Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kunegondaaa

BOZE DZIEWCZYNY JESTEM TAKA SZCZĘSLIWA..MAM 96 CM W BIODRACH NARESZCIE!!HURRA

Polecane posty

Gość do autorki topicu
pytalam sie babci to mowila, ze ma z 2 lub 3 kg wiecej hehe ale czy od tego? bo pije siemie 2 razy w tygodniu... napisz jak czesto pilas siemie lniane i ile tego siemienia dawalas? proszeeee:)) ja tez chce byc troche okraglejsza:)) poza tym na talie bardzo dobre jest hula hop! od dzisiaj wlasnie sie przymierzam tez do tego:))

Gość do autorki topicu
juz sie wystarszylam, ze tu sa tylko kobietki z rozmiarem ponad 90 w biodrach:) ale na szczescie nie... ja mam 88/89... wzrost 170 cm, waze 52 kg, chcialabym miec troszke wiecej cialka:) kunegondaa - a mozesz napisac mi czy tylko w biodra Ci poszlo? rozumiem, ze tylek tez wiekszy:P cos jeszcze??:)) bo ja wlasnie bym chciala tak od pasa w gore hehe ale niestety nie mozna tak sobie wybierac...;)

Gość U żesz ty cholera twoja
Ja mam 172 cm, waga 50 kg, 60 cm talia, 86 pupa, nogi chude i dlugie i ani myslec tyc Mialam w tylku 93 cm w czulam sie z tym bardzo zle, cieszy mnie ze ta mania chudosci mija (?) Ja jednak nie cierpie u siebie kraglosci, podobam sie sobie taka i utzymam to tak dlugo, jak bede mogla

Gość kunegondaa
a wiec pilam siemie codziennie :)albo co drugi dzien ale staralam sie codziennie .] gotowalam w garnku tak 6 łyzek duzych i sie robil taki jakby kisiel z tego ..taie gluciki i to wsuwalam i od razu sie zoladek uzdrowil a i chyba od tego przybylam:)

Gość do autorki topicu
U żesz ty cholera twoja - gdzie Ty ta talie mierzysz?:P wiem wiem glupie pytanie hehe i to bylo zartobliwe, no ale jak mozna miec 60 cm w pasie?;/ ja mam 70 cm! przy czym jak ubieram bluzke i widac mi brzuch to wcale nie mam grubego! taki normalny... przed chwila wzielam miarke, wciagnelam brzuch i mialam 64 cm! nie umialam dalej wciagnac... miarka scisnelam bardziej i doszlam do 62 cm, jeju... jak to zobaczylam to normalnie brzuch po stronie plecow! to 60 mi sie wydawalo zawsze takie wyidealizowane (idealne rozmiary kobiety) ale niezbyt do osiagniecia... dla mnie to strasznie chude...

Gość ghghghggghhgh
siemie faktycznie tuczy ..ja tez o tym utylam jak diabli .. ale uwaga :tylko gotowane jako gluty tuczy bo jak jest mielone i zalame wrztakiem to juz nie..tak słyszalam:)

Gość ddddaaa
Mielone jest odtłuszczone. Ale radość autorki jest naprawdę zabawna. 96 cm toż to dupsko, nie kobiece kształty.

Gość do autorki topicu
kunegondaa - a nie robilas tego siemienia z mlekiem? i 6 lyzek... sporo, tak mi sie wydaje ;)

Gość do autorki topicu
a wracajac do tego brzucha, mam to 70 cm, nie jest gruby,a przy niektorych pdoawanych rozmiarach, tak by sie moglo wydawac:P ale tak czy siak moim idealnym rozmiarem w pasie jest 67 cm i bede starala sie to osiagnac;)

Gość kunegondaaa
nie robilam z niczym tylko samo gotowane pilam :) nie kapuje czemu sie smiejecie ze mam dupsko.. uwierzcie mi na słowo ze mam super tylek zgrabny ze hoho i mały raczej a nie duspko..przybylo mi w biodrach i wposladkach pod tym wzgledem ze są bardziej wystajace :)tak seksownie a nie plaski tylek:):) poszlo mi też w cycki niestety i ramiona :) mialam w cycach 92 a teraz mam nagle 96 :)

He he 60 cm to nie tak malutko, kiedys mialam 68, ale przy tym wystajacy jak diabli brzuch, tobie pewnie ladnie sie uklada ta talia, w szerz Na czczo tyle mam, za dnia to tak 62

Gość kunegondaaa
AHA MAM 173 CM WIEC JESTEM DŁUGONOGA I WYSOKA I ZAPEWNIAM WAS ZE MAJAC 90 W BIODRACH WYGLADALAM JAK SZKAPA.ZERO KOBIECOSCI.. TERAZ SUPER :) MOGŁYBYSCIE TAK MOWIC JAKBYM MIALA 160 CM WZROST .

Gość do autorki topicu
kunegondaa - ale mnie uradowalas! chwilowo... bo po 3 sek. opanowalam sie i pomyslalam, ze to niemozliwe... zeby az tyle w biust Ci poszlo i w ramiona! w biust nieraz komus poszlo jak przytyl, ale chyba nie az tyle, ale wramiona...hm:>

Tez mam wystajacy, nigdy nie mialam plaskiej pupy, pewnie jakbym schudla jeszcze to nic by z niej nie zostalo, ale zostawiam tak jak jest, moze nawet przytyc ze 2 cm

Gość kunegondaaa
no w ramiona mi poszlo bo sira sie smieje nawet ze ja zawsze takie chude ramionka mialam i tam nie tylam nigdy a teraz mam 30 cm w ramieniu ..moze to i malo ale wiecej niz mialam:) biust przysiegam ze mailam 93 cm a teraz tylko o 3 cm mi poszedl :)

Nie przesadzaj, nie jestesmy takie wysokie znowu ;) Ja bym mogla urosnac jeszcze te 3 cm i miec 175 cm, idealnie by bylo Na pewno wygladasz dobrze, jak kobieta, bez sadla, szczupla, kragla tam gdzie trzeba, ciesz sie nam nic nie musisz udowadniac, ja sobie moge tylko wyobrazic :)

Gość kunegondaaa
mailam w biuscie raz 92 a raz 93 zawsze a teraz juz od 3 miesiecy stale mam te 96 :):)co mnienie cieszy tak naprawde za bardzo.

30 w ramieniu ? Wow, fajnie ;) Ja mam ... Albo lepiej nie napisze :D

Gość do autorki topicu
U żesz ty cholera twoja - no tak, ale Ty masz w biodrach max o 3 cm mniej niz ja... ja Ci podalam tez na czczo... w ciagu dnia mam 71 w tej chwili, a nieraz 72... fakt, nie mam tak super plaskiego jak na zdjeciahc nierazi szerokie biodra, dlatego chce miec te 67 cm, ale mniej? nigdy w zyciu... dziwne te nasze proporcje:P

Masz czym oddychac, to chyba dobrze ?

Gość kunegondaaa
uzesz ty cholera napisz plisss i le masz w ramieniu??

Proporcje to mamy dobre ? 60 talia, 86 pupa, to 26 cm roznicy, moglabym anwet 1 cm zrzucic, 30 to juz dla mnie za duzo, taka klepsydra, jeszcze nie gruszka ale blisko ;)

Gość kunegondaaa
Dziewczyny ja naprawde sie ciesze tym jak głupia :) zawsze mialam niedowage a teraz nagle stalam sie kobieca i to w przeciagu zaledwie 2 ,3 miesiecy:) to dla mnie coś ..naprawde!!! i pomyslec ze moze to przez to głupie siemie lniane:)

Gość do autorki topicu
U żesz ty cholera twoja - podziel sie swoim rozmiarem w ramieniu! hehe ja jestem w szoku 30 cm... ja mam 24:P ja Ci w biust poszlo to niezle... nic mi nie pozostaje jak pic to siemie i sprobowac co u mnie wyjdzie, przy czym musze cwiczyc, zeby za duzo w ten brzuch nie poszlo hehe kunegondaa - mysle, ze jestes typem cos a'la Beyonce?:) zapewne chudsza od niej, ale taka wysoka, wieksza babeczka, ma cialko, ale nie jest gruba, tylko kobiece ksztalty:)

Gość kunegondaaa
wiesz no beyonce raczej nie:) daleko mi do niej i do bellucci :) mam rozmiar 38 maks:) pozatym one maja duze tylki a ja naprawde maly tylko taki kobiecy bardziej ..:) wczesniej mailam plaski i malutki wiec jest róznica:) a biust tez mialam normalny zawsze i ramionka chude jak patyczki:)

Gość do autorki topicu
no tak, jesli biust 93 cm jest normalny... jeszcze pytanie w jakim wieku? swoim nie bede sie "chwalic":P wlasnie ile masz/cie lat?: ja 22 ;)

96 cm mowi samo za siebie- mala to ta pupa nie jest, jest normalna, kobieca, ksztaltna, nie gruba, ale jeszcze 2-4 cm i dupa bedzie jak szafa 2 drzwiowa ;) Ja mam w ramieniuuuuuuu 21-22 cm, pod pacha 23- 23,5 he he he i nie sa to wychudzone łapki, tylko chude :)

Gość kunegondaaa
ja mam dokladnie 22 lata :):) zreszta wiele mych kolezanek pije tez siemie lniane ..w szkole sie dowiaduje nieraz:)

Gość kunegondaaa
ranyboskie ??:) 23 pod pachą ??:):) to dla mnie szok ze tak malo :) ja tez zawsze tyle chyba mialam ale teraz jest róznica:)

Gość kunegondaaa
ja jestem tylko ciekawa ile masz w udzie i łydce:):) pewno tez malo:)