Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola 20 lat

Brzydki chłopak

Polecane posty

Gość Ola 20 lat

Poznałam niedawno poznałam fajnego chłopaka,jest naprawdę miły,oczytany,interesujący ale ma jedna poważna wadę:jest zwyczajnie brzydki,jego wygląd mnie odpycha,co robić?

Odpycha???A może jest w nim coś co jednak Cię pociąga... Wtedy masz jeszcze szansę...

Gość ujhgkthgkrtjhgkghkhfbg
załóż mu torbe na głowe...:P

Gość cgbc
ola-ć :)

...poczekaj jak sie ta znajomosc rozwinie...przeciez nie tylko uroda mozna oczarowac druga osobe....mialam kiedys osobiscie chlopaka ktory byl bardzo brzydki zaczelismy sie spotykac urzekl mnie swoim poczuciem humoru i otwartoscia...bardzo dobrze sie z nim czulam i z czasem przestalo mi nawet przeszkadzac to ze jest brzydki...wprost zaczal mi sie podobac[milosc bywa slepa:D] w rezultacie jednak on ze mna zerwal:(:)....wiec poleglam jak nic....:):):)

Gość cgbc
ola-ć :)

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
no jesli ma byc to zwykla znajomosc to wyglad nie ma znaczenia ale jesli chodzi o zwiazek to facet musi sie podobac,nie musi byc super przystojny ale musi w jakis sposob Cie pociagac.....

Gość niestety to prawda
jak sie chce budowac zwiazek to nie wystarczy slepa milosc. trzeba zeby druga osoba byla dla ciebie na tyle atrakcyjna zebys miala ochote na seks. mozna zbudowac naprawde trwale platoniczne uczucie z najwiekszym brzydalem ale pojsc z nim do lozka.....

olkaaaaa nie masz racji... Nie liczy się to co na zewnątrz tylko to ci w środku... Ja przekonałam się o tym na własnej skórze, i gdybym patrzyła na \"opakowanie\" nie miałabym takiego cudownego chłopaka jak mój narzeczony

Poza tym ktoś może być brzydki ale miec cudowne oczy, śliczny uśmiech, kochany nosek, delikatne, zadbane dłonie, najbardziej nieziemski brzuszek pod słońcem itd... Bo ja tych cech u mojego chłopaka mogłabym wyliczać w nieskończoność choć wiem że nie jest ładny, i na początku wcale a wcale mi się nie podobał ...

Gość grouwl
wlasnie, ze olkaaaaaaaaa ma racje-jak isc do lozka z kims, do kogo czuj sie wstret?? tak jak nie podnieca mnie glupokowaty przystojniak-nie dam rady zakochac sie w super intelektualiscie, ktorego wyglad mnie odrzuca... :-O

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
do Mimozy...dla mnie wyglad tez nie jest najwazniejszy ale chodzi mo o to,ze jesli jest sie z kims to w jakis sposob musi sie Tobe podobac Dla mnie tez najwazniejsze jest to co facet ma w srodku Mam chlopaka,poznalam go dzieki znajomym Od razu mi sie spodobal,ale nie jestem z nim tylko ztego powodu,ale dlatego ze dobrze sie czuje w jego towarzystwie,potrafi mnie sluchac.. Jesteś tam gdzieś! Musisz być! Czekasz wstawiasz wodę na herbatę i czekasz aż z radosnym uśmiechem wpadnę Ci w ramiona Mój wyśniony, wymarzony, wytęskniony Nie musisz być piękny jak Apollo zwinny i silny jak Herkules ani waleczny jak Zeus Nie musisz być Bogiem Po prostu bądź! Moim schronieniem moja bezpieczna przystania Ciepłym kocem który otula w dni niepogodne Bądź po prostu! Bądź zwykłym człowiekiem! to obrazuje wszystko ale wazne jest zeby facet nam sie podobal

Gość luizjana najarana
nie liczy sie to co na zewnatrz lecz o co w srodku (czytaj: pod slipkami)

Gość Andaa....
Dla mnie chłopak musi być przystojny,inny nie ma szans,niezależnie od jego charakteru,facet musi mnie pociągać fizycznie.

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
no z tym stwierdzeniem ze musi byc przystojny dla jedenej facet jest super przytsojny a druga powie ze jest brzydki tak samo jest u facetow jak oceniaja dziewczyny Najwazniejsze ze ma sie nam podobac i nas pociagac ...

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
spadac podszywacze