Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna 30letnia

jestem 30-letnia dziewicą i jestem z siebie dumna!

Polecane posty

Gość ona123
Jestem z Tobą Piękna 30 letnia. Mam nadzieję, że Wam się uda. Ja cały czas szukam swojej miłości i czekam. Przez moje życie przewija się dużo mężczyzn, ale wiem, że warto czekać i że ktoś potrafi docenić to jak myślimy.

Gość zdrówka zyczę ...

Gość 39 lat-kobieta
noooooo rany mnóstwo czasu :)

Gość 39 lat-kobieta
potem sama się o tym przekonasz :)

Gość Pan-dora
Ej piękna, nikt Cię nie atakuje, masz jakiś uraz. Powiedz z czego jesteś tak dumna bo do tej pory nie doczekałam się odpowiedzi i ............ skoro to takie "normalne" to po co głosisz wieść światu o tym???

Gość Pan-dora
Zgadzam się tylko z jednym, że nie warto włażić pierwszemu lepszemu, ale nawet takich kobiet nie oceniam. Wiesz co to syndrom madonny i ladacznicy? Poczytaj dobrze radzę. Myślę, że między prosytutkami a dziewicami istnieje jeszcze sporo innych kobiet.

Gość nudzicie ludzie...
każdy żyje po swojemu według swoich wartości w czym więc problem? to aż dziwne dlaczego seks wywołuje tyle emocji :) nikt sie nie bierze za uświadamianie lumpa który całe życie spędza pod sklepem z butelka piwa , jakby tu jakiś napisał "hej ludzie picie jaboli to dobra rzecz" to odzew byłby mizerny i wzruszanie ramion.Facet czy kobieta która wcale nie pije alkoholu też nie wzbudza żadnych emocji.Ale SEKS o to już zupełnie co innego :P.Tu każdy jest wyrocznią a jego model aktywności na tym polu jedynie słuszny :)

Gość irmincia
piekna 30letnia dlaczego na sile chcecie ze mnie zrobic nieszczesliwa kobiete? W sierpniu sie pobieramy, mam cydownego partnera, a wy probujecie mi wmowic ze lepiej jest sie oddac pierwszemu lepszemu w wieku kilkunastu lat a potem sie zalic na nieudane zwiazki, zyc w strachu czy maz ma kochanke czy jej nie ma, albo sama nia byc... myślisz,ze jak jesteś dziewicą, to cię facet nie bedzie zdradzał? bo mi sie wydaje, że że jest wręcz odwrotnie. jesteś niedoświadczona, a dawania przyjemności facetowi trzeba się dłuuugo uczyć. myślisz,że będzie czekał na przyjemny seks do twojej 40tki? wątpię... będzie szukał poza domem tego, czego ty jeszcze długo nie bedziesz potrafiłą mu dać :-(

Gość Pan-dora
masz rację, ale może powiesz mi z czego ona jest dumna, bo za ...pana nie wiem

Gość ajajaj...........
Oj nudzicie ludzie i to jeszcze jak...:) Wszędzie tylko seks seks seks... Jakby to było najważniejsze w życiu... Jest ważne, ale przecież człowiek to nie zwierzątko:) W tym się wyróżniamy od naszych "braci mniejszych";), że mamy zdolność panowania nad swoimi popędami:) Każdy żyje, jak mu się podoba, jak mu odpowiada, więc rzeczywiście nie widzę sensu prowadzenia tak zażartych dyskusji w tym temacie. Nie ma żadnych regół, na to czy facet będzie zdradzał, są tacy którzy maja to po prostu "we krwi", więc to żadna różnica, czy będą z kobietą wcześniej niedoświadczoną, czy taką już "obeznaną" w temacie. A czy nie najpiękniej razem się odkrywać, razem uczyć miłości? No chyba nie... Lepiej mieć full serwis od razu:)

Gość ajajaj...........
*reguł, sorki:)

Gość Pan-dora
ajajaj-masz rację, ale niech mi ktoś w końcu powie czemu ona jest z siebie dumna. Jeśli w wieku 30lat- dziewictwo to jej jedyne osiągnięcie- to pustostan nic więcej.

Gość docent pakośny
ja myślę, że lepiej mieć full-service od razu :)

Gość krakus turysta
Głupia prowokacja a wszyscy się nabierają :O . Już pierwszym wpisie można się domyślić intencji : "niech wszyscy uważają taką osobę za nienormalną i niech to napiszą". Zresztą pozostałe wypowiedzi autorki (chyba raczej autora) tematu są podobne.

Gość Pan-dora
krakus turysta wygląda na to że się nie mylisz

Gość ajajaj...........
No właśnie Pan-dora:) Dziewictwo to co najwyżej dodatkowa zaleta, nie jest żadnym największym życiowym osiągnięciem. Jeśli cnota współgra z całą resztą, to spoko:) docencie pakośny- to może byś się wybrał do jakiegoś fajnego warsztatu...;) Prowokacja czy nie..., temat śmieszny...:)

Gość ta jeess
ło ja cie kręce 30 lat ....

Gość piekna 30letnia
Znowu ataki na mnie. Kobiety, zastanówcie sie co piszecie! Z waszych wypowiedzi jasno wynika, że jesteście nieszczęśliwe i mnie przekonujecie, że tez będę nieszczęśliwa, bo oddam sie mojemu mężowi. To chore co piszecie.

Gość ajajaj...........
pozdrawiam Cię piękna 30letnia🖐️ :):)

Gość piekna 30letnia
ja również pozdrawiam :)

Gość piękna a jak tam przygotowania
do ślubu bom wielce ciekawa ...:P

Gość piekna 30letnia
bardzo dobrze :)

Gość wsa
alez tu ogrom nienawisci :( I czemu ma to sluzyc?? Jej wybor guzik Nam do tego -kazdy jest kowalem swego losu Do autorki topa mozna przyczepic sie o jedno!! W temacie nie mialas prawa pisac "wstydzcie sie" poniekad uwazam ze tym zdaniem sprowokoalas wiekszosc tutaj do takich a nie innych wypowiedzi Pozdro

Gość piekna 30letnia
WSA pozdrawiam również :). zauważ, że moja wypowiedź 'wstydxcie się' była zaadresowana do kobiet, które w bardzo młodym wieku oddawały sie mężczyznom. Młode kobiety kochające sie z kimś, z kim potem były przez całe życie lub przynajmniej mieli wobec siebie poważne plany nie powinny sie czuć urażone, a tymczasem posypała sie lawina obelg pod moim adresem. jest takie powiedzenie; uderz w stół a nożyce sie odezwą i odezwały się :).

Gość wsa
Rozumiem Twoj tok rozumienia ale z drugiej strony kto dal Ci prawo do zwracania uwagi innym osobom?? To byl ich wybor byc moze jeszcze nie do konca dojrzaly ale jednak ich! Tak samo Ty wybralas taki wariant a nie inny i masz do tego calkowite prawo

Gość wsa
Ja stracilam cnote gdy mialam 18 lat coz zycie tak napisalo mi bajke ze nie byl mi pisany na meza Potem poznalam 2go pana i wyszlam za maz -niestety zwiazek rozpadl sie po 6 latach Obecnie mam 3 partnera i razem wychowujemy syna z mojego malzenstwa Takze jak widzisz papierek koscielny nie daje gwarancji na dlugie szczesliwe wspolne zycie Czy teraz wg Ciebie jestem kims gorszym bo mam juz 3 partnera? Coz ja zdecydowanie uwazam ze jestem normalna kobieta ktora miala pecha i byla swiecie przekonala ze milosc jest prawdziwa i ta jedyna Nie czuje sie gorsza bron Boze Mam do siebie szacunek i jak na razie jestem szczesliwa Co bedzie dalej nikt nie wie czas pokaze

Gość najgorzej tak
NAJGORZEJ DAC SIE SPROWOKOWAC... I WDAC SIE W TAK GLUPAWE DYSKUSJE:o PAMIETAJCIE: " Nie kłóć sie z głupce..najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" :D:D:D:D

Gość piekna 30letnia
ja nie potępiam Ciebie, ale nie zgadzam sie ztokiem myślenia wielu kobiet które swoją wartość oceniają przez pryzmat wczesnej utraty dziewictwa i jak największej liczby kochanków. Takie mnie głównie atakują.