Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna 30letnia

jestem 30-letnia dziewicą i jestem z siebie dumna!

Polecane posty

Narzeczony 30-letniej dziewicy jest pewnie impotentem, ale to wyjdzie dopiero po ślubie. :P No ale przecież to nie ma znaczenia - liczy się ta obrączka. Słubna obrączka. I papier. :P

Gość piekna 30letnia
Nie wierzycie w powodzenie mojego małżeństwa, ponieważ same związałyście sie z mężczyznami, których nie zanłyście, łączyło was tylko pożądanie i jak ono sie wypaliło, rozpadły sie zwiążki... ja poznałam dobrze mojego mężczyzna i jestem spokojna o naszą przyszłość.

Gość manuellaa
piekna30 jestes tego pewna,ze twoj narzeczony umi sie powstrzymac od uprawiania seksu?? wiesz,mam cos niecos doswiadczenia z mezczyznami i znam z opowiesci,ze wąłsnie tacy faceci co powstrzymuja sie dosc długo z uprawianiem seksu z eswoimi partnerkami niestety chodza na boki.

Gość manuellaa
Ile czasu jestescie ze soba?

Gość piekna 30letnia
manuella niem ożna być w 100% pewną, ale ufam mu. Jesteśmy razem 4 lata. Wredniaczka, proszę nie pisz tu wiecej. Obrażałaś mnie kilka stron temu i dziś znowu próbujesz. Już pokazałaś jak z Ciebie 'porządna' dziewczyna, która w wieku 22 lat ma 3go faceta, więc proszę, daruj sobie pouczanie mnie.

Gość manuellaa
:-) jezeli jestes z Nim 4 lata i nie uprawiacie seksu to radziłąbym Ci nie byc taka ufna w stosunku do Niego :-) bo jezeli On jest zdrowym na ciele i umysle mezczyzna to moge załzoyc sie ,ze skacze na boki :-) a Tobie sie dziwie ,jezeli naprawde jestes dziewica to chyba masz temperament nieboszczki :-)

Gość piekna 30letnia
jestem osobą wierzącą, wiem w obecnych czasach jestem dinozaurem, jednak kultura łatwego seksu mnie nie kręci, jego również nie. Możecie być spokojne, choć jest bardzo przystojnym mężczyzną, żadnej z was nie da się poderwać ;)

Gość king oi
a powiedz jak zareagujesz jak sex po ślubie zupełnie ale to zupełnie nie będzie cie satysfakcjonował -mąz twój albo ty pomyślicie : kurcze tyle czasu czekania i jest mi zle -nie wychodzi nam jakoś a zegar biologiczny bije a dzieci chcesz je mieć ???

Gość manuellaa
Wiesz co ,mysle ,ze to prowokacja :-)Piszesz,ze jestes głeboko wierzaca a czy ze swoim partnerem uprawiacie peting?

Ok. Zaraz kończę tę farsę i nie będę już tu pisać. Ale jeszcze coś: Napisałaś \"Wy nic nie rozumiecie.... Uważacie, ze na miejscu jest uprawienie seksu z kimkolwiek, gdzie popadnie...\" To dla Ciebie są tylko dwa rodzaje kobiet - te które czekają z seksem do ślubu oraz te puszczalskie i uprawiające seks z kim popadnie i gdzie się da? Wiesz co, jesteś KRETYNKĄ i żal mi cie. Szkoda, że w ogóle założyłas tu ten topik. O mnie - ja bardzo kochałam wszystkich 3 chłopaków, z którymi potem uprawiałam seks. I to był seks pełen czułości i miłości, a nie taki dla sportu. Nie każda kobieta będzie czekać z pójściem do łóżka z facetem do 30., ja miałam 3 facetów - pierwszego w wieku 18 lat. Ty pierwszego - i jedynego - faceta masz od 26 roku życia - Twój wybór. Żegnam i znikam, bo żygać mi się chce, jak czytam wypowiedzi autorki. :(

Gość piekna 30letnia
nie uprawiamy pettingu, już ktoś mnie o to pytał i odpowiedziałam. Wystarczy poczytać wcześniejse posty Manuela. czy seks nie będzie mnie satysfakcjonował? Ależ będzie, w końcu będę sie kochać z moim ukochanym mężczyzną. Dla mnie jest ważne być blisko niego i dawać mu radosć oraz szczęście. A odpowidajać na drugie pytanie, rozumiem, że jeśli nie bedę sie kochać 17 razy dziennie, a przy każdym stosunku mieć 23 orgazmów, pożycie seksualne można uznać za skreślone? Naszczęście ilość oragazmów nie wpływa na zajście w ciażę :)

Gość piekna 30letnia
Przed moim obecnym partnerem miałam jeszcze dwóch. z zadnym nie uprawiałam seksu.

:-) nie uprawiacie nawet petingu w ciagu tylu lat bycia ze soba:-) KOlezanko murowane,ze On ma inna do seksu na boku :-)

Gość king oi
rozczaruje cie piękna ale sex w małżeństwie odgrywa znacząca role można toczyc boje z ukoczanym i drzec koty ale w końcu sex jest środkiem ,który powoduje zażegnanie sporów i odżywaja miłe wspomnienia ...ale ty przeciez i tak nie pojmujesz o czym ja tu pisze ...

Gość piekna 30letnia
Piszecie tak, bo nie wiecie co to jest prawdziwa miłość... żal mi Was... Wredniaczka, miałaś 18 lat jak kochałaś sie z pierwszym, teraz masz 22 lata i masz 3go partnera. Wszystkich ich z pewnoscią bardzo pożądałaś, ale na pewnie kochałaś. Miłość przychodzi z czasem, pożądanie natychmiast.

Gość mona1111
Autorka topiku ma rzeczywiscie zalosne wypowiedzi... Ja nie uwazam sie za puszczalska,choc mialam 3 facetow,a nie mam jeszcze 30 i wcale mnie nie porzucili,po prostu nie szukalam z nimi stalych zwiazkow,mam teraz piekne wspomnienia i to mi wystarczy,... Kazdy dal mi to czego pragnelam i sa to faceci,ktorzy byli dla mnie bardzo wazni... A Ty poczekaj jeszcze z 10 lat.....i dalej pisz,ze Twoj facet bedzie czekal... A tak na marginesie to pewnie nikt Cie nie chcial,a Twoj men tez nie grzeszy uroda...

Gość king oi
pytałam czy chcesz miec dzieci i nie martwisz sie ,że szanse z każdym rokiem maleja ....?

Gość mona1111
uwierz ze wiem co to jest prawdziwa milosc niedobrze sie robi jak czytam to co piszesz,a moze Twoj facet to gej?????

Gość piekna 30letnia
King oui, wiele kobiet powyżej 30go roku życia nie ma dzieci i ich nie chce mieć, ale uprawiają seks i to jest OK wg Ciebie. Tak, zamierzam mieć dzieci.

Gość twój facet to chyba
kuriozum !!!!!!!!!!!!!nie mogłam sie kochać ja kiedys przez prawie rok byłam dość powaznie chora i mój mąz strasznie cierpiał :D i nie jest to żart po prostu prawdziwa fizjologia ... np. kobiety po porodach-- tez ich męzowie cierpia i co powiesz ,że sa nie normalni albo zboczeni !!!kobieto to jest normalna ludzka fizjologia !!! wiesz co to oznacza ...????

Gość piekna 30letnia
Ludzie żyj.ący z dala od Boga i kościoła nie pojmą czym jest prawdziwa czysta miłość.

Gość king oi
nie interesyją mnie kobiety,które nie chca mieć dzieci tylko czy ty chcesz ...mysle ze jasne jest dla ciebie ,że za jakieś 2-3 lata po ślubie zajdziesz w ciąze -więc bedziesz jeszcze starsza ... z medycznego punktu widzenia to troszkę pózno na pierwsza ciążę ...

Gość kjuaja
ja tez jetsem dziewica i mam faceta i jest milo ale ppoki co sie nie zdecydowalam ,ale w wiku 30 lat to przegiecie masz faceta to czemu sie nie pobrac i zrobic to ajk Bog przykazuje

Mam dziwne wrażenie, Autorko, że cała ta pseudodyskusja ma na celu: a) potwierdzenie, że jesteś \"lepsza\" od innych kobiet, b) czerpanie z tej wyimaginowanej \"wyższości\" jakiejś chorej satysfakcji. Co chcesz tak naprawdę osiagnąć? ps. Zdrowy człowiek, który uważa się za wartościowego, nie potrzebuje przekonywać o tym kogokolwiek (zwłaszcza w takiej formie, jak Twoje wypowiedzi), jego postawa i czyny dają mu odpowiednie świadectwo.

Gość king oi
czyli w imie boga skazes sie na to ze masz wieksza szanse urodzic co nie daj bóg -chore dziecko !!!!

Gość kplmnw
ja tez jetsem dziewica i mam faceta i jest milo ale ppoki co sie nie zdecydowalam ,ale w wiku 30 lat to przegiecie masz faceta nie chcesz bez slubu to sie pobierzcie bo czas leci i kiedy beda dzieci?dla mnei w tym wieku ten stan to przegiecie,sorrki moze za pare lat taki sam topic zaloze:)

Gość piekna 30letnia
Widzę, że przychodzą tu caraz to nowe osoby, nie przeczytają topiku od początku i sie mądrzą, więc powtórzę: tak, chcę mieć dzieci, w tym roku w sierpniu wychodze za mąż

Gość kplmnw
tp wiek w ktorym sie pocznie wplywa na zdrowie dziecka? myslam,ze raczej an zdrowie matki

Gość kplmnw
a to sorry nie przeczytalam calego:) to zycze wszytskiego najlepszego :)a co do czekania do slubu to tez moz epoczekam:)ale ta liczba 30 mnie przeraza a Twoj facet tez jeszcze nie mail kontaktu z kobieta

Gość king oi
ale przyjmij do swojej swiadomości,że z wiekiem szanse na ciaze zwłaszcza pierwsza maleją ...i rosna szanse na ciaże zagrożona i dziecko z wadami genetycznymi czy nie przeraz cię to ???