Fajny ten sen tak 2 Napisano 11 godzin temu Pierś z kurczaka nadziewana szpinakiem w psnierce, kopytka i buraczki cwiklowe bez cwikly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 2 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Fajny ten sen tak napisał: cwikly w sensie chrzanu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 56 Napisano 11 godzin temu Dzisiaj ugotowaną kiełbasę z ogórkiem, musztardą, keczupem i z bułką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 9 Napisano 11 godzin temu marchewke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 262 Napisano 10 godzin temu ryż z warzywami i kiełbasą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mareliska 5 Napisano 10 godzin temu Pomidorową z makaronem, ale nie na rosole : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyrka ai 6 Napisano 10 godzin temu 59 minut temu, Daniel86 napisał: Dzisiaj ugotowaną kiełbasę z ogórkiem, musztardą, keczupem i z bułką. pociekło po pysku, nie zaprzeczam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyrka ai 6 Napisano 10 godzin temu ja dziś wyjątkowo drugi dzień bez mięsa, makaron z sosem napletii i serem żółtym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotarba35 3 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Proboszcz napisał: marchewke A co ty frajerżuniu królik jesteś?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyrka ai 6 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, Kotarba35 napisał: A co ty frajerżuniu królik jesteś?????? to śmietnik wszystko pożera jak leci co stary do lodówki włoży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyrka ai 6 Napisano 10 godzin temu kota nawet zdjęć już nie wstawia bo się nie opanowało i go zjadło. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 15 Napisano 9 godzin temu Mam wołowinę z warzywami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 0 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, _ Gretta napisał: Mam wołowinę z warzywami. A na kolację co masz mała Edytowano 9 godzin temu przez Zapent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 15 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Zapent napisał: A na kolację co masz mała Nic, bo bym za duża się zrobiła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 15 Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, Zapent napisał: A ty co dzisiaj jadłeś albo będziesz jadł, bo różnie to z obiadami, obiadokolacje też u mnie czasem bywają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 0 Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, _ Gretta napisał: A ty co dzisiaj jadłeś albo będziesz jadł, bo różnie to z obiadami, obiadokolacje też u mnie czasem bywają. Spaghetti Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rokabaska 16 Napisano 6 godzin temu nie twoją stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 39 Napisano 6 godzin temu kurczaka po chinsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 10 Napisano 6 godzin temu Ja mialam tarte z boczkiem i porem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 15 Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, Zapent napisał: Spaghetti Dobre było? Ja nie lubię spaghetii, tego makaronu nie lubię i sosów do niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 9 Napisano 6 godzin temu przeczytałam kurczaka po chamsku a zjadłam gofry tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyrka ai 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Proboszcz napisał: przeczytałam kurczaka po chamsku a zjadłam gofry tez jedz wnusiu bo nie urośniesz i z czego później kiełbase na święta zrobimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 74 Napisano 5 godzin temu Loda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 9 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tyrka ai napisał: jedz wnusiu bo nie urośniesz i z czego później kiełbase na święta zrobimy wtf jak bede glodna to jem jak nie jestem to nie jem nic albo marchew moze byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyrka ai 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Proboszcz napisał: wtf jak bede glodna to jem jak nie jestem to nie jem nic albo marchew moze byc głodne niech zje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 100 Napisano 5 godzin temu Marchewkę kupiłam i jutro pomidorową zrobię. Choć sos pomidorowy z bazylią byłby pycha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mareliska 5 Napisano 5 godzin temu 43 minuty temu, Sev napisał: Marchewkę kupiłam i jutro pomidorową zrobię. Choć sos pomidorowy z bazylią byłby pycha. Pisałam rano o tym formularzu kontaktowym... wydaje mi się, że może tylko od czasu do czasu go włączają bo gdyby było inaczej to przyszło by automatyczne potwierdzenie złożonego zgłoszenia. Jak komuś uda się akurat wstrzelić to się doczeka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 100 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Mareliska napisał: Pisałam rano o tym formularzu kontaktowym... wydaje mi się, że może tylko od czasu do czasu go włączają bo gdyby było inaczej to przyszło by automatyczne potwierdzenie złożonego zgłoszenia. Jak komuś uda się akurat wstrzelić to się doczeka... Dzięki za wyjaśnienie, Mara. Tak jak wspominałam, próbowałam kilka razy, wysyłałam i nic się nie stało. Żadnego @, nic. Czyli prawdopodobnie dobrze mówisz i nie zawsze działa. Troszkę to dziwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 10 Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, Zapent napisał: Spaghetti Nadmiar może zaszkodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach