Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebująca pomocy***

Dobry psycholog w Częstochowie

Polecane posty

Gość potrzebująca pomocy***

Prosze o pomoc Muszę wybrać się do psychologa i nie chcę trafić na złego... Wiadomo lekarze sa różni..czytałam co nieco Jeśli ktoś zna dobrego specjalistę , prosiłabym o podanie namiarów

Gość brummmmmm
zapytaj Agnieszki Gołas

Gość nie wiem nie
upsss

Gość weronika890
Na pewno warto zerknąć sobie tutaj https://szukamterapeuty.pl/profil/patrycja-bujak . Pani Patrycja Bujak ma nie tylko odpowiednie wykształcenie, ale również doświadczenie. Zresztą wszystkiego można się dowiedzieć na stronie.

Gość gość
Polecam Panią Urszulę Bieś przyjmuje w Rędzinach koło Częstochowy . Po przebytej depresji bardzo mi pomogła . Profesjonalna i godna zaufania , potrafi nawiązać świetny kontakt z pacjentem . Warto się z nią spotkać , bardzo polecam .

Gość gość
Trzymajcie namiary na sprawdzonego fachowca, ale z Krakowa - http://www.self.krakow.pl/ Jeśli problem jest poważny, to naprawdę warto - sądzę, że nawet po rozmowie telefonicznej dojdziecie do podobnych wniosków.

Gość lena871
A co sądzicie o terapii przez Skype? Moim zdaniem jest to praktyczne rozwiązanie. Psychomedic oferuje tego typu rozwiązania. Tutaj https://psychomedic.pl/psychoterapia-przez-s kype/ można dowiedzieć się więcej na ten temat. Umówić się na wizytę można online lub telefonicznie pod nr 22 253 88 88.

Gość Ala nie Alicja
Psycholog online faktycznie jest bardzo wygodnym rozwiązaniem. Sama mieszkam w niewielkiej wiosce, więc u mnie to odejmuje chociażby problem dojazdu do większego miasta. Poza tym przyznaję, że na początku miałam pewne opory przed terapią, a przez Skype'a jakoś było łatwiej przekonać się do kontaktu z terapeutą. Ja akurat korzystałam z usług pani Wilder z Przestrzeni Pomocy i szczerze mogę polecić :)

Gość gość
O, nie wiedziałam nawet, że coś takiego jest organizowane. Widzę też, że w tej Przestrzeni Pomocy mają terapię dzieci, na pewno mi się przyda ta informacja.

Gość aj334
Terapia przez Skype jest przede wszystkim skuteczna. Poza tym pozwala zaoszczędzić sporo czasu, a dla wielu jest to ważne. Niektórzy też w ten sposób przełamują strach. W Psychomedic mają naprawdę świetnych specjalistów. Rejestracja jest też pod nr 22 299 11 22.

Gość gość
Ja to bym powiedziała, że nie terapia przez Skype jest skuteczna, tylko terapia z dobrym specjalistą ;) Miałam okazję się przekonać, gdy moja siostra wyjechała do Anglii. Ja do niej dołaczyłam później, ale już widziałam, że coś jest nie tak i szukałam właśnie kogoś z Polski. Postawiłam na terapię online i to było to. Pomogła nam pani Jagoda Zajączkowska, namiarów możecie szukać na e-poradnia.com :)

Gość gość
Terapia przez skype ok ale za 50 zł maks a nie za 100 czy 200 zł. I z przygotowanymi cwicZeniami.

Gość gość
Nie zawsze możliwy jest kontakt bezpośredni, czy to przez ograniczenia fizyczne, czy niektórzy mogą mieć opory psychiczne, co zresztą było wspominane powyżej. Ja też korzystałąm z psychologa online, przede wszystkim dlatego, że został mi polecony konkretny specjalista - Mateusz Dobosz. Decyzji absolutnie nie żałuję, bo psychologiem jest naprawdę świetnym, a i sposób kontaktu w moim odczuciu nie stanowił żadnej bariery.

Gość gość
Hej, a czy możecie poradzić kogoś z e-poradnia w konkretnie do zaburzeń lękowych?

Gość ada96
Najlepiej odezwij się do nich konkretnie, bo zaburzenia lękowe to szeroka grupa. W e-poradnia mają specjalistów dla dorosłych, dzieci itp. zależy od Twojego problemu.

Gość gość
Mnie również polecono pana Mateusza Dobosza a ponieważ przyjmuje daleko ode mnie skorzystałam z usługi on-line. Mimo trudnego i chaotycznego problemu jaki miałam, pan psycholog świetnie wyłapał to co najważniejsze i pomógł mi zrozumieć wiele rzeczy. W mojej ocenie bardzo doświadczony, empatyczny i ciepły psycholog którego z czystym sercem polecam!