Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadijaa

i co tu myśleć...

Polecane posty

jestem z pewnym facetem już od jakiś trzech miesięcy,jest dla mnie bardzo dobry itp. ale jest jedno ale.....otóż problemem są jego koledzy,bez których widze ze on nie moze żyć,a przez to cierpi nasz związek:( Nie chodzi mi tu o to ze ja mu zabraniam mieć kolegów i spotykac sie z nimi,ale odczówam,ze po prostu jak on sie już z nimi widzi,to zapomina o wszystkim i nic już dla niego nie istnieje:( nawet ja. niedawno przyjechał do niego kolega z zagranicy,był u niego prawie dwa tygodnie,nawet nie widzieliśmy sie w tym czasie,bo kolega!! potem on( mój chłopak ) wyjechał na tydzień też z kolegami(ten wyjazd miał już zaplanowany jak mnie jeszcze nie znał),teraz na weekend przyjeżdza znowu jego kolega i sie nie zobaczymy bo jest on:( wiecie jak jest mi przykro z tego powodu:( czuje sie po prostu na uboczu,nawet pewnie nie mogłabym u niego zostać bo jest kolega:(

Gość no jasne że nie********
daj sobie dziewczyno po prostu spokój ,,,

najlepiej jakbys powiedziala mu o tym co czujesz... zobaczysz jak zareaguje... moze nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, ze moze Ci to przeszkadzac... uwierz mi! chlopcy o wiele inaczej podchodza do niektorych spraw...

napisałam mu to na gg,napisałąm co i jak sie czuje,napisał mi ze musi to przemyśleć,ale porozmawiam z nim jeszcze o tym prosto w oczy. denerwują mnie komentarze typu: daj sobie spokój itp. ja prosze o rade, ciekawe czy te które takj mówią by zaraz związek kończyły...

tylko wiecie co mnie drażni...to ze ten kolega wpada sobie do niego kiedy chce,a to na kilka dni lub tygodni i wogóle nie uświadomi sobie ze mój chłopak też ma prywatne życie i nie żyje tylko dla niego.

Gość no jasne że nie********
tak skończyłam 3 związki bo nie pozwolałam robić z siebie idiotki!!!:O

i uważasz ze ja zaraz robie z siebie idiotke?? bo chce z nim porozmawiać,wiesz tu nie chodzi o zdrade z inną kobietą. Idiotke bym robiła z siebie wtedy kiedy bym mu sie narzucała,czy cokolwiek gorszego i upokarzającego bym robiła. jak widać nie jesteś osobą kompromisową.

Upewnij się, że zawsze chodzi o kolegę, a nie o jakąś koleżankę... :P

Gość Brondynka
Po ile wy macie lat?

Gość na oko po 15

Gość Brondynka
Też tak myśle :)

Gość a jakie to ma znaczenie
ile mamy lat??? Ja tez uwazam ze jego zachowanie jest co najmniej podejrzane...tez bym myslala ze jest bi.... A to ze nie mozesz u niego byc bo jest jego kolega,i ze przez dwa tyg nie ma czasu dla Ciebie -swojej dziewczyny,(przeciez to wy nie dawno sie poznaliscie a kolege pewnie zna juz dlugo) w ogöle to ze przedklada kolegöw nad Ciebie jest ...do dupy.Facet po prostu zyje sobie tak ,jakby nadal byl singlem i tyle a to niestety oznacza ze facet tak naprawde nie chce sie wiazac,nie traktuje Cie niestety powaznie .Moja kolezanka byla z takim wytrzymal 6 mies udajac ze mu na niej zalezy...

Gość a jakie to ma znaczenie
a dla zainteresowanych ja jestem kolo 30-tki a kolezanka o ktörej pisalam w moim wieku,a facet ladne pare lat starszy od nas,i mozna by bylo myslec facet w takim wieku powinien juz wiedziec czego chce od zycia,powinien juz chcec jakiejs stabilizacji,na domiar tego kolezanka powiedziala mu czego oczekuje od zwiazku ze nie chce jakiegos luznego zwiazku gdzie kazdy robi sobie co chce i on byl jeszcze na tyle bezczelny ze powiedzial ze tak tak on tez i ze sie z nia zgadza itd sam-pierwszy obwiescil jej jeszcze ze ja kocha i takie tam meskie brednie, a pod koniec zwiazku w koncu sie przyznal ze on tak dlugo byl singlem ze on juz nie potrafi inaczej...

ja mam 22 lata,a on ma 30,zawsze mi powtarzał ze chce stabilizacji, on nie rzuca słów na wiatr,zresztą i tak jeszcze długo bedziemy skazani sie spotykac choćby nie wiem co.To jest poważny facet,ma poważną prace,bardzo wysokie wykształcenie, a o tym o czym tu wspomniałam z nim porozmawiam. wydaje mi sie ze to jego zachowanie jest właśnie spowodowane tym ze też długo jest sam