Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SMAKOSZKA KAWY

ILE ZARABIACIE? STWÓRZMY NOWĄ LISTĘ PLAC!! WPISUJCIE SIĘ!

Polecane posty

Gość SMAKOSZKA KAWY

W JAKIM PRACUJECIE ZAWODZIE I JAKIE SĄ WASZE PENSJE? ZAPRASZAM NA FORUM.

Gość dsds
chooj cie to obchodzi

Gość Cath_22
1800 zł Wykształcenie średnie- hotelarskie Pracuję w recepcji Kraków

Prezes Spółdzielni Mieszkaniowej.Nie podam,bo zburzę mit złodziejskich zarobków Zarządów.Dla niepoznaki,powinnam dostać podwyżkę 20 zyla żeby dorównać najniższej krajowej. Wykształcenie średnie,zawodów 3.

Gość ona5437
700 zl netto pracownik biurowy woj. śląskie wykształcenie wyższe ( zarządzanie) :-/ (i co mi po tym dyplomie?) gratuluje zarobków w Krakowie!

Gość programista
wroclaw - 3000

Gość jonka78
amita - jako PREZES nie zarabiasz minimum ??? nie chce mi sie wierzyć... w końcu to ciepła państwowa posadka. chyba po to jest to forum, żeby obalać stereotypy, wolisz żeby one trwały?? poza tym jesteś tu anonimowa, nie masz nic do stracenia- wpisuj.

Gość Tęga Lucyna
400 złbrutto :O kasa w Biedronce + nocki na magazynie 🖐️

Dodam,że dlatego nie minimum,bo to niby pól etatu.A roboty 24/24.Robol ze mnie a nie prezes kawkę pijący😠

Gość Co z tego że mam wykształcenie
To właśnie nasz kochany kraj, jedni mają tyle że mogliby utrzymać z tego kilkaset rodzin, inni nie mają w ogóle

Przedłużacz,SM to nie tylko molochy.Czasem to jakieś 2 budynki,szumnie zwane Spółdzielnią jak i ja Prezesem...

Gość pssss...
kelnerka.. 50 zł dniówki + napiwki praca 11h dziennie jeszcze studiuję i tylko sobie dorabiam ale jak tylko skoncze studia to na pewno nie bede za takie grosze harowac i liczyc na łaskę klientów. ;o

Dlaczego miałabym kłamać? Dodam,że nie biorę grosza za tzw.nadzorowanie inwestycji.Co podobno zdaża się w innych SM.2 razy w roku dostję talon do tesco na 200 zyla i świadczenie urlopowe ok 300.Tyle.

Gość pssss...
chciałam napisac- LASKĘ klientow..

Gość piekna lusesita
wyksztalcenie magister prawa, ale nie pracuje w zawodzie......wolny strzelec 1500 e.....

Gość figielek 24
deichmann - obuwie zatrudnieja na 1/4 etatu plata waha sie od 300 do 850 zalezy od godzinowki i prowizji sprzedawcy

No,ale jak ja więcej zarobię to wyższy czynsz będę musiała zapłacić...bo tak się to kręci.Żeby tylko ktoś docenił ile się człowiek namęczyżeby wyrwać coś gratis dla spółdzielni.A każdy myśli,że ja zarabiam tysiące.Ech,a dzwonią,że żarówka nie świeci w sobotę np o 22😡

Niech to szlak!Swobodnie posługuję się angielskim,maturę zdałam co prawda kilka lat temu,ale to jedna z lepszych w szkole,skończyłam studium administracji,kończę studium rachunkowości,mam 2 kat prawa jazdy.Kurwa!!!Że tak się brzydko wyrażę,co ja tu robię za takie grosze???

Gość Moze by tak
Amita czemu nie zmienisz pracy ? Angielski jezyk znasz, wyjedz, zarob, wroc, na co czekasz i marnujesz czas

Gość Moze by tak
Moze nie marnujesz, ale to straszne, taka placa za taka prace, kurwa tak jest wszedzie !!! Kazdy z nas powinien zarabiac min 10 zl na h, zeby gonie zyc na podstawowym poziomie- rachunki, wyzywienie, ubior, kino, wakacje itp Ludziom na chleb brakuje a co dopiero na bilet do teatru juz nie mowiac o dentyscie np SZOK !!!

Gość Moze by tak
A mieszkanie ? Ja pierdole 😭