Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomorzanka1

Chłopak Pakistańczyk

Polecane posty

Gość
leyla wycofaj sie poki czas bo sobie zycie zmarnujesz, bedziesz zalowac i pisac za rok na forum ze cie bije na nic ci nie pozwala itp.

Gość
Pakistanczycy nie sa wcale tolerancyjni- ostatnio byl przypadek zze dziewczynce grozi kara smierci za znaleziona przy niej kartke koranu w smieciach. Ta dziewczynka jest chrzescijanka i ponoc jest chora psychicznie. 600 pakistanskich chrzescijan juz ucieklo t tego rejonu z obawy przed pogromem rozwscieczonego tlumu.

Gość
Z takim "mezem" nigdy nie bedziesz mogla sie pokazac w Polsce- albo beda sie smiac albo sie odwroca od Ciebie. Taka jest prawda. a jesli jeszcze zacznie cie tluc po slubie to pomysl sobie jaki to bedzie koszmar, zupelne wyobcowanie.

Gość kaszankaaaa
Powyzej widzimy przyklad kompletnej niewiedzy. Skad masz te informacja kolego? Chetnie poczytam. Byles kiedys w Pakistanie? Wiesz jak tam jest?.. bo ja wiem.

Gość
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/11-letniej-chrzescijance-grozi-kara-smierci-spalila-koran,271853.html http://gpch.pl/index.php/bi/765-pakistan-i-tanzania-modziutkie-chrzecijanki-aresztowane-za-rzekome-zbezczeszczenie-koranu Ta dziewczynka o ktorej pisalem cudem zostala uchroniona przed spaleniem zywcem przez zdziczaly tlum . Chrzescijanie sa stale przesladowani w pakistanie. Pakistanki wyznania chrzescijanskiego ( chrzescijan jest tam z kilka procent) sa porywane, gwalcone i sila zmuszane do zmiany wiary. http://www.pkwp.org/news/20121/pakistan_kosciol_alarmuje_w_sprawie_tragicznego_losu_dzieci1/

Gość
Agencje informują o 12-letniej dziewczynce Muqadasie Kainat brutalnie zgwałconej przez pięciu muzułmanów, a następnie uduszonej. Kilka dni wcześniej odnaleziono ciało 14-letniego katolika, które najpierw pozbawiono narządów wewnętrznych, a następnie porzucono. Sytuacje te wychodzą na jaw dopiero po jakimś czasie, ponieważ większość pakistańskich chrześcijan to ludzie ubodzy. Policja często nawet nie chce przyjąć zgłoszenia o popełnieniu przestępstwa czy zaginięciu dzieci.

Gość
W tym kontekście warto przypomnieć, że mimo nacisków ze strony wspólnoty międzynarodowej trzeci rok w więzieniu przebywa Asia Bibi. Ta matka pięciorga dzieci jest pierwszą kobietą skazaną w Pakistanie na śmierć z tzw. ustawy o bluźnierstwie. Składane wielokrotnie przez jej obrońców prośby o apelację pozostały niewysłuchane. W odizolowaniu oczekuje na wykonanie wyroku przez powieszenie.

Gość ex-żona2
Ja wiem,że teraz zakochana nie przyjmujesz do siebie ostrzeżeń..Ja życzę ci wszystkiego najlepszego obyś za rok o tej samej porze była tak szczęśliwa jak teraz..Pamietam kiedy ja brałam apostille jak on mnie wtedy kochał..szkoda ,że dzisiaj jest już po ślubie z kolejną..Pozdrawiam..

Gość
POZYTECZNY IDIOTA- --pejoratywne określenie przypisywane Leninowi, który miałby tak określać zachodnich dziennikarzy piszących entuzjastycznie o rewolucji bolszewickiej i ukrywających jej niepowodzenia. -W 1933 roku, podczas nasilenia wielkiego głodu na Ukrainie, sympatyzujący z komunistami korespondent "New York Timesa", Walter Duranty, pisał, że "wszelkie opowieści o wielkim głodzie są przesadą lub złośliwą propagandą" Np. George Bernard Shaw, któremu sowieci zorganizowali starannie zaplanowana podroż po Związku Radzieckim, pisał w 1932r. Nigdzie w Rosji nie widziałem głodnego człowieka, młodego czy starego.

Gość
11-letni Samuel Yaqoob był torturowany i przypalany, odcięto mu usta i nos, oprawcy wycięli mu także żołądek. Został zidentyfikowany dzięki znamieniu na czole, które rozpoznali członkowie jego rodziny. Chłopiec był poszukiwany od poniedziałku. Wyszedł z domu na miejscowy bazar i już nigdy nie wrócił. Odkrycie jego zwłok zbiegło się w czasie z aresztowaniem 11-letniej dziewczynki pod zarzutem sprofanowania Koranu. http://wiadomosci.wp.pl/kat,1020223,title,Pakistan-11-letni-chrzescijanski-chlopiec-zostal-brutalnie-zamordowany,wid,14870877,wiadomosc.html?ticaid=1f11b

Gość
Pakistan "czyszczony" z chrześcijan http://www.wykop.pl/ramka/866503/pakistan-czyszczony-z-chrzescijan/ 14-letnia chrześcijanka Mehek Masih została uprowadzona w Pakistanie. Stojący za jej porwaniem wpływowy muzułmanin stwierdził, że „zostanie ona oczyszczona z chrześcijaństwa przez przyjęcie islamu i stanie się jego kochanką. Ostatnio Chrześcijański Kongres Pakistanu, zrzeszający przede wszystkim świeckich protestantów, wystąpił do rządu o wydzielenie w kraju specjalnej enklawy dla chrześcijan. „Nasza dyskryminacja jest faktem. Jesteśmy obywatelami drugiej kategorii mówi przewodniczący kongresu Nazir Bhatti. W jego przekonaniu zamknięcie się w gettcie, z własną administracją, będzie lepsze niż aktualny stan postępującego zagrożenia. http://info.wiara.pl/doc/1052583.Pakistan-Chrzescijanie-marza-o-getcie

Gość
Ranking najgorszych krajów dla chrześcijan http://www.bibula.com/?p=49413 tak prezentuje się sporządzona przez Open Doors lista 10 krajów, w których wyznawcy Chrystusa są najbardziej prześladowani: 1. Korea Północna (2010 r. miejsce 1) 2. Afganistan (3) 3. Arabia Saudyjska (4) 4. Somalia (5) 5. Iran (2) 6. Malediwy (6) 7. Uzbekistan (9) 8. Jemen (7) 9. Irak (8) 10. Pakistan (11) Stały obserwator Stolicy Apostolskiej przy genewskich agendach ONZ powiedział, że prześladowania chrześcijan w Pakistanie wymagają oficjalnej interwencji Organizacji Narodów Zjednoczonych. http://wolnapolska.pl/index.php/Wiara/2011061614083/qprzeladowania-chrzecijan-wymagaj-interwencji-onzq/menu-id-224.html W Pakistanie rozwścieczeni muzułmanie, modlący się w meczecie wtargnęli do pobliskiego kościoła chrześcijańskiego, w którym dzieci śpiewały kolędy. Wyznawcy Mahometa postanowili uciszyć je, strasząc toporem. Dzieci zostały dotkliwie pobite, wyposażenie świątyni zniszczone, a ołtarz zbezczeszczony. http://www.parafia-skarzysko-koscielne.pl/PKWP/pkwp.html Pakistan: nowe prześladowania chrześcijan Uzbrojony tłum zaatakował szpital Miłosiernego Samarytanina w Karaczi w Pakistanie. Napastnicy zamierzali porwać dla okupu koreańskich pracowników, którzy prowadzą tę placówkę. Gdy ich nie znaleźli, uprowadzili dwóch miejscowych chrześcijan zatrudnionych w szpitalu. http://prawda-nieujawniona.blog.onet.pl/Pakistan-nowe-przesladowania-c,2,ID456003970,n Jedną z najgłośniejszych wiadomości na temat prześladowań chrześcijan w Pakistanie 2011 r., było poinformowanie opinii międzynarodowej o dokonaniu zabójstwa na ministrze Shahbaz Bhattim, chrześcijaninie o najwyższej randze w społeczeństwie, który kiedykolwiek został zabity w tym kraju bezprawia. Chrześcijanie są osaczoną mniejszością; liczą niecałe 2,5% w kraju, który w 96% składa się z muzułmanów. Groźba śmierci to rutyna dla przywódców Kościoła, pobicia są częste, a uszkodzenia mienia kościelnego zdarzają się co miesiąc. Wierzący są w pułapce między islamskimi bojownikami, dla których są stałym celem przemocy a kulturą islamu, która sprawia, że chrześcijanie czują się coraz mniej związani z Pakistanem. Jednakże przepisy ustawowe Pakistanu dają im znaczną swobodę prowadzenia wspólnot. Liczba ludności chrześcijańskiej rośnie, a stała, ale znaczna ilość muzułmanów dołącza do Kościołów. Ogólnie rzecz biorąc, jest coraz trudniej być chrześcijaninem w Pakistanie, który w rankingu znajduje się o jedną pozycję wyżej niż rok temu i wkroczył do pierwszej dziesiątki krajów krwawych prześladowców chrześcijan. http://www.opendoors.pl/przesladowania/indeks/sip/ Drastyczne prześladowania chrześcijan w Pakistanie Pakistańscy chrześcijanie wciąż są prześladowani. Pracodawcy żądają od nich spłat fikcyjnych długów, a kiedy ci odmawiają, ich rodziny są porywane i torturowane. Chrześcijanie są też źródłem organów w nielegalnym handlu. http://rzymskikatolik.blox.pl/2011/04/Drastyczne-przesladowania-chrzescijan-w-Pakistanie.html

Gość
kaszankaaaa Poczytaj sobie mas tam sporo linkow. Dziekuje nie bylem w Pakistanie i nie zamierzam, jeszcze mi zycie mile.

Gość kaszankaaaa
sas 33 czytam czytam... szkoda, ze polowa informacji to wypociny jakiegos dziennikarzyny, ktory chce awansu ;o) Po za tym nie twierdze, ze sie tam nie tluka... A moze chcesz poczytac, co wojsko (chrzescijanie) robia z malymi dziecmi w krajach muzulmanskich? he? Swieci nie jestesmy kolego

kaszankaaaa ...piszesz "wojsko (chrzescijanie)" skąd wiesz, że chcrzescijanie? bo rodzice zaniesli ich do Koscioła i ochrzcili...???? Swieci nie sa i chrzescijanie i muzułmanie i buddysci... nie oceniam Pakistanu jako ogolu ale znam kilku takich "delikwentów" osobiscie i nie ufam im. Sa interesowni, potrafia wyprac mozgi, wmowic dyrdymały, zastraszyc i duzo by tak pisac. Wiem jedno, to co sie dzieje w Pakistanie, co robia chrzescijanom za ich wiare jest chore. O ich wierze nie mozna chocby jednego zlego slowa powiedziec... Według mnie daza do zrobienia z katolikami tego co robił hitler z zydami. A, i jeszcze jedno... sa cudowymi, milymi, uprzejmymi, pomocnymi facetami poki nie załatwia swoich interesow kosztem jakiejs naiwnej europejki. Zdobeda obywatelstwo i dopiero sie okazuje jacy naprawde sa... naprawde smutno mi jak czytam ze zakochana laska czeka na slub z pakistanczykiem... wiem jak to sie konczy... dwie kuzynki mojego meza (polaka, zeby nie było :) ) przechodza teraz pieklo, dzieki swoim "kochanym mezom"... pozdrawiam Was dziewczeta i zycze zeby wasze zwiazki / małżeństwa były szczęśliwe...

Gość Krolowa Wybiegu
Kaszankaaa ty idiotko, opadaja mi rece jak czytam twoje posty i wspolczuje ci serdecznie glupoty. Zapytaj swojego Pakola czy lubi psy. Zobaczysz co ci odpowie :) Wiesz, ludzie z tak zacofanego kraju jak Pkaistan maja specyficzne podejscie do zwierzat. Psy sa poniewierane i wyrzucane na ulice, badz zabijane. W dodatku dla nich psy "smierdza" sa nieczyste/niehigieniczne. A dla mnie to wlasnie te ciapackie brudasy smierdza swoim zjebanym kari a nie psy. pojebana nacja, powinni ich Hindusi razem z Chinczykami napasc i zabrac ich ziemie, a tych pedofilow powybijac, bo to chora nacja! ale taka dziunia jak ty tego nie widzi, teraz bedziesz opluwac katolikow bo ciapek ci w glowie zawrocil. szybko sie przekonasz jaki jest naprawde po tym jak dostanie wize. albo jeszcze szybciej - przynies do domu szczeniaka albo kota, sama sie przekonasz :)

Gość kaszankaaaa
Ty Krolowa wybiegu... Zaskocze Cie, bo mam w domu malego kotka! I 3 Pakistanaczykow, kot jeszcze zyje ;) Psa mam w Polsce. Ja idiotka? Bo co, bo mam faceta Pakistanczyka? Moj Boze, swiat schodzi na psy. Nie napisalam zle o katolikach i nigdy nie napisze. Jesli ja mam wyprany mozg przez jakiegos Pakistanczyka, to Ty go nie masz w ogole :) I wiecej nie skomentuje tego syfu. A wszystkim dziewczynom zycze, zeby trafily na kochanego faceta, nie na frajera, bez znaczenia czy to Polak, czy obcokrajowiec. :)

Gość Krolowa Wybiegu
"Zaskocze Cie, bo mam w domu malego kotka!" No tak, bo to TWOJ kot, ten brudas na pewno nigdy nie wzialby sobie zwerzatka, oni nie lubia zadnych zwierzat. "kot jeszcze zyje" Ufff JESZCZE zyje... to dobrze. Lepiej jednak dowiedz sie czy go czasem nie bije albo jeszcze gorzej ... czy go nie gwalci, wszakze Pakole lubia seks ekstremalny ;) "I 3 Pakistanaczykow" Masz w domu 3 pakoli? O mamo, to tam musza sie dziac orgie! No tak tylko glupia Polka jest zdolna do tego, zeby mieszkac z trzema pakolami :/ "I wiecej nie skomentuje tego syfu." Twojego syfu tez nie chce mi sie komentowac,bo przez takie szmaty jak ty wszystkie Polki uwazane sa za latwe, kazdy Pakol tylko sie slini, ktora by tu wyrwac, a nuz ize dostanie, bo Polka latwo sie rozkracza przed Pakolem, ty jestes tego najlepszym przykladem. A propos twojego obiecanego "nie komentowania i nie odpisywania nam", przypominam ci, ze juz obiecujesz nam to od dnia 26.08 od godziny 21:33 gdzie uroczyscie oswiadczylas, ze : "Nie odpowiadac na moj post, bo i tak mam w dupie co tu napiszecie, czy to bedzie kolejny propagandowy film o Islamie czy jakas durna strona zrobiona przez frustrata, czy film o terrozyzmie... Mam takich troli w dupie.. i tak juz tu nie napisze, wiec pozdrawiam wszystkich "znawcow Islamu". No wiec jak, piszesz czy nie piszesz? Zastanow sie, bo poki co to tylko jakies obiecanki cacanki.

Gość
w tej kulturze kobieta jest wlasnoscia mezczyzny i ma mu sluzyc, Tylko glupia Polka ( nie uwlaczajac tym rozsadnym Polkom)przyzwyczajona do tego ze w wiekszosci polskich rodzin kobieta jest albo rownorzednym partnerem albo ma glos decydujacy w domu, tylko taka moze sie ludzic ze bedzie miec podobna pozycje, ze bedzie zawsze adorowana w zwiazku z Pakistanczykiem. Niestety czasem konczy sie tragicznie jak tutaj: http://www.fakt.pl/Pakistanczyk-zabil-Polke,artykuly,69796,1.html

Gość
Bohater powuzszej opowiesci utrzymywal kontakty seksualne z 5 Polkami w jednym czasie( brawa dla naszych pan, juz cala Europa wie jakie z nich k....y) a na koniec zmuszal do prostytucji swoja dziewczyne i ja zadzgal. Przed slubem tez byl mily- Polka przeszla na islam dla niego i dawala sie traktowac jak sluzaca( co za durna baba)

Gość
Oczywiscie takie dziewczyy jak tu opisano szkodza glownie tym Polkom ktore sie szanuja a takich jest duzo. Potem dzieki niosacej sie famie o latwosci Polek sa one napastowane werbalnie przez tych "lowelasow"

Gość ex-żona2
Ty Krolowa wybiegu... Zaskocze Cie, bo mam w domu malego kotka! I 3 Pakistanaczykow, kot jeszcze zyje Psa mam w Polsce. Ja idiotka? Bo co, bo mam faceta Pakistanczyka? Moj Boze, swiat schodzi na psy. Nie napisalam zle o katolikach i nigdy nie napisze. Dziewczyny przestańcie się kłócić..Żeby zabierać głos na jakiś temat trzeba to przeżyć..ja już przeżyłam..Nie ma znaczenia czy Pakistanczyk czy Arab ogólnie muzułmanie nie lubią psów i nie tolerują nigdy pies nie może żyć razem z ludżmi w domu..Nigdy nie pogłaskają ..Kot tak tylko kot..ja chciałam tutaj tylko kilka słow do tej Pani,która chce załatwiać dokumenty na ślub..Przed ślubem nikt tak cię nie kocha jak on nie zapyta tyle razy o rodzinę twoją co on..Ale pamietaj po ślubie robisz to co on chce i koniec..Moim mężem był pakistanczyk i gdybym wtedy wiedziała ,że wziął slub tylko dla dokumentu to nawet bym na niego nie spojrzała..Jednak wróciłam do Polski i wysłałam mu jego dokument rozwodu..zebyś słyszała słowa z jego ust nikt po rozwodzie ci nie powie tyle co Pakol..A teraz wziął slub z Bułgarką za kasę i może dostanie swój upragniony dokument..Ja wieże w Boga jestem katoliczką i wiem,że on jest najlepszym sędzią dla nich..

Gość ex-żona2
A swoją drogą gdzie jest muzułmanka??? Trzeba pomóc dziewczyną..Brakuje mi tutaj Twoich postów..

Gość
Tyle sie mowi o nieudanych zwiazkach Polek z muslimami a jednak te wciaz leca jak cmy do plonacej swiecy( glupota czy zaslepienie polaczone z potworna naiwnoscia?). Wola nawet czesto zwiazek z Pakistanczykiem niz nawet wyksztalconym Polakiem. Polki z Pakistanczykami prezentuja poswiecenie rzadko spotykane w zwiazkach z Polakami-- wtedy czesto mamy za to wymowki i fochy flirty , zdrady itp. Dlatego Polacy moga przetrwac tylko w kraju jednorodnym rasowo- w przypadku naplywu duzej liczby Pakistanczykow do Polski powstawalyby jedynie zwiazki mieszane- Polka -Pakistanczyk:)Nasze panie w Polsce wybieraja Polakow jedynie dlatego ze nie ma innych nacji w Polsce. Ostatnim ratunkiem bylyby kobiety ze wschodu- Ukrainki, Rosjanki, Bialorusinki ktore to w odroznieniu od Polek wysoko cenia Polakow jako partnerow. Bez nich sprawa jest beznadziejna:)

Gość Anginka84
A ja wam powiem że mam znajomych w Polsce,są tatarami a jak wiadomo Tatarzy są muzułmanami i wyznają islam.A mimo to moi znajomi są super ludźmi i ciesze się że ich poznałam.Poza tym z tego co mi wiadomo to w krajach muzułmańskich nikt cię nawet nie może dotknąć palcem,poza tym możliwe że kobiety chodzą zasłonięte to i nie kuszą tak mężczyzn tak jak to bywa w Europie.Idzie taka nastka wytapetowana jak ta z pod latarni a i ubiór nie raz zostawia wiele do życzenia,nie wspominając już jak się potrafią ubrać idąc na jakąś imprezkę czy dyskotekę.Jak widzę taką to krew mnie zalewa ledwo od ziemi odrosła a tutaj już dorosłą udaje ,idzie ubrana tak,że nie jeden facet ślini się na jej widok,prowokuje faceta a potem wielki płacz bo ją zgwałcił.Poza tym Podoba mi się też to że w krajach muzułmańskich jest też szacunek do osób starszych, jak osoba starsza coś do Ciebie mówi to musisz jej wysłuchać i nie możesz do niej ani odpyskować ani wulgaryzmem wyjechać(tak jak to ma miejsce w Polsce czy w innych krajach europejskich),no i jeszcze jedna rzecz w muzułmańskich krajach dzieci muszą się zając na stare lata rodzicami (i nie ma tak jak np.w Polsce że dziecko oddaje własnych rodziców do domu starców).

Gość Anginka84
Zapomniałam dodać że Ci moi znajomi Tatarzy są z Polski bo się urodzili i od kilkudziesięciu jak i nie kilkuset lat ich familie tu mieszkały i mieszkają.Ale też znam Pakistańczyka (jest moim mężem od 2 lat) który jest bardzo zeuropeizowany,pali papierosy,pije czasem piwo i to nie dzieje się wieczorem czy w nocy(bo wtedy Allah nie widzi),on normalnie na moje urodziny w dzień piwo pił (piwo pije w granicach rozsądku czyli raz na jakiś czas nie nałogowo) a mieszkał na Cyprze gdzie jest sporo muzułmanów wierzących bardzo,o ten mój Paki sam powiedział że nie jest 100% muzułmaninem a co najbardziej ciekawe to to że jak mieszkał w PK miał dosłownie rzut kamieniem do meczetu i w nim był może z 2 razy,no i nie ubierał się tak jak powinien tylko chodził w koszulkach z krótkim rękawkiem i spodenkach bermudach i mi też pozwolił się ubierać jak jak lubię czyli na luzie t-shirt i rybaczki.Bo on nie chodzi do meczetu ,nie modli się i nie stosuje się do żadnych zakazów,a że teraz robimy wizę dla niego gdyż z Cypru musiał wracać do PK na pogrzeb mamy a ja wtedy do Polski,pewnego dnia na skype pyta się mnie czy palę ja że nie obecnie a on że jak przyjedzie to będziemy razem palić papierosy.On się nie ukrywa ze swoją wolnością i jemu jest lepiej żyć w europie temu że może się i swobodnie piwa napić czy papierosa zapalić bo nie ma zakazów i nikt mu nic nie zrobi a w jego kraju jest to zabronione.Miałam do czynienia z Polakami nie powiem że nie ale o tych osobnikach nie mam dobrego zdania i mogę potwierdzić że spora część polskich facetów to pijackie nasienie,niektórzy egoistyczni no i myślący o burdach.A ja z moim PAKI jestem szczęśliwa nigdy mnie nie uderzył choć on ode mnie raz dostał po gębie,ale sam wiedział że mu się należało,ani mnie nie zwyzywał a i też nie zamykał mnie w domu wręcz mnie z niego sam wyciągał abym nie siedziała całymi dniami sama w domu i kazał mi się gdzieś wyrwać nawet pozwolił mi iść do pubu.I obstawił za to że go się pytałam o zdanie, że nie powinnam się jego pytać o zgodę bo on nie chce abym w domu przesiadywała i że nie widzi problemu abym gdzieś ze znajomymi wyskoczyła na miasto.Wiec nie każda historia związku z Paki jest smutna też są i szczęśliwe związki nawet osobiście znam taką parę małżeńską ona europejka on paki a są małżeństwem od 10 lat i są szczęśliwi.

Gość Anginka84
A może też zależy dużo od tego w jakim rejonie Pakistanu kto mieszka i jak bardzo w tym rejonie się podchodzi do zasad panujących dotyczących religii, zachowań,obyczajów i kultury.Jeśli ktoś mieszka w rejonie nagminnie stosującym się do praw opisanych w Koranie i jest rejon mocno religijny to i będzie też tam i inne traktowanie niż w rejonie gdzie jest luźno traktowane podejście religijno-kulturowe.

Gość ijjakkkkk
Powyzsza wypowiedz chyba byla napisana przez jakas malolate albo totalnego bezmozga :O Wiesz, ze faceci w Afganistanie i Pakistanie gwalca ile wlezie? Tylko kobiety tego nie zglaszaja, bo i tak to nic nie da. A w Europie tylko gwalcone sa laski w krotkich spodniczkach? No nie. Nawet jak worek na siebie zalozysz a facet jest chory na umysle to i tak zgwlaci. Puknij sie w ten pusty leb glupia istoto :o

Gość ijjakkkkk
I jeszcze jedno, guzik wiesz o Pkaistanie to po jaka cholere sie wypoiadasz udajac specjalistke? Pojedz w tamte rejony, jestem ciekawa reakcji twojego pakola jak go spoliczkujesz bedac w Pakistanie ;D

Gość
Z wypowiedzi anginki widac ze dziewczyna wychowala sie niestety w srodowisku marginesu spolecznego. Jedyni Polacy ktorych spotykala to "pijackie nasienie". wyglada to na patologie, nie dziwne ze jest z kim jest.nalezy jest wspolczuc z tego powodu jednakze powinnas sie wypowiadac z szacunkiem o Polakach, jeden z nich to twoj ojciec Malpo Zielona ktory uczyl cie jezyka w ktorym teraz plujesz jadem.