość do autorki topicu
Magda84 to tak jak ja, wczensiej bylam strasznie chyda, jak nieraz patrze na fotki, to mam ochote je spalic:P teraz juz ok, nogi super, ale ogolnie biodra chcialabym miec szersze, lekkie miesnie na brzuchu (do wypracowania:P) i tak wiecej cialka na gorze:) w tym wieku co sie przejmowalas to nie bylo czym, wiaodmo, ze czetso dziewczyny sa wyzsze od chlopakow jak dojrzewa, tak startujemy w gore, przez co nasza waga nie nadaza i jestesmy chude:P ale pozniej sie nabiera ksztaltow:)) taki nasz urok:))

Gość fgfgf
chudym byc jest tragedia

Czytam ten topic i nie wierze. Wszedzie pisza tylko o tym ze 90 pare cm w biodrach to ogromnie duzo bez wzgledu na wzrost i wogole. A tu ludzie maja po 90 pare i sie ciesza, niesamowite, ale uwazam ze tak powinno byc. Ladne kobiece ksztalty gora! a nie oby jak najmniej. Wielkie brawa dla założycielki topicu :)

Czytam ten topic i nie wierze. Wszedzie pisza tylko o tym ze 90 pare cm w biodrach to ogromnie duzo bez wzgledu na wzrost i wogole. A tu ludzie maja po 90 pare i sie ciesza, niesamowite, ale uwazam ze tak powinno byc. Ladne kobiece ksztalty gora! a nie oby jak najmniej. Wielkie brawa dla założycielki topicu :)

Gość kunegondaaa
dzieki za to ze wam sie podoba ten topik :) uwierzmy w koncu w to ze kobiecość jest pociagajaca i seksowna .. ,że kragłe biodra dzialaja na facetów jak magnes:)

Gość kunegondaaa
wczesniej mimo ze bylam ładna itd to nie mialam takiego powodzenia a teraz szok.:)wg moich doswiadczen faceci lecą na kobiecosc a nie na chudosc:)

Gość wiem o co chodzi ci
gratuluje

Gość do autorki topicu
kunegondaa widze, ze powrocilas:) a ja wlasnie sie modle nas siemieniem:P taka sluzowata konsystencja, bardzo ciekla... a smak, niby bez, ale jakies takie, no musze sie przezwyciezyc, bo w koncu musze jakos przytyc, a w tym widze malutka nadzieje, bo juz nic nie pomaga hehe

Gość kunegondaaa
pij pij kochana a nawet jak nie utyjesz to bedziesz miala zajebiste zdrowie z tego jesli chodzi o zóladek głownie osłania tez gardelko..