Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unknownn

Jaj naturalnie wzmocnic i wydłużyc rzęsy

Polecane posty

Gość unknownn

Moja kolezanka twierdzi, ze podcinanie sprawia, ze sa grubsze i dluzsze. sama ma bardzo ladne, dlugie rzesy. Mowi, ze raz na rok podcina 1 milimetr. zastanawiam sie, czy to dziala.\ Napiszcie co o tym myslicie.. A co do wzmocnienia to dobry jest olejek rycynowy--polecam! :D

Gość balamona
zastanawiam sie czy to prawda. moja kolezanka ma starsznie dlugie rzesy (ale proste i az za dlugie-nie podobaja mi sie) i twierdzi ze ma takie po tym jak niechcaco przypalila je kilka lat temu. nie probowalam takich eksperymentow na sobie bo ona lubila fantazjowac na rozne tematy ;)

Gość kkropeckaa
haha dobre. z tym podcinaniem. moja kumpela tez tak twirdzila ale ja jej nie wierzylam nigdy. ja mam swoje sposoby na ladne dlugie rzesy. kupuje specjalna odzywke.

Gość abcdefggggggggggg
to chyba kit z tym przypaleniem ;) pewna pani kiedys nie chcaco sobie wypalila i zostala bez rzes do dzis , to nie zary ;)

Gość cośtamcośtam
Ja kiedyś byłam głupia i podcięłam sobie rzęsy, bo mi życzliwa koleżanka poradziła. Posłuchałam, teraz mam takie krótkie i proste jak dachówki. nie polecam takiego zabiegu. Teraz co jakiś czas stosuję olejek rycynowy i odżywki do rzęs, ale nie łudzę się że będą jak firanki...za głupotę się płaci:(

Gość balamona
ale moj kolega ostatnio przypalil sobie rzesy w jednym oku wiec bede patrzyla jak mu rosna i zdam relacje :)

Gość balamona
a ogolnie na rzesy dobry jest olejek rycynowy-systematycznie codziennie na noc

Gość bujdy
wiecie co? a ja sobie przyciela tyle, ze mi nawt nie bylo widac, 1 mm i mi urosly dluzsze wyraznie

a ja sobie dziś przykleiłam 1szy raz tak dla spróbowania po 3kępki na jednym oku i wyglądam rewelacyjnie:-D

Gość sdfsdfss
a gdzie takie kupilas??

W każdym kosmetycznym sklepie dostaniesz sztuczne rzęsy. Jeżeli chcesz sama doklejac polecam właśnie kepki, tylko kup dobry klej. Sa też rzęsy cos na styl firanki czyli cały rzad sztucznej rzęsy...jednak sama tego nie umocujesz...no i efektownie to wyglada ale na wieksze wyjścia.

Gość ja nosze sztuczne
rzesy przez kilka dni nawe.. ale co do podciecia tez sie zastanawiam...

a mi kumpela cos ostatnio mowila, ze jest taki tusz z odzywka co po nim rosna rzesy, ona kupila go we francji, slyszalyscie cos o tym??? pozdrawiam

Gość ddddddddd
dziewczyny a jaka polecacie odzywke do rzes procz olejku?

Gość onaczylijaaaa
oriflame jest dobra albo pierre rene podcinanei tak 1 mm pomaga!!! ja jestem tego zywym przykladem mnie sie d=wydluzyly na 1 oku

Gość buha ha ha
RZesy beda wygladaly na naprawde dlugie jesli sie namowi wszystkie znajome zeby swoje przyciely...Oczywiscie tylko w ich towarzystwie bedzie sie mialo najdluzsze... :p

Gość gość
a mi mój fryzjer z salontuiteraz zalecił po prostu olejek rycynowy - i na rzęsy i na włosy. Co prawda trzeba długo stosować, żeby efekty były widoczne, ale przynajmniej zdrowo, bez chemii i trwale.

Gość gość
A ja swoje rzęsy maluję tylko henną w salonie fryzjerskim (http://fryzjeranna.com.pl/). Mam długie, ale rzadkie i jasne, bo jestem blondynką. Więc jak są zrobione henną to od razu są inne, bardziej wyraźne i nie wyglądam jak człowiek bez rzęs ;)

Gość gość
henna też robiłam, ale ona nie wzmacnia w żaden sposób włosów a tylko je koloruje na czarno.

Mi poleciła znajoma aptekarka produkt właśnie z apteki o nazwie LashVolution. Kupiłam, zaczęłam kurację. Na efekt czekałam ok. 2 tygodni. Muszę powiedzieć : wielkie wow! Rzesy urosły trzykrotnie, widziałam to na miarce która została dołączona do zestawu > http://lashvolution.pl/ Gdy stosowałam kurację, normalnie się malowałam, to nie wpływało na działanie odżywki. Nakładam ją zawsze na noc. Teraz mogę się wszystkim chwalić rzęsami zadbanymi.

Gość Agnesia89
Ja zawsze miałam dość krótkie rzęsy, nawet nie chciałam ich malować, bo nie osiągałam takiego efektu jaki bym chciała. Koleżanka poleciała mi w końcu serum do rzęs Biovaxa, mówiła że jej pomogło, więc tez spróbowałam, a co mi tam. I wiecie co? To rzeczywiście zadziałało, rzęsy trochę urosły! :)

Gość gość
Moje były naprawdę zdrowe dopóki nie zaczęłam szaleć ze sztucznymi rzęsami. W efekcie zaczęły się łamać i wypadać. Zaczęłam pić pokrzywę i kupiłam odżywkę biotebal do rzęs. Biotyna w jej składzie podziałała i po regularnym stosowaniu rzęsy się wzmocniły. Zalotka i sztuczne cuda poszły w kąt.

Gość gość
A jak ratować słabe brwi?Może ktoś podpowie,proszę.

Gość gość
a próbowałaś je smarować olejkiem rycynowym???

Gość Tralanka
kiedyś wpadłam na genialny pomysł podcinania, jako dziecko i nic nie pomogło :) teraz jako 30latka wolę stosować serum Biotebal xxl, który szybko wzmacnia rzęsy i przyspiesza ich wzrost.

Gość Kalinka9q
Naturalnie to dietą wzmacniam cały organizm :) a dodatkowo stosuję codziennie wieczorem serum Biotebal rzęsy xxl, bo ładnie odżywia rzęsy i przyspiesza ich wzrost.