sv7 10 Napisano 2 godziny temu 10 godzin temu, Onaaaa napisał: U mnie pilot czesto kupuje nowy to mi nie trzeba. Dzieciaki mi piloty wykańczają. Co robią? Drapią po pstryczkach i ich ubywa? Kiedyś słyszałam taką historię o specjalistach lubujących się w wydzieraniu tych guziczków w pilocie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1756 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, sv7 napisał: Nie śmiej się Wychodzę! To samo z klamkami i innymi rzeczami, które trzeba dotknąć dłonią. Przeważnie drzwi otwieram łokciem. A jak piszesz na telefonie? Nosem? Edytowano 2 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 10 Napisano 2 godziny temu 10 godzin temu, Onaaaa napisał: A jak piszesz ba telefonie? Nosem? Tipsem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 10 Napisano 2 godziny temu 11 godzin temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: spróbuj nogą może będzie trudniej ale widok śmieszniejszy Czasem pomagam sobie nogą. Szczególnie drzwi frontowe, bo są ciężkie i stopą podwadzam. Czasem kolanem lub biodrem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 193 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, sv7 napisał: Okropne są dla mnie buty z takimi esamifloresami zamiast podeszwy zwykłej, płaskiej i w miarę cienkiej. Białe buty są super! Niekoniecznie adidasy, mogą to być dowolne na płaskim. Tak jeszcze mokasyny loafersy mogom byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1756 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a co to - pogryzionym nie da się kanałów zmieniać? Da się ale pogryzienia to jeszcze nic. Najgorzej bylo jak wylądował w nocniku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 10 Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, starra mendah balkonova napisał: Tak jeszcze mokasyny loafersy mogom byc Cichobiegi jak najbardziej. Bez sznurowadeł, bez zbędnych dekoracji. Wsuwasz stopę i idziesz. Niektóre mają fajne nadruki, albo frędzelki. Takie też preferuję. Dobrze, że wiosna tuż, tuż i jest w czym wybierać. Natomiast sandałom mówię nie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 193 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: U mnie pilot czesto kupuje nowy to mi nie trzeba. Dzieciaki mi piloty wykańczają. U mnie są 3 piloty już i psuje telewizor podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 231 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Tak jeszcze mokasyny loafersy mogom byc właśnie się zastanawiam and ciemnobrązowymi loafersami mam ciemnogranatowy garnitur i chyba by pasowało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 231 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, starra mendah balkonova napisał: U mnie są 3 piloty już i psuje telewizor podobno masz taki z mikrofonem albo z klawiaturą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 193 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: masz taki z mikrofonem albo z klawiaturą? Nie, ja psuje telewizor bo włączam tym potem tym i potem tym i jak źle włączę że TV wyłączone nagle to popsuty telewizor jest nie dotykaj bo wszystko psujesh Życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 788 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: masz taki z mikrofonem albo z klawiaturą? Z mikrofonem to karaoke chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1756 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 11 minut temu, starra mendah balkonova napisał: U mnie są 3 piloty już i psuje telewizor podobno Rodzice mają 2 i ciągle mi dzwonią by przyjść bo wyłączyli tv i włączyć nie umią. Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1756 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: właśnie się zastanawiam and ciemnobrązowymi loafersami mam ciemnogranatowy garnitur i chyba by pasowało Pasują ciemnobrązowe jak i czarne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1190 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Onaaaa napisał: Da się ale pogryzienia to jeszcze nic. Najgorzej bylo jak wylądował w nocniku Czemu zawsze z Chwilą razem tutaj wchodzisz? Jesteście już małżeństwem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 193 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czemu zawsze z Chwilą razem tutaj wchodzisz? Jesteście już małżeństwem? Seven też doszła i Murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 646 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Rodzice mają 2 i ciągle mi dzwonią by przyjść bo wyłączyli tv i włączyć nie umią. Skoro twoi rodzice nie ogarniają dwóch przycisków, a ty nie ogarniasz podstawówki to może wspólnie zapiszcie się na jakiś kurs? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 193 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Еlciаа napisał: Z mikrofonem to karaoke chyba. Matko jak te technologie do przodu poszły szlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 193 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, salix napisał: Skoro twoi rodzice nie ogarniają dwóch przycisków, a ty nie ogarniasz podstawówki to może wspólnie zapiszcie się na jakiś kurs? Nie każdy jest pieskiem Pawłowa wojennym wytrenowanym do zabijania, ej to było niezbyt spoko czlowieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1756 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czemu zawsze z Chwilą razem tutaj wchodzisz? Jesteście już małżeństwem? Mamy podobne przerwy w pracy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1190 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Seven też doszła i Murb Bardzo mnie to cieszy, że powiało wiosenną świeżością A nie wieczny jazgot, czepianie się bzdur i stalkowanie w sieci przez wariatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 193 Napisano 1 godzinę temu Se klikaj na zlecenie ale niektórzy mogą mieć wywalone jaja na to borze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1756 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, salix napisał: Skoro twoi rodzice nie ogarniają dwóch przycisków, a ty nie ogarniasz podstawówki to może wspólnie zapiszcie się na jakiś kurs? Ciesz sie że twoi ogarniają i nawet podstawówkę skończyłaś. Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1190 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mamy podobne przerwy w pracy Ok. Pasujecie do siebie. Tylko nie mów nikomu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 646 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Nie każdy jest pieskiem Pawłowa wojennym wytrenowanym do zabijania, ej to było niezbyt spoko czlowieku Ej, bez przesady ja tylko czasami śmiechem zabijam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 193 Napisano 1 godzinę temu Na nerwicy ktoś pisał że wrócił do ustawień fabrycznych w których ma wywalone na wszystko nic mu się nie chce i do wszystkiego się zmusza fak dobrze to rozumiemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 646 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Ciesz sie że twoi ogarniają i nawet podstawówkę skończyłaś. Oczywiście że się cieszę A z twoja podstawówka co? Zamknęli ją zanim doszliście do gramatyki i odmiany czasowników? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 10 Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, starra mendah balkonova napisał: Seven też doszła i Murb Nie jestem w formie dziś, boli mnie głowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 10 Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Ok. Pasujecie do siebie. Tylko nie mów nikomu Ale aż tak być w siebie zapatrzonym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 28 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Pilot akurat uniosę ale takiego nie tknę bo pewnie kondom juz używany. Nowy wymienilem ostatnio wszystkie trzy piloty kondomy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach