Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna 30letnia

jestem 30-letnia dziewicą i jestem z siebie dumna!

Polecane posty

Gość piekna 30letnia
22 lata i trzeci facet, no wlasnie, czyli gore bierze cielesnosc. Tych dwoch poprzednich nawet nie zdazylas poznac...

Gość sulka
dziewico na nopisz czy calowaliscie sie namietnie????????

Gość piekna 30letnia
mielismy cza aby sie sprawdzic i poznac. Niepewne sa kobiety, ktore tak naprawde nie znaja swoich partnerow, bo seks zaslonil im jasnosc myslenia. jak namietnosc wie wypali, zwiazek umrze. u nas takiej sytuacji nie bedzie, bo jest dojrzala milosc.

Gość moja droga ........
dziewczyny teraz sa mądrzejsze i dobrze wiedza jakiego wybrać faceta wiedza jak to zrobić i choć tenjeden problem z głowy ...

Gość sulka
a co to znaczy jak narzeczeni?bo niewiem?

Gość dziedzic Pruski
za wredniaczę a po co ma ich poznawać, wnikliwie i aż do bólu? Nie pasowali do siebie i koniec. Widzę, że Tobie się dziewczynoi wydaje, że małżeństwo ma niezwykłą moc. Myślenie, ze kochanka jest zawsze na straconej pozycji jest błędne o tyle, że życie pokazuje ile małżeńst jednak się kończy za przyczyną tej kochanki, która to ponoć zawsze jest na straconej pozycji. Po prostu bywa różnie...

Gość moja droga ........
w policzek:)

Gość sulka

Gość piekna 30letnia
a co to znaczy dobrze wiedza jakiego wybrac faceta? Czyli na kafeterii wiekszosc niemadrych kobiet pisze, bo sie zala ze albo facet nie dba albo ma kochanke albo ma zone...

Gość sulka
w policzek?

Gość moja droga ........
ha ha własnie u mnie było odwrotnie mąż wiedział ,ze ma żonę i może sobie łazić na boki ,bo co żona nie ucieknie a narzeczona może ... zanim żona zwieje to potrwa troche ...:O

Gość piekna 30letnia
tak bywa jak ludzie pobieraja sie na szybko, nie znajac sie. Aby byc razem trzeba ogromnej dojrzalosci i trzeba umiec sie poswiecic dla drugiej strony. w siwecie hedonzmu i erotyki nie ma miejsca na te wartosci.

Gość sulka
a ja jestem kochanka od 8 lat ,to tez moj pierwszy mezczyzna!!!!

Gość moja droga ........
znałam swego ex od szkoły średniej ....

Gość piekna 30letnia
Probuje wam wyjasnic, ze seks nie jest lekarstwem na udane zycie. Same widzicie ile zwiazkow sie rozpada, gdzie seks byl swietny, ale jak sie skonczyl, to i zwiazek sie skonczyl.

Gość sulka
tez czekalam 4 lata,ale na slub niemam co liczyc

Nie mam ochoty juz dalej kontynouwac tej dyskusji z prymitywna dziewica - dinozaurem. Do niej zadne argumenty nie docieraja. Na razie - poczekamy i zobaczymy za kilka lat. :P

Gość moja droga ........
zastanów sie dobrze bo w rok po ślubie założysz topik pt ON MNIE ZDRADZA -POMOCY

Gość piekna 30letnia
sulka, kochanka? Czyli Twoj mezczyzna ma rodzine? Dlaczego nie poznasz kogos wolnego? Moje argumenty ze rozbijasz zwiazek pewnie do Ciebie nie przemowia, wiec moze przemowi fakt, ze marnujesz mlodosc dla czegos bardzo niepewnego.

Gość sulka
bo zony niezostawi z przekonan religijnycg!!!!

A niech zdradza - przeciez dziewicy nie chodzi o hedonizm a ni o seks - dla niej licza sie cierpienia i wyrzeczania! :P No juz spadam.

Gość dziedzic Pruski
Drogie Panie. Jeśli nie zrobicie podstawowego założenia, mianowicie: ludzie sie od siebie różnią. Sa kobiety z wielkim temperamentem i mężczyźni. Są też kobiety z niewielkim t. i takie kobiety. Udane związki opierają sie raczej na wspólnocie odczuwania, temperamentu, zapatrywań więc jeśli trafi swój na swego to dobrze. Byleby w łożu nie okazało się później, że jest jednak nieswojo jakoś...

Gość piekna 30letnia
Moj zwiazek przetrwa, predzej Ty wredna zalozysz topik, co sie dzieje on juz mnie nie kocha, bo nie uprawiamy seksu 20 razy dziennie.

Gość miklaś
szkoda mi ciebie dzieico,tyle lat bez seksu,jak posmakujesz to dopiero bedziesz sie puszczała aby odrobic zaległosci a tak w ogole takei dziewice w takim wieku to jakies idiotki z zachamowana osobowoscia

Gość sulka
bo jestem zakochana i kocham bardzo

Gość moja droga ........
A ZAPYTAM czyj to był pomysł z ta wstrzemiężliwościa twój czy jego??

Gość piekna 30letnia
ja wam nie bronie uprawiac seksu, tylko dlaczego dyskryminujecie ludzi, dla ktorych licza sie prawdziwe wartosci?

Gość piekna 30letnia
Sulka, czy myslisz, ze on Ciebie kocha? Czy jestes pewna ze Cie szanuje?

Gość miklaś
piekna 30letia nie przczytałam wszystkich twoich postow ,ale cos zahaczyłam,z emas zmezczyzne i jezeli go masz naprawde i nie uprawiasz z nim seksu dosłownie seku ,nie chodzi mi pieszczoty to moge sie załozyc ,ze twoj mezczyzna cie zdradza.A jezeli tego nie robi bo wystarczaja jemu tylko pieszczoty to on takz ema cos nei w porzadku ze swoja osobowoscia.Mniemam,ze jestescie w tym samym wieku lub on jest starszy.

Gość piekna 30letnia
Moja Droga, to byl wspolny pomysl i prosze nie wmawiajcie mi ,ze on ma kochanki albo jest gejem. znam go i wiem ,ze tak nie jest. A poza tym dlaczego dokuczaja mi w gruncie rzeczy tylko nieszczesliwe kobiety? Zdaradzona przez meza oraz kochanka?