Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem2000

nie wiem co sie dzieje

Polecane posty

Gość problem2000

nie wiem jak to jest mozliwe nie jestem jakas cudna kobietą ale w momencie kiedy imprezuje zawsze kręci sie kolo mnie strasznie dużo facetów nagle kazdy chce mnie obściskiwać,dotykać całować itd nie wiem czy emanuje jakąś ździrowościa nie wierze w feromony nie wiem co jest grane a najgorzej jest na imprezach z pracy wtedy lepią się jak muchy co wy na to?

Gość bo jak faceci wypija to tak
jest

Gość problem2000
kurcze ale są jeszce jakieś inne baby dlaczego zawsze lepia się do mnie to widać ze jestem łatwa po alkoholu?ja na prawde ich nie zaczepiam to zawsze zaczyna sie od nich inne baby mają spokój a ja mam kolejkę wkurwia mnie juz to

Gość Komm nach hause kinder machen
nie dziwie sie jak masz fajna dupcie extra cycki to kazdy by sie lepil :>

a pokaz zdjecie to sie okaze czy jestes atrakcyjna czy tez faceci ktorzy na ciebie leca sa tak napruci

Gość problem2000
musicie mi uwierzyć na słowo nie jestem super piekna a cycki mam pokaźne bo noszę 75 d więc mam czym oddychać a tyłek też mam całkiem fajny nie mam dużej szanownej ale moje pośladki odstaja nie mam płaskiej deski generalnie posiadam też wcięcie w tali ale to chyba nie wystarcza a najgorsze jest to ze ja w to wchodzę i kiedys skończe na jakiejs orgii

niewiezymy dawaj zdjecie bo na slowo to mozna bilet w kiosku kupic

tak musisz uwazac czy aby nie wybierzesz sie przypadkiem na bukkake party :classic_cool:

No to musimy sie spotkac :D

Gość ja_też_tak_mam
chociaż zupełne ciebie przeciwieństwo - nieduży biust, ładny tyłeczek, w talii 60:) więc odwrotnie, ale buźkę mam niebrzydką (to ogólna opinia, nie widzę potrzeby sie tu chwalić, tylko piszę o tej konkretnej sytuacji) ale też zaczepiają mnie non stop.. staram się wykręcać, uciekać. a jak ktoś jest szczegolnie namolny lub hmm zbyt bezpośredni - to w pyszczek dostaje i tyle... jak na razie na podpitych to najlepsza metoda (niestety słowne mieszanie z błotem nie działa)

Gość problem2000
chłopaki takie niedowiarki z was jestem nie fotogeniczna ale znam swoje szcególy anatomiczne lubie pokazywać swoje piersi często chodzę w wydekoltowanych bluzkach a dzinsy rozm 28 świetnie opinaja mój tyłek jak dłuzej o tym myśle to się nie dziwie ... poza tym jak jestem pijana to włancza mi się coś zboczonego staje się otwarta i robietakie niewinne rzeczy kogos tam niewinnnie dotknę cos powiem i potem to juz leci czesto nie moge się opanowaś(bo jest problem bo jestem mężatką)

Gość falal
"a najgorsze jest to ze ja w to wchodzę i kiedys skończe na jakiejs orgii" Laska, ja ci to wytłumacze przystępnie. Skoro w to wchodzisz, to może i jakiemuś kutasowi uda się wejść w ciebie, to widać słuchać i czuć, twoją wilgotną dziurę i świąd dupy. Ot, i cała tajemnica. Jakbyś w to nei wchodziła, to szerza zalotników z erekcją natychmiast by stopniała. Swoją drogą, rozwalają mnie takie topiki. Jest taki typ kobiet, od ktorych po prostu wali chcica na kilometr, no ale one będą się święcie dziwić, co tych facetów tak do nich ciągnie, no i co one w ogóle takiego robią. Nic nie robią, wystarczy, że przejdą obok i rozsieją wokoło tę aurę proszenia się o przerżnięcie. Tyle panna. Jesteś chodzącym zaproszeniem.

Gość problem2000
fatal masz racje chyba potrzebuje dobrego rżnięcia moje zycie seksulane jest pozbawione namiętności a ja jeszcze jestem młoda i potrzbuje dreszczy

Gość problem2000
opowiedz mi o swoich potrzebach

dawno nie uprawialem seksu ;(

Gość problem2000
z mężem?

nie no z zona :o

lubie lizas ssac wagine kocham gdy babka robi mi lodzika z paluszkiem w pupce lubie sex ostry i namietny a ty odkryj swoje potrzeby

Nie jestem gejem X_x

Gość problem2000
ja też lubie ostry sek lubię ssać członki z palcem w tyłku lubie lizać męskie tyłki lubie tez sex analny ciągnięcie za włosy klepanie w tyłek nie pogardze tez minetką wogóle lubie sex tylko nie bez dreszczyku niestety z moim starym to stało sie juz rutyną więc czas wybrać sie na poszukiwania albo zaprosić do łożka pania albo trzech panów:)

jestes boska chcialabys possac mojego czlonka z finalem twoich ustach

Gość koalamiś
czemu nie czasami sperma bywa taka słodka..

musisz byc zajebista laska tylko czemu niechcesz pokazac fotki

wiecie co, to jest straszne :( ktos sobie ewidentnie robi z goscia idiote :O ja uwazam ze to powinno byc karalne, zamieszczanie czyjegos zdjecia w internecie bez jego zgody :( i takie kpiny :(

Gość problem2000
bo nie mam fotki jestem nie fotogeniczne nie siedze czetsto na necie i nie potrzebuje pokazywać fotek ale ujeszce nikt nie narzekał wogóle to przez to gadanie czuje sie podniecona

ja tez jstem podniecony chyba niewytrzymam i zwale sobie konia

Gość problem2000
mozesz sobie zwalić ja jak to pisze mam palec w mojej pochwie i posuwam go tam i zpowrotem i jest miło..