Gość thxman Napisano Marzec 31, 2011 no tak ale ty jedna nic nie zdzialasz ,mi nie zalezy na uraganiu ale skoro ktos mnie obraza to nie bede siedzial cicho tymbardziej ze wim ze mam racje wiec jakos prawda boli i chce mi ublizyc to ja tez nie odpuszcze.Wspominalem w poprzednim watku o ciemnym olku heheh to jak by ktos nie skumal to chodzilo mi o h....... u pakola hmmm miodzio prawda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IwonaKbh 0 Napisano Marzec 31, 2011 Droga Anito- zaden nigeryjczyk nie chcial odemnie nigdy papierow :) chyba ci sie pomylilo... widze, ze nie masz co robic w domu :) zamien lepiej swoje ambicje na staly etat... wyjdzie to ci na dobre :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IwonaKbh 0 Napisano Marzec 31, 2011 Wloch spalony sloncem- sei un idiota... mi bacio nel culo :) na wloskim forum tez pisze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fixacja Indyjska Napisano Kwiecień 1, 2011 Witam, ja mam troche inny problem. Mianowicie jestem bisexualna i bardzo podobaja mi sie Hinduski/Pakistanki. Zwlaszcza puszyste. Sa to , moim zdaniem najpiekniejsze kobiety swiata. Mieszkam w Holandii i odmienna orientacja nie jest tu problemem , lecz nie spotkalam jeszcze zadnej indyjskiej/pakistanskiej kobiety ktora bylaby zainteresowana zwiazkiem lub romansem z inna kobieta. Musza byc jakies lesbijki lub bi wsrod nich ale podejrzewam ze nie chca (boja sie?) ujawniac....Strasznie mi sie podoba pani z pobliskiego sklepu , oczywiscie Hinduska , kiedy robie tam zakupy nie wiem co powiedziec gdyz mnie ona oniesmiela ...... :( A jak jest np w Anglii czy znacie moze jakies Hinduski/Pakistanki zainteresowane ta sama plcia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AnitaAnitaAnita Napisano Kwiecień 1, 2011 Iwono, dziekuje za odpowiedz i dobre rady. W odpowiedz nie wierze, a staly etata mam, plus inne zajecia. Powiedz mi jeszcze,Iwono, czy lubisz aportowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aloha100 Napisano Kwiecień 1, 2011 A ja powiem tak : im więcej podróżowałam po krajach arabskich i tych, gdzie jest dużo napływowej ludności z takich krajów, tym bardziej czuję się rasistką! I jestem w szoku, zawsze byłam bardzo tolerancyjna, ale cóż,życie uczy... Oni nie chcą się asymilować, chcą żyć zawsze po swojemu, niby to okej, ale do czasu, ponieważ ich celem jest nawrócenie wszystkich niewiernych, za takich nas mają. Nas to znaczy nie-muzułmanów. Młodzi muzułmanie często sprawiają wrażenie wyluzowanych, takich "proeuropejskich", ale to tylko pozory. Dla nich zawsze na pierwszym miejscu będzie ich rodzina i wartości, które ona reprezentuje, a te na ogół zawsze są silnie związane z islamem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thxman Napisano Kwiecień 1, 2011 no no tak ja juz sie o tym wczesniej narospisywalem ale mi tu przygaduja tylko zakoachane po uszy panny ,tak to wlasnie wyglada tylko ze nikt mi wierzy i a najwiecej to czepiaja sie mojej geramtyki jakby to bylo najbardziej istotne tutaj,oni sie asymiluja ale na swoim postawia ,a co do koranu to choc ten europejski jest inny od tego rodzimego to i tak bedzie to islam .Swoja droga to koran jest jak jakis wirtualny bog ktory moze sie dostosowac do miejsca i czasu zupelnie jak chce np jak tam mozna prac kobiety ile wlezje i zabijac w sprawch honoru tak tu w europie jest przeksztalcony,a interpretacja jego zalezy od samych muzulmanow bo choc wyraznie mowi z trzeba szanowac blizniego i pomagac mu to jednoczesnie mozna go zabic lub zone tez jesli zostala np zgwalcona bo to wielki uszczerbek na honorze meza i rodziny ,tak samo dotyczy to atakow terrorystycznych no i w tu tez mozna zabijac a koran wyraznie zabrania tego a nawet straszy kara za to,malo tego a przy tym moga tez wypic piwo ktore tez jest zabronione heheh,bardzo cwanie opracowana lektura pozwala im na to chca zaleznie jak im wygodniej .A teraz do pani hetero ja nie znam zandego faceta ktory by sie przespal z pakistanska kobieta a co dopiero lesbijke he,ale sadze ze hinduske napewno znajdziesz bo w koncu skad wziela sie kamasutra ;) Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fixacja Indyjska Napisano Kwiecień 2, 2011 Do Thxman, masz racje, Pakistanki sa raczej odizolowane niedostepne dla nikogo, a szkoda bo piekne i sexowne , smutno sie czlowiekowi robi,kobieta u muzulmanow jest zerem , ten islam to jakas patologia , tu w Holandii tez zbyt duzo sobie pozwalaja ( m in morderstwo Van Gogha z powodu karykatur Mahometa, grozenie smiercia bylej deputowanej parlamentu Ayan Hirsi Ali, za to ze odeszla od islamu). Rzeczywiscie , musze raczej znalezc sobie kobiete z Indii i to nie muzulmanke , szukam intensywnie :) They r soooo lovely . Pozdrawiam rowniez . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thxman Napisano Kwiecień 4, 2011 wiadomosc prawie ze z ostaniej chwili.................. po malym wywiadzie dowiedzialem sie od Ohmara ze jego kumpel oczywiscie muzulmanin ma kumpla polaka z ktorym razem "Chilluje' co dla mnie oznacza ze relaksuja sie palac sobie Jointy bo mieszkaja obok siebie.Ok do rzeczy no wiec Ohamar powiedzial mi ze ten polak zapytal o jakas dzieczyne pakistanke ze z checia by poznal jakas,wiec ktorgos dnia mu przyprowadzili jedna pol pakistanke to znaczy hmmmm pewnie jakas angiellka ktora puknela sie ze ciapakiem w samochodzie :) no i wyszla z tego taka " pol na pol " ;) .No wiec upili ja troszeczke no i poznali sie lepiej z tym polakiem :).Polak zadowlony ,pozniej Ohmar z kolega powiedziali mu ze jest wielkim szczesciarzem bo malo kto moze miec taka okazje nawet jseli to taka pol na pol .Dowiedizalem sie rowniez ze pakistanie gustuja w hinduskach rowniez bo sa latwe do lozka tyle tylko ze ciezka im trafic na takie z powodow takich ze Rodowi Hindusi nie lubia sie z muzlmanami i hinduscy rodzice od dziecka mowia corkom ze moze byc taki dzien ze jakis pakistaniec bedzie chcial ja poderwac a pozniej zmuzulamic cala jej rodzine .No ale zdazaja sie takie przypadki juz nie chcialem pytac co sadza o polkach ale wiem ze pewnie by sklamal , o hinduskach mi powiedzial bo nie mam nic z nimi wspolnego .Dla mnie osobiscie to ciekawe doswiadzenie poniewaz moge sie wiele dowiedziec o ich klimatach ,a czemu mi to mowi hmmm sadze ze dlatego bo nie znal nigdy przedtem polaka i uwaza ze moze mi zaufac i nie sadze ze opowiadal by tak wiele jakiemus Angolowi . O polkach powiedzial mi kiedys inny gosc ktory mnie prosil zebym mu jakas zalatwil bo jego kolega mial i byl bardzo zadowlony hmmm jak to nazwal :czyste,pachnace i po "i biora same jaja" haha taka jest naga prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thxman Napisano Kwiecień 4, 2011 bez urazy dla tych normalnych oczywiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aloha100 Napisano Kwiecień 4, 2011 Flirtując/wdając się w romans z muzułmaninem na ogół kobieta nie-muzułmanka nie zdaje sobie sprawy, że "bierze sobie" na głowę nie tylko faceta, al także jego całą rodzinę, z jej sposobem życia, wartościami, religią itp. Z przerażeniem myślę o tym, jak będzie wyglądała Europa tak za 20 lat....do czego doprowadzi ta nasza tolerancja...zauważcie, że muzułmanie mogą się modlić w "naszych" krajach, ale już nie do pomyślenia jest to,żebym mogła wyznawać swobodnie swoją wiarę np. w Emiratach. Tam, gdzie mniejszości wyznaniowe mają jakieś prawa, sytuacja np. katolików wygląda tragicznie. A my im pozwalamy budować meczety i domy modlitw u nas i jeszcze się tym szczycimy, że tacy tolerancyjni i oświeceni jesteśmy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dotted jack Napisano Kwiecień 4, 2011 Aloha100 masz absolutna racje, tez mnie zawsze zastanawia to jak ci muzulmanie sie panosza w calej europie, rzadaja praw dla siebie, buduja meczety, kraje chrzescijanskie musza sie do nich dopasowywac, np nei rozumiem zupelnie nakazu aby w szkolach i urzedach zdjecto krzyze, aby nie urazic innych religii..albo w anglii muzulmanie ogranizuja agresywne marsze i wykrzykuja obrazoburcze hasla pod adresem angielskich zolnierzy, przeciez za takie cos to w krajach arabskich by odrazu powiesili jakiegos europejczyk, muzulmanie nie maja zupelnie szacunku dla innych religii i sila narzucaja innym islam, sama sie tego obawiam, z emoje dzieci beda dorsataly w kompletnei zislamifikowanym kraju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thxman Napisano Kwiecień 5, 2011 NO i tu jest sedno dziekuje wam za te slowa wlasnie ,caly czas o tym mowie a niedlugo mi to spac nie pozwoli ,ta toleracja dzial ale tylko w jedna strone .Jesli ich liczba wzrosnie to obiecuje wam a nawet jestem pewien na 100 % ze zamiast sie z nimi klucic i z obawy przed klopotami a nawet i smiercia bedziemy emigrowac jak cyganie ,az w koncu zostaniemy wypedzeni do jakiegos azylu chrzesijanie i wszystkie inne religie ktore nie sprzymierza sie z muzulmanami....ale zanim do tego dojdzie to bedzie sporo kloptow .Juz sobie to wyobrazam jak zostawi mnie dziewczyna dla ktoregos z nich ,bede sie bal szykowac odwet bo wpadnie mi do domu 300 braci a na drugi dzien sie wyprowadze z pelnymi spodniami a oni przejma moja chate I w kolejce do niej bedzie 5 TYSIECY braci i jeden "bialy "a malo tego jesli w tym biurze pracownica bedzie pakistanka choc by nawet i pol pak i nawet wyksztalcona po uniwerku jakims ale z rodzinya ale wywodzaca sie z muzulmanskiej rodziny !!! Hmmmmm moze ten "bialy" dostanie jakis slams na uboczu miasta.DLA MNIE TO NIE JEST TOLERANCJA TYLKO STRACH PRZED NIMI,RZAD SIE ICH BOI ALE PRZECIEZ NAM TEGO NIE POWIE !!! WCISKAJA NAM CIEMNOTE ZE TRZEBA TOLEROWAC INNYCH BO GDYBY POWIEDZIELI COS PRZECIWKO IM TO NA DRUGI DZIEN W RZADZIE NIE BYLO BY SZYB ,MINISTER MIAL BY BOMBE W SAMOCHODZIE A NA ULICACH PAKISTANU WISIALY BY TRANSPARENTY Z PREZYDENTEM NA SZUBIENICY . My juz hmmm a nawet ja sam mowie o tym w tajemnicy na takim forum naprzyklad ,tak..... hmmm to juz nawet nie chodzi o mnie a raczej o moja cala rodzina bo jak nie mnie to ich dopadli by z zemsty .A czuje ze taki polityk jeden z drugim ma jeszcze bardziej pelne gacie bo to sa dopiero c....y ktore za dziecka nawet po drzewach nie skalaly tylko bawil sie lalkami z siostrami i zamiast sie bic sie na ulicy to czytal "Alicje w Krainie Czarow" z latarka pod kolderka i to w Noc Sylwestrowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tak traktuje sie kobiety Napisano Kwiecień 6, 2011 w krajach arabskich http://www.smog.pl/wideo/43739/maz_pastwi_sie_nad_zona_18/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thxman Napisano Kwiecień 7, 2011 pewnie w domu jeszcze jej pokazal kto tu rzadzi !!!Otwieram dzwi do sklepu stoi pakol i kobieta biala no i czekam kulturalnie a pakol poprostu wbiegl za nim ona no i ja haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SnoopDoggy Napisano Kwiecień 7, 2011 Hej, nie wiem czy ktoś oglądał na tvp2 we wtorek bardzo ciekawy dokument, jak ktoś z was ma kablówkę, to warto poszukać dostawcy polskich programów, bo co jakiś czas mają tam ciekawe wątki, ale do rzecy. Dokument nosi tytuł: "Rozwód po irańsku" i jest naprawdę świetny. Twórcy ustawili poprostu kamerę w ich "sądzie rodzinnym" i nic nie komentują, poprostu obserwują to co się dzieje. A dzieje się :) Sąd wygląda jak mieszkanie m3, archiwum z aktami jest w pokoju do ktorego wejść może każdy i dziennie ginie spora część akt, poprostu porażka, instytucja wygląda jak zabawy dzieci w sąd. Ale najbardziej dobiła "mnie szczerość" ludzi, którzy się sądzili. Za biurkiem siedzi sędzia, a facet i baba płaczą, drą japy a za sekundę są spokojni, jak tylko sąd przychyli się do ich prośb, poprotu paranoja. Ludzie!!!! opamiętajcie się, oni kłamstwo mają we krwi, inaczej w swoim kraju nie załątwią niczego, więc mają kłamstwo wpojone od urodzenia. Jeśli chodzi o związki kobiet, to wiadomo jest ich więcej, ale sama osobiście znam niemca, który zakochał się w turczynce i sprzedał samochód i dom, żeby wziąć slub i się ustatkować z nią, gdy przyszedł do jej domu, jej ojciec i brat pobili go, zabrali pieniądze, bo niby "zhańbił" ich córkę. jak się później okazało, to była taka mała rodzinna działalność, zrobili podobnie z około 7 facetami, także też rózowo nie jest. Jeśli już macie parcie na obcokrajowca- męża lub żonę, to chociaż wybierajcie europejczyka/-pejkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość haryzma Napisano Kwiecień 15, 2011 a u mojej kolezanki, która zwiazana jest z bardzo przystojnym pakistancem jest odwrotnie to ona nim rzadzi, a on jest bardzo dobry, pracowity, pracuje w doberj firmie ma duzo kasy, wszystko zalezy od ludzi, co dzieje sie w Polsce, ilu jest niedobrych małzenstw, pijakow , nirobów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thxman Napisano Kwiecień 15, 2011 zdaza sie ....moze ona to domina , moze zrobila mu tak dobrze ze chlopak nigdy wczesniej tak nie mial wiec chodzi jak piesek ;).Juz to widzialem gdzies !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bitchinthe floooooor Napisano Kwiecień 21, 2011 Oczywiscie sa ludzie i ludziska My w Pl mamy takze jakies patologiczne rodziny gdzie maz zneca sie na zona maltretuje gwalci...no i przy okazji zachaczy o corusie 10 letnia!!! Tak samo jak u nich.... ale!!! Kobiety zwiazane z muzulmanami w wiekszosci przypadkow przechodza na Islam:):):) ewentualnie sie rozwodza:):):):):):) hmmmmm mowia ze zrozumialy i w pelni akceptuja Islam! Ciekawa jestem ile z nich dzieli meza z inna kobieta?????? Watpie zeby ktorejsc z nich sie natrafilo to! Mieszkam za granica juz od dluzszego czasu. Tu gdzie przebywam ;obcych; tzn cudzoziemcow jest ...od cholery( zreszta jak wszedzie) Do wyboru do koloru:) Oczywiscie muzulmanie sa bardzo mili no sluchajcie tak slodza kobieta ze hej..... Poczatki sa cudowne obdarzaja zaufaniem szacunkiem milosci...prezentami itp i td Dopiero pa jakims czasie okazuje sie czego oni chca:)dobrego bzykania oraz wolnosci do Europy!!!! Nie jest to jeden przypadek oczywiscie znam wiele polek ktore daly ewentualnie daja sie tak oszukiwac Powoli wchodza zmiany w zyciu zakazy nakazy.... Kiedys tak pisalam jak wy ze facet jest wspanialy itp nie chcialam wierzyc w to co ludzie pisza ale przekonalam sie ze jednak to prawda Muzulmanie to kawal popierdolonych ludzi ktorzy uwazaja kobiety za robota do sprzatania bzykania gotowania.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żona pakistańczyka Napisano Kwiecień 23, 2011 bitchinthe floooor : "hmmmmm mowia ze zrozumialy i w pelni akceptuja Islam! Ciekawa jestem ile z nich dzieli meza z inna kobieta?????? " znam takie przypadki tu w Polsce, a te które nie chcą dzielić męża z innymi jego żonami mogą sobie to zastrzec w kontrakcie ślubnym, że nie wyrażają zgody na to, aby mąż wziął sobie drugą żonę i wtedy mąż musi sie dostosować. a swoją drogą, wszędzie na świecie mężowie maja kochanki, więc chcąc nie chcąc większość kobiet nieświadomie dzieli męża z innymi - czyż tak nie jest??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żona pakistańczyka Napisano Kwiecień 23, 2011 wloh opalony pakistanska bryza akurat tobie nic nie tłumaczę, bo twój zakuty rasistowki łeb nie jest w stanie niczego zromumieć. Zapewne Twoja nienawiść wynika z tego, że jakiś azjata odbił Ci laske albo zerżnął twoją matkę na twoich oczach, a twoja stara wyła z rozkoszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żona pakistańczyka Napisano Kwiecień 23, 2011 o to filmik z naszego wesela- http://youtu.be/9O1F8EHSTQM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żona pakistańczyka Napisano Kwiecień 23, 2011 czyli to prawda, ktoś nasrał Twojej matce o imieniu mariolka na ryj (no cóż łatwo sie domyslić że jest ona maciorą skoro syn jest nieprzciętna świnią) a potem ty wkładałeś jej kij w tyłek - fajna rodzinka - juz wiem czemu masz taka zje..ną psychike, sorry nie wiedziałam że miałeś aż tak trudne dzieciństwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żona pakistańczyka Napisano Kwiecień 23, 2011 nie mieliśmy wesela podszywie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żona pakistańczyka Napisano Kwiecień 23, 2011 jestem pewny,ze smierdziele sa dobrzy w lozku hehe,napewno pozycie 126a tez uprawialialiscie.. Szmulu,pozycja 126,najpierw w dupe później w usta z tym co robisz przez chwile się zrównaj poczuj smak życia,poczuj smak gówna Szmulu,pozycja 126,najpierw w dupe później w usta z tym co robisz przez chwile się zrównaj poczuj smak życia,poczuj smak gówna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żona pakistańczyka Napisano Kwiecień 23, 2011 http://youtu.be/j51VNzCHPDY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żona pakistańczyka Napisano Kwiecień 23, 2011 a spierdalaj podszywie!!1mielismy wesele bo jestem jego zona a oto filmik http://youtu.be/9O1F8EHSTQM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żona pakistańczyka Napisano Kwiecień 23, 2011 wloh opalony pakistanska bryza idź lepiej po kij bo matka czeka hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żona pakistańczyka Napisano Kwiecień 23, 2011 co za dno!moja matka nie zyje,faktycznie jestes szmulem,nie udalo ci sie Mi dopierdolic to dajesz po rodzinie?wow proste glupia cipsko z ciebie,mam nadzieje ze w te swieta ktos przegoni tego opalonego paka z polski i ci ryj obije hehe,a szanse sa na to duze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żona pakistańczyka Napisano Kwiecień 23, 2011 ty jesteś pustym rasistowskim dnem,przynajmniej Twoja matka nie musi ogladać jakiego palanta wydała na ten świat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach