Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kunegondaaa

BOZE DZIEWCZYNY JESTEM TAKA SZCZĘSLIWA..MAM 96 CM W BIODRACH NARESZCIE!!HURRA

Polecane posty

ojej..... do autorki topicu: przykro mi, naprawdę.....ja mając 172 cm wzrostu mam w biodrach 90 cm i niemalże codziennie na ulicy słysze komplementy a propos pieknych nóg i bioder. Nie wyobrażam sobie mieć 100 w biodrach!!!! Ale jeżeli ty czujesz się ok.....

Gość kunegondaaa
a ja ci wspolczuje ze jestes taka chudziutka bo sama taka bylam i wiem co to znaczy:(:(

Gość do autorki topicu
ja tez jej wspolczuje, najlepsze ksztalty to w koncu kobiece ksztalty!:) jesli ktos jestw yzszy musi miec wiecej cialka, co innego osoby co maja do 160 cm, wiaodmo, ze takie musza byc chudsze, drobniejsze, fajnie to wyglada, ale jelsi ktos ma 170 cm i wyzej to juz musi miec troche cialka:) p.s. jeszcze nie wypilam:P ale juz sie musze zmusic:)

Gość kalloss
brawoo

Gość ghgh
gratuluje

Gość Astans
POJEBANE JESTEŚCIE WSZYTSKIE ODCHUDZAJECIE SIE TUCZCIE SIĘ I TAK W KÓŁKO A NA STAROŚĆ ECH JAKA STAROŚĆ WY JEJ NIE DOŻYJECIE MIERZCIE SOBIE DALEJ BIODERKA BRZUSZKI UDKA ITP.ZOBACZYMY JAK TO BĘDZIE NA STAROŚĆ TO JEST JAKAŚ POJEBANA FOBIA W TYM KRAJU KAŻDA Z WAS ŁYPIE OCZYMA NA DRUGĄ W AUTOBUSIE W TRAMWAJU PORÓWNUJECIE SIE JEDNA DO DRUGIEJ I ZASATNAWIACIE SIE KTÓRA JEST ŁADNIEJSZA..NO CO MOŻE TAK NIE JEST? SKORO SIE TAK ZASTANAWIACIE TO PODEJDŹCIE DO TEJ LASKI Z METERKIEM ZMIERZCIE JĄ A POTEM TRIUMFALNIE OGŁOŚCIE WSZEM I WOBEC ŻE MACIE MNIEJ W BIODRACH..RANY..JAK WY DZIECI BĘDZIEDZIE RODZIĆ BIDULKI JEDNE SORY.. BIEDNE DZIECI.. KRETYNKI SKOŃCZONE!!!

a ja mam okolo 100 w biodrach i tez codziennie slucham komplementow na temat figury. co najwazniejsze moj facet uwielbia duze-ale jedrne- tylki i ja sama tez. kiedys schudlam do 50 kg i mialam 93 w biodrach! wygladalam o wiele gorzej. wszystko zalezy jaka jest czyjas naturalna sylwetka: szczupla,zaokraglona,krepa,delikatna itd. ktos szczuply z natury beznadziejnie bedzie wygladac z 3 kg wiecej bo od razu porobia sie faldy. a kobieta o zaokraglonej figurze gdy zacznie sie odchudzac bedzie wygladala jak anemia chodzaca. a dla mnie i tak idealem figury jest beyonce-a kawal dupki i ud ma!!

Gość oj niedobrze
zajebiscie zazdroszcze autorce watku.

Gość do autorki topicu
Astans - mam nadzieje, ze Ci ulzylo po tej wypowiedzi? bo juz chyba wszystko z siebie wyrzucilas... ten temat poruszyla dziewczyna, ktora cieszy sie, ze przytyla, bo chyba najwazniejsze czuc sie dobrze we wlasnej skorze? i moze przyda sie ta informacja innym, ktore rowniez chcialy by przytyc, bo nieraz mimo tego, ze jedza i jedza nieograniczone ilosci to nie tyja i sa chude i chcialy by miec wieksza wage, a nie jakies wyliczanie ile ma byc dokladnie w biodrach, itp. a wymiarami tak z ciekawosci sie wymienilysmy, nikt tu (chyba) nie szaleje i nie katuje sie dietami odchudzjacymi ani na przytycie - przynajmniej ja:P, a siemie lniane jest wskazane nawet dla samego dobrego zdrowia

Gość gfgfgfg
hahaha

Gość wlasnie jak mozna
podniecac sie biodrami które mają ok. 95-100 cm....fuuuuuuuuuj okropienstwo,;/

Gość ale mdedfdf
jestes autorko zapewne jak monica bellucci kobieca i wysoka belucci ma w biodrach 105 i jest zabojczo seksowna.

Gość tłuszcz w dupie to grunt....
nieprawda że monica belucci ma 105 w biodrach..... gdzie ty to wyczytałaś kobieto????

Gość o matko boska jaki otylec
monica ma 102 w biodrach

Gość ohydztwoowww
monica ma 90 w bioderkach

Gość i tak powinno być
Autorko gratuluję podejścia do sprawy. ja zawsze się dziwiłam dlaczego wysokie dziewczyny chcą mieć wymiary tych niskich, przecież wtedy wygląda jak wieszak i strasznie niekorzystnie - kompletny brak figury. ok przy 175cm mając w biodrach do 90cm to mogą mieć nastki albo osoby które mają taka genetyka i nie mogą przytyć. ale jak się słyszy jak się dziewczyny niektóre odchudzają bo chcą mieć najwięcej do 90/60/90 i mają po 175cm to aż przeraza. przecież facetom podobają się kształty, i wolą mieć za co złapać:-) bo same kości ich nie rajcują:-) ja w prawdzie mam małe wymiary bo biodra 90 talia 59-61cm biust 88cm ale ja mam 158cm.