Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem2000

nie wiem co sie dzieje

Polecane posty

Gość problem2000
żegnaj dzieciaczku

niejestem dzieczaczkiem jak chcesz sie przekonac mozemy sie umowic i zobaczymy jak wtedy bedziesz spiewac

Gość problem2000
ostro ostro pewnie masz 20 lat i wiele mozesz

Gość problem2000
generalnie bolus nie denerwuj sie miło mi się z toba rozmawiało nawet wyobraziłam sobie ze jestes tu gdzies obok

latka sie niezgadzaja mam ich troche iecej ale tak wogole wole dzialac niz gadac

Gość problem2000
to sie chwali ile masz lat?

Gość problem2000
29 jestem juz stara ale ciagle mam nasrane w głowie

wrecz przeciwnie powiedzialbym ze laski w tym wieku sa owiele lepsze w lozku niz jakies malolaty wiedza czego chca a skad jestes

Gość problem2000
ze ślaka myśląskie dziewczyny jesteśmy gorące..

ja z wielkopolski tez mam duze potrzeby i nie koncze po pierwszym wytrysku tylko dzialam dalej bez wspomagaczy

Gość problem2000
w tym wieku jeszcze mozesz ja po stosunku dopiero sie rozpalam mogłabym to robis do rana czsami trafaiam na takiego ogiera który mi sprosta kobieca cipka po pierwszym stosunku jet tak rozpulchniona ze drugi i trzeci rac jest przyjemny jak cholera wykorzystaj tą wiedzę kochany

poprostu moge mysle ze to tez zalezy od kobiety bo nieraz tez po pierwszym stosunku niechce mi stanac ale wtedy duzo zalezy od kobiety jak sie nim zaopiekuje z tego co piszesz moj penis niemoglby sie tobie oprzec i ja chyba tez mysle ze rznal bym cie tak dlugo az by mi jaja spuchly ale po jednej nocce z toba bysmy obydwoje sie przekonali kto klamie a kto mowi prawde

Gość problem2000
ja nie kłamie chyba lubie sex bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a twoje jaja mogabym schłodziś swoim jezyczkiem bardzo lubie ssaś jadra to fajna rzecz wiesz tak po mału czuje cie w sobie co za moc wyobrazni...

Gość Zagubiona mała
Sory ale mam pytanie i prosze by ktoś mi pomugł! Martwie sie o mojego przyajciela który wiem ze wstrzymuje wytrysk. Nie wiem czy to w pożadku, bo mówi ze potem sperma ma żółtwy odcień czy to ma wpływ na płodnosć??? Prosze pomóżcie!

ja czuje zapach twojej cipki no i kutas mi znowu urosl chuba znowu pobawie sie skorka

mala jak bedzie wstrzymywal okres to go beda jaja bolec i bedzie mial problem z kolejna erekcja niech strzela kiedy tylko musi odczeka 5 minut np w twoich ustach i powinien byc gotow znow

Gość problem2000
dotykam twojej skórki jest juz moja dotykam jej ciepłym jezykiem zjeżdżam do twoich jader a potej jade do odbytu czuje ze jestes bardzo podniecony chce na ciebie usiąść teraz chce cie poczuć głeboko

Gość problem2000
juz jaka pomyłka?

zapraszam siadaj i ujezdzaj go tak jak lubisz moge ci jeszcze paluszek dolozyc do pupu co ty na to

niewidzialas jakas mala sie wtracila to niebylo do ciebie

Gość problem2000
lubie to siedze głeboko nie musisz byc delikatny potrzebuje poczuc głeboko jakiegos duzego penisa dziekuje rznij mnie ...

Gość chyba ty się boluś
nudzisz potężnie, bo przed chwilą jęczałeś, że masz ochotę na teściową, teraz wirtualny seks na Kafeterii.., oj chyba to wszystko jest zamiast... Nie wychodzi naprawdę, to chociaż pomarzyć można...

Gość problem2000
chce zebys dotknał moich piersi moje sutki potrzebija twich ust gryz moje sutki...

rznalbym cie tak mocno az bys doszla do wymarzonego przez kazda kobiete finalu wszystkie twoje nazady przeszedl by najprzyjemniejszy dla czlowieka dreszcz mysle zebys odleciala no i ja chyba razem z toba

Gość problem2000
no to odlecmy czuje twoje rece wszedzie bądź bardziej ciekawy...

moze wezniesz go gleboko do ust a ja w tym czasie zajme sie twoimi dziorkami