Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomorzanka1

Chłopak Pakistańczyk

Polecane posty

Gość do tego co nade mna...
ale pomysl,ze jednak sporo prawdy w tym co on pisze. Tylko czekać az wszystkie związki beda mieszane az muzułmanie przejmą cala europe bo głupie białe lecą do nich do muchy do miodu...a wtedy...tyle nas było Polakow....

Gość znowu ten troll????
Szczerze? Nawet tych wypocin nie przeczytalam. Jak tylko zobaczyłam pierwsza linie, od razu wiedzialam ze to ten troll z innego forum ;) na tamtym forum pokazali jej glupote (pisze "jej", bo pisala jako kobieta). Szybciutko dostala bana i tyle z trolla było. Teksty copy and paste nie czytam ;) trollow rowniez ;) A jak tak cie sciska ze jakas Polka rodzi dzieci pakistanczykowi czy hindusowi, to jaki problem zebys sama zaczela czesciej rodzic? A moze jednak w Polsce ludzie nie prokreuja bo pieniędzy nie mają? Czasem malzenstwa z kilkuletnim stazem sa bez dzieci bo po prostu kasy brak i tyle. A to juz nie moja wina, ze kasy na utrzymanie dzieci nie macie i ze wasi maczo wam dobrobytu nie zapewniaja. Zegnam i nie zamierzam sie tu udzielać bo ten temat mnie nie dotyczy. Ja zadna dziewczyna Pakistanczyka nie jestem

Gość dsrdr
Ale pisze prawdę, tylko jesteś za głupia, by to zrozumieć! W 2100 Polaków juz nie będzie, będą w Polsce sami mieszani i imigranci.

Gość dsrdr
Idiotko, wiesz, kto kontroluje media i kto promuje multikulturalizm w Europie? W ich własnym kraju zakazali mieszanych związków!!!

Gość frezer
To fakt, przeraża mnie ilość dziewczyn na tym forum, które były lub dalej są w związkach z ciapatymi. Powiem wam szczerze, że jak jestem w tej Anglii od 4 lat, tak do tej pory praktycznie nie spotkałem związku: Angielka-ciapaty. Może gdzieś tam jeden czy dwa by się trafiły i tyle. Już prędzej można spotkać Angielki z murzynami ale ci najczęściej nie są przecież wyznawcami Allaha ! Niby te Angielki takie ''głupie'' a jednak wiedzą czym ''pachnie'' związek z ciapkiem i choćby nawet miały ciapatych kolegów w pracy, których bardzo lubią, to żadna się z nimi nie zwiąże. W przeciwieństwie do naszych głupich dziewuch, które muszą najpierw dostać po du..e żeby się opamiętać i przekonać jak wygląda prawdziwe życie z ciapkiem. Jesli już związałyście się z ciaptym i macie z nim dziecko, to proszę was nie wracajcie do Polski. Niech się chociaż nasz ojczysty kraj uchowa przed tą islamską zarazą, która zalewa zachodnią Europę. Dla Anglii nie ma już ratunku, sprawy zaszły za daleko a będzie jeszcze gorzej, czego dowodem są choćby muzułmańskie patrole w Londynie o któych było ostatnio głośno w mediach. To dopiero początek, oni będą domagać się więcej i więcej a jak coś im nie podpasuje to wyślą kilku szajbusów obwiniętych ładunkami w miejsce gdzie jest najwięcej ludzi (np. metro) i znowu dojdzie do tragedii.

"Już prędzej można spotkać Angielki z murzynami ale ci najczęściej nie są przecież wyznawcami Allaha" xx Oho... widze naczelny obronca Wlk. Brytanii na sali ;) Zamierzasz wyjsc na ulice i strajkowac w tym celu? I mala korekta: Nie kazdy "ciapaty" jak go nazywasz jest wyznawca Allaha. W Azji sa jeszcze religie takie jak: buddyzm, chrzescijanstwo, hinduizm, shinto, taoizm, ateizm, sikhizm... itd... Natomiast, ku twojemu zaskoczeniu, wiekszosc Afrykanczykow wyznaje islam.

Gość przeciez ciapaki to nie ludzie
znowu ten troll???? "A to juz nie moja wina, ze kasy na utrzymanie dzieci nie macie i ze wasi maczo wam dobrobytu nie zapewniaja." :D Maczo :D nas nie musi utrzymywac bo same potrafimy na siebie zarobic. Mamy wyksztalcenie, wolna wole i wlasne zdanie. A ciapacki maczo nie utrzymuje swoich bekarciatek tylko biali daja mu co miesiac jalmuzne w postaci zasilkow :D Po zyciu w ciapatowie w lepiance z kozich bobkow, zycie w Europie na zasilkach jest dla tych kozich synow wyzszym standartem :D Zauwazcie, ze ciapaki nie jezdza na zadne wakacje z rodzinami, te ich biale niewolnice i kundle gnija cale lato w przydomowych ogrodkch lub w pobliskich parkach. Nigdzie w hotelach nie spotkasz tych kozich synow jako turystow. Jako zlodzieje moze tam sie znajduja bo to przeciez wszystko ma zlodziejstwo we krwi :D

Gość frezer
@Azjatycka pani Islam islamowi nierówny. Czy ty w ogóle wiesz na czym polega różnica między szyitami a sunnitami? "Większość Afrykańczyków wyznaje Islam" - bzdura! W Afryce jest wiele wyznań a Islam dominuje jedynie na północy. Poza tym, jeśli dla ciebie każdy murzyn pochodzi z Afryki, to gratuluję wiedzy. Tak się składa, że większość czarnych np. w Londynie pochodzi z Karaibów i nie wyznaje islamu, tylko są chrześcijanami (przypomnę, że chrzescijanie to nie tylko katolicy).

Co wy wszyscy czepiliscie sie tych Pakistancow Spojrzcie lepiej na siebie czy wy jesteście tacy idealni Tez jestem w zawazku z Pakistanczykiem i nigdy nie byłam bardziej szczęśliwa z żadnym Polakiem on przynajmniej ma dla mnie czas

Gość frezer
Jeesu następna... nie ma już ratunku dla tego kraju. Już wkrótce będzie Zjednoczone Królestwo Emiratów Brytyjskich...

Gość my name is slim shady
skoro tak wam zal polskiego narodu to do roboty. Widzisz jedna z druga jakis problem? Urodz swojemu facetowi czy tez mezowi gromadke polakow i przestan pierdolic

Gość frezer
Jesteś głupia. Pakistanki mnie w ogóle nie interesują. 1 na 10 jest ładna,więc nic dziwnego, że ciapaci polują na Polki.

A co to za roznica kim jestem? Kazdy ma prawo wyboru i nie wam narzucac innym kobietom to z kim maja sie wiazac i komu rodzic dzieci. Swoja droga wy macie dzieci?

frezer chlopcze jikt cie na sile nie trzyma w uk. W Polsce sa zwiazki mieszane, ba calkiem sporo. Poki co to polski rzad daje dupy, bo obietnice pomocy koncza sie na pismie czy tez w wielkich przemowieniach. Nazywasz kogos glupim? A ty co? Spojrz na siebie i od siebie zacznij ocenianie.

Gość a dlaczego.....
te smierdzace kozly, zwane ciapakami przyjezdzja do Europy, zadaja (!!!!) zasilkow i pomocy socjalnej ale zasady i reguly chca wprowadzac swoje. Za to sa znienawidzeni a dziwki sypiajace z nimi sa wykluczone poza nawias bialej spolecznosci.

Gość aania27
A dlaczego ty jesteś taki rasista oni sa takimi samymi ludźmi jak ty

biala spolecznosc czyli Polacy :D wielka mi strata hahahahaha

Gość aania27
Hey slim shady a ty to kto?

Gość frezer
Z ciebie taki Shady jak z koziej d..y trąbka. Mylisz się, w Polsce na szczęście póki co nie ma tylu związków mieszanych, chyba że nasze Polsatowskie, spalone na solarium królewny z UK zaczną się tam zjeżdżać wraz ze swoimi księciami Ahmedami i innymi Mukhtarami.

A ciebie to boli bo wam konkurencja rosnie A ci pakistancy ktorych w UK można spotkać to zazwyczaj ludzie po studiach a nie jak Polacy którzy tylko na budowach pracują i piwo po robocie piją a w weekend cała wypłatę przepuszczają na imprezie i byle tylko do następnego piątku

Gość dddsssdssd
oo naprade?? ja wiekszosc pokistancow widze w sklepach wiec co ty pieprzysz kochana ?

Gość frezer
Pakistańce po studiach? Buahaha nie rozśmieszaj mnie dziewczyno! 90% z nich handluje albo jeździ na taksówkach. Ja też mam studia (i co z tego???) nie robię na budowie (czy to powód do wstydu??) i nie "chleję". Niczego im nie zazdroszczę, bo nigdy w życiu nie chciałbym wyglądać i śmierdzieć jak ciapaty w tej swojej piżamie i klapkach. Twoje stereotypowe podejście mnie po prostu "rozwala". Jesteś tak pusta, że nawet mi cię nie żal. Siedź sobie z tym swoim ciapkiem, tylko potem tu nie przychodź wyżalać się jak cię kopnie w tyłek.

"Czy ty w ogóle wiesz na czym polega różnica między szyitami a sunnitami?" x Tak. Wiem. Chociaz islam interesuje mnie tyle co zeszoroczny snieg. xx xx "W Afryce jest wiele wyznań a Islam dominuje jedynie na północy" x :D Mozesz przestac juz sie kompromitowac? Skompromitowales sie raz przy wywodzie: "Ciapaci sa wyznawcami Allaha", ale jakos niczego cie to nie nauczylo i kompromitacji ciag dalszy ;) xx xx "Poza tym, jeśli dla ciebie każdy murzyn pochodzi z Afryki, to gratuluję wiedzy" x Nigdzie nie napisalam, ze KAZDY murzyn pochodzi z Afryki. Zlociutki, nie dorabiaj sobie niestworzonych historii ;) xx xx "Tak się składa, że większość czarnych np. w Londynie pochodzi z Karaibów i nie wyznaje islamu, tylko są chrześcijanami" x Rozumiem, ze prowadzisz tajne statystyki na ten temat, tudziez podchodzisz do kazdego napotkanego czarnoskorego czlowieka i pytasz sie go skad pochodzi i co wyznaje? Oczywiscie skrupulatnie wszystko notujesz w swoim notesiku? Slodziutki jestes ;) Rozczulasz mnie ;) xx xx "(przypomnę, że chrzescijanie to nie tylko katolicy)." x No popatrz, w zyciu bym na to nie wpadla! Wyglada na to, ze Hameryke odkryles! ;)

"Jeesu następna... nie ma już ratunku dla tego kraju. Już wkrótce będzie Zjednoczone Królestwo Emiratów Brytyjskich..." x Proponuje jakas rozczulajaca petycje wystosowac do Camerona w sprawie "ratunku dla Wlk.Brytanii" ;) Cos w stylu : " Respected Sir, My name is Tadeusz. From Poland. I work in a car wash and I want to help you to save your country, United Kingdom. My english no good. I do not like Pakistanis and Indians and I think we should kick them out of your country and give more jobs for Poles" ;) Powodzenia ;) A nuz cie ten Cameron poslucha. Jesli cos zrozumie... ;)

"Jesteś głupia. Pakistanki mnie w ogóle nie interesują." xx Podejrzewam, ze vice versa ;) xx xx "te smierdzace kozly, zwane ciapakami przyjezdzja do Europy, zadaja (!!!!) zasilkow i pomocy socjalnej ale zasady i reguly chca wprowadzac swoje. Za to sa znienawidzeni a dzi**i sypiajace z nimi sa wykluczone poza nawias bialej spolecznosci" x Ah.... I to usilne wybicie sie na wyzyny szamba tylko dlatego, ze jest sie "bialym" ;) Jedyny argument - jestem biala, wiec lepsza ;) Ale, ze glupiutka jak gaska to juz nie ma znaczenia... ;) Slodziutka jestes, zabko xx xx "Mylisz się, w Polsce na szczęście póki co nie ma tylu związków mieszanych" x Jest dosyc sporo. Ale (i tu musze cie pocieszyc badz zmartwic) Polska nie jest atrakcyjnym krajem dla cudzoziemcow. Poza tym, co ciebie Polska pbchodzi? Przeciez umowilismy sie, ze bedziesz wlaczyl z Cameronem w sprawie uatowania UK przed inwazja Azjatow i Arabow. Zdecyduj sie misiaczku, z ktorym krajem sie utozsamiasz bardziej ;) xx xx "oo naprade?? ja wiekszosc pokistancow widze w sklepach wiec co ty pieprzysz kochana" x Nastepna co statystyki przeprowadza ;) Byc moze i sa w sklepach (ale to sa ich wlasne sklepy, nie musza tyrac z a miske ryzu), ale jest rowniez mnostwo takich, ktorzy pracuja w biurach, w ksiegowosci, sa prawnikami, lekarzami (moj znajomy z Pakistanu jest lekarzem w UK), inzynierami... I dobrze o tym wiesz, zabciu. ;)

"Pakistańce po studiach? Buahaha nie rozśmieszaj mnie dziewczyno! 90% z nich handluje albo jeździ na taksówkach" x x Nasz "mystrz cietej riposty" oraz "polski oddzial statystyczny" przeprowadzil kolejne badania : Tym razem ON WIE ilu Pakiistanczykow jezdzi taksowka. ON WIE i nic tego nie zmieni. Robaczku, ty mnie dzisiaj tak rozbawiasz, ze daruje sobie dzisiaj wieczorem komedie w kinie. Tutaj mam lepsza akcje ;) ;) xx xx "Ja też mam studia (i co z tego???)" x Taaaak? ;) xx xx "nie robię na budowie (czy to powód do wstydu??) i nie "chleję" x Ale powod do wstydu to przeciez jezdzenie na owej taksowce czy tam handlowanie. Trzymajmy sie tematu. Poza tym, winny sie tlumaczy ;) xx xx "Niczego im nie zazdroszczę, bo nigdy w życiu nie chciałbym wyglądać i śmierdzieć jak ciapaty w tej swojej piżamie i klapkach" x Przypomina mi sie steretyp Polaka, ktory nie zazdrosci krowy sasiadowi, ale chce, zeby mu ta krowa zdechla ;) xx xx "Twoje stereotypowe podejście mnie po prostu "rozwala" Ten tekst to prawdziwy killer! :D Chlopcze, rozwaliles system, mowie ci! ;) xx xx "Jesteś tak pusta, że nawet mi cię nie żal. Siedź sobie z tym swoim ciapkiem, tylko potem tu nie przychodź wyżalać się jak cię kopnie w tyłek." x Rzekl prawdziwy gentelman po studiach, ktory "nie generalizuje", zna sie na religiach swiata, wie ilu czarnoskorych w Londynie wyznej islam, a ilu chrzescijanstwo, nie pracuje na budowie i nie pije, ale zazdrosci krowy sasiadowi ;) Zacne :)