Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna 30letnia

jestem 30-letnia dziewicą i jestem z siebie dumna!

Polecane posty

leon gratuluje ;d wlasnnie jak mozna przez 4 lata do majtek sie nie dobrac?

Gość piekna 30letnia
Widzę że trafiło do was iż stałyście się przedmiotami manipulacji seksualnej i dlatego próbyujecie mi wmówić, że albo ja albo mój facet jesteśmy nienormalni. Z nami wszystko w porządku. To u Was nastąpiło przewartościowanie i huć uważacie za szczyt człowieczeństwa.

Gość NIE CZYTALAM
innych wypowiedzi, ale moze warto żebys przekonala się o tym ................................................. co tracisz?

Gość Wredniaczka
Ona się nigdy nie dowie, co traci, bo do końca życia pozostanie dziewicą. Przecież ten seks jest obrzydliwy... :P

Gość Wredniaczka
A po ślubie? może trochę mniej obrzydliwy (świadomość posiadania obrączki ślubnej łagodzi nieco to obrzydzenie). :P

Gość nowa znajoma
Ale pomyślcie sobie co to będzie za noc,ta poślubna!! Dziewica,prawiczek i będą musieli uprawiać seź bo tak tradycja każe!! Może nawet pan młody pokaże wszystkim zakrwawione prześcieradło,na dowód że posiadł dziewicę! :P

Gość leonie
nowa znajoma oni się będą kochać PRZEZ prześcieradło z dziurą. jak w średniowieczu.

Gość leon nie zawodowiec
Pyszysz sie. Lepsza rozdziewiczona niz pyszaca sie 30-letnia dziewica :-P

Gość olkij
Mialam 24,5 lat jak stracilam cnote, bylo wspaniale a dzis zaluje bo jestem z kims innym 😭

Gość olkij
I z nim wlasnie chcialabym przezyc ten pierwszy raz, bo to milosc jest prawdziwa 😭

Gość Piotr100263
Chciałbym się z Tobą spotkać. Marzę o seksie z dziewicą. Mój numer telefonu 695 358-200.Pozdrawiam Piotr

Gość katunia
mam 22 lata, za rok wychodzę za mąż, z moim chłopakiem współżyje już od roku i nie jestem w stanie sobie wyobrazić żeby było inaczej, szczerze pisząc, to dziewczyno, nogi szeroko i dawaj! on i tak będzie Twój skoro to prawdziwa miłość, a chyba lepiej, żeby noc poślubna była pełna miłosnych wyznań a nie pytań, "a gdzie ja to mam włożyć?"

Gość garett
wartość dziewictwa spada wraz z wiekiem dziewicy po jakimś czasie nie warto juz zdobywać zmurszałej twierdzy cnót :p

Gość Pan-dora
Coś czuję, że za parę lat tylko Ci sie cyferka w nicku zmieni

Gość piekna 30letnia
ja uwazam za cnote posiadanie dziewictwa, takze i w moim wieku. Na szczescie poznalam czlowieka ktory to docenia i jestem bardzo szczesliwa z tego powodu.

Gość cucu
witam wszystkich. Godne podziwu - 30-letnia dziwica. Ale brać kota w worku................

Gość cucu
tak Ci szczerze powiem, że jest to niespotykane ale wiesz ile przyjemności Cię ominęło w życiu. Współczuję CI serdecznie, a facet będzie miał trochę roboty z TObą......

Gość piekna 30letnia
jak juz pisalam od 4 lat mam stalego faceta. bardzo sie kochamy, ale na seks czekamy po slubie

Gość Wredniaczka
Ja uprawiam seks od 20 roku zycia, jeszcze nie mam 30 lat, ale w tym wieku bede miala 10 lat doswiadczen w tej kwestii i tylez przyjemnosci, ze nie sposob opisac. A ty te swoje dziewictwo i tak stracisz po slubie, wiec z czym tu sie obnosisz? Lepiej bys napisala, ze masz jakies kompleksy (o ktorych nie wstydzisz sie nawet napisac) i to jest powod tego, ze sie nie zdecydowalas na seks. Chociaz watpie, czy ty po slubie polubisz seks - juz raczej stanie sie on obowiazkiem malzenskim. Zycze ci szczescia - przyda ci sie. :P

Gość Niewiadimo
Powinnismy wystawic Ci pomnik!

Gość ale odlot
Piękna ty moze jestes dziewica ,ale faceci cie wala w dupe he he he

Gość Wredniaczka
Tak - Matki Polki Dziewicy. :) :) :)

Gość cucu
nie chcę Ci urazić ale rozumiem, że pieszczoty istnieją dla Was. A zresztą nie chcę być wścipska, pozdrawiam

Gość dziedzic Pruski
W moim przekonaniu jeśli nie powoduja wami motywacje religijne to ten Twój facet jakiś nieprzekonujący jest :D

Gość cucu
wredniaczka popieram Cie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość cucu
kurnnnna trzymać tą błonę na noc poślubną, dla mnie chore..... a wiecie co mają wspólnego dziwice i dinozaury ..................... OBA GATUNKI DAWNO WYGINĘŁY:))))))

Gość piekna 30letnia
Dla Was wazny jest seks. Zadnych uczuc, przywiazania, odpowiedzialnosci, tylko hedonizm. My przede wszystkim sie kochamy, mamy wobec siebie ogromna czulosc, czujemy sie za siebie odpowiedzialni i dzieki naszemu postanowieniu wiemy, ze zawsze bedziemy razem. jesli ktores z nas zachoruje i juz nie bedzie moglo uprawiac seksu, milosc tego drugiego nie zmaleje i bedzie trwac przy pierwszym i to jest najwazniejsze.

Gość dziedzic Pruski
...jeszcze o tej dumie. Dumnym można być z czegoś co kosztowało nas choćby trochę wysiłku. Często jest jednak tak, że osoby zachwalające swój stan dziewiczy albo nie miały okazji, albo nie maja temperamentu. Słowem; robią cnotę z konieczności :D

Gość tak tak wmawiaj sobie dalej
i tak w podswiadomości wiesz że twoje 'poświęcenie' już dawno nie ma sensu :P

Gość piekna 30letnia
Zapewniam Cie, ze mialam multum okazji, zeby cnote stracic :P. a poza tym, dlaczego potepiaja mnie tylko dziewczyny nie dziewice? Co na to faceci?