_ Gretta 15 Napisano 4 godziny temu 25 minut temu, Mareliska napisał: Pisałam rano o tym formularzu kontaktowym... wydaje mi się, że może tylko od czasu do czasu go włączają bo gdyby było inaczej to przyszło by automatyczne potwierdzenie złożonego zgłoszenia. Jak komuś uda się akurat wstrzelić to się doczeka... W jakim celu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mareliska 5 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Sev napisał: Dzięki za wyjaśnienie, Mara. Tak jak wspominałam, próbowałam kilka razy, wysyłałam i nic się nie stało. Żadnego @, nic. Czyli prawdopodobnie dobrze mówisz i nie zawsze działa. Troszkę to dziwne. Tak z ciekawości spr i na kilka wysłanych zgłoszeń (rano i niedawno) nie przyszła wiadomość zwrotna... na tej podstawie myślę, że tak jest... nic dziwnego, że ludzie narzekają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 756 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Spaghetti .... napisał: Nadmiar może zaszkodzić Nadniar Spaghetti czy Makaronu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mareliska 5 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, _ Gretta napisał: W jakim celu? No żeby usunąć konto : ) historia z poranka, ale myślałam, że takie usunięcie wykonują prawie od ręki w ciągu kilku dni... Na poprzednim forumku mieliśmy taka możliwość i często zmienialiśmy sobie konta/nicki na nowe bez banowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 15 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Mareliska napisał: No żeby usunąć konto : ) historia z poranka, ale myślałam, że takie usunięcie wykonują prawie od ręki w ciągu kilku dni... Na poprzednim forumku mieliśmy taka możliwość i często zmienialiśmy sobie konta/nicki na nowe bez banowania. No bo tak jest. Przecie ja już kilka Gret założyłam, likwidąc poprzednie z powodu blokady skrzynki. Jeżeli za dwa dni nie zlikwidowali, powtórzyłam prośbę i w trzecim czy czwartym dniu zlikwidowane miałam konto.Zbanowane kiedyś też mi szybko zlikwidowali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 10 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Nadniar Spaghetti czy Makaronu Jeden i drugi to Makaron tylko w innym opakowaniu Wszystko w nadmiarze szkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mareliska 5 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, _ Gretta napisał: No bo tak jest. Przecie ja już kilka Gret założyłam, likwidąc poprzednie z powodu blokady skrzynki. Jeżeli za dwa dni nie zlikwidowali, powtórzyłam prośbę i w trzecim czy czwartym dniu zlikwidowane miałam konto.Zbanowane kiedyś też mi szybko zlikwidowali. Kilka lat temu zgłosiłam swoje konto i założyłam nowe z takim samym nickiem, nie było problemu... ostatnio zgłosiłam i po chwili dostałam wiadomość automatyczna z potwierdzenie z której się dowiedziałam, że wystosowałam skomplikowane żądanie i okres oczekiwania może się wydłużyć z miesiąca do 3 miesięcy, usunęli po kilku dniach... tym razem nie otrzymałam odp może usuną... nie wiem jaki mają system. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 15 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mareliska napisał: Kilka lat temu zgłosiłam swoje konto i założyłam nowe z takim samym nickiem, nie było problemu... ostatnio zgłosiłam i po chwili dostałam wiadomość automatyczna z potwierdzenie z której się dowiedziałam, że wystosowałam skomplikowane żądanie i okres oczekiwania może się wydłużyć z miesiąca do 3 miesięcy, usunęli po kilku dniach... tym razem nie otrzymałam odp może usuną... nie wiem jaki mają system. Powtórz żądanie, usuną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mareliska 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, _ Gretta napisał: Powtórz żądanie, usuną. Tak też zrobiłam, ale sam fakt tego że ostatnim razem dostałam jakąkolwiek odp trochę mnie zaskoczył... może mnie jakiś zaszczyt z ich strony kopnął. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 756 Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, Spaghetti .... napisał: Jeden i drugi to Makaron tylko w innym opakowaniu Wszystko w nadmiarze szkodzi Raz jadłam spagetti i tam była cukinia zamiast makaronu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mareliska 5 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Raz jadłam spagetti i tam była cukinia zamiast makaronu Smaczny był taki makaron? W formie makaronu czy jakoś inaczej pokrojoną? Edytowano 4 godziny temu przez Mareliska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 10 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Raz jadłam spagetti i tam była cukinia zamiast makaronu Takiej wersji jeszcze nie próbowałem, ale oryginał pewnie i tak jest najlepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 233 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Mareliska napisał: Smaczny był taki makaron? W formie makaronu czy jakoś inaczej pokrojoną? Ja jadlam cukinię w formie makaronu, nic specjalnego, kwestia gustu. Przerost formy nad treścią według mnie. Edytowano 4 godziny temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mareliska 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Ja jadlam cukinię w formie makaronu, nic specjalnego, kwestia gustu. Przerost formy nad treścią według mnie. Chyba kiedyś trafiłam na taki przepis, ale nigdy nie próbowałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 756 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Mareliska napisał: Smaczny był taki makaron? W formie makaronu czy jakoś inaczej pokrojoną? Wolę z makaronem ale tak w wersji że cukinia jak makaron. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mareliska 5 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Wolę z makaronem ale tak w wersji że cukinia jak makaron. W sumie dzięki, mam trochę cukini i może spróbuję... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mareliska 5 Napisano 3 godziny temu Można byłoby na patelni podsmażyć taki makaron z różnymi dodatkami... tak żeby był al dente (?) Ok. dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 233 Napisano 3 godziny temu 29 minut temu, Mareliska napisał: Chyba kiedyś trafiłam na taki przepis, ale nigdy nie próbowałam... Jeśli lubisz cukinie to może ci podejdzie, według mnie placki z cukinii są chyba najsmaczniejsza wersja cukinii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 233 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 30 minut temu, Mareliska napisał: Można byłoby na patelni podsmażyć taki makaron z różnymi dodatkami... tak żeby był al dente (?) Ok. dobrej nocy Raczej nie da się tego zrobić w wersji al dente, cukinia ma za dużo wody taka paciaja wychodzi. Edytowano 3 godziny temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mareliska 5 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, salix napisał: Raczej nie da się tego zrobić w wersji al dente, cukinia ma za dużo wody taka paciaja wychodzi. Wrzucić na rozgrzaną patelnię i zamieszać raz, dwa razy (?) Pasztet z cukinii jest bardzo smaczny, placki też a kotlety jakoś tak średnio... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 233 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Mareliska napisał: Wrzucić na rozgrzaną patelnię i zamieszać raz, dwa razy (?) Pasztet z cukinii jest bardzo smaczny, placki też a kotlety jakoś tak średnio... Makaronu z cukinii sama nie robilam więc nie wiem dokładnie jak się robi zeby byl ok, ale na placuszki się porwałam i są naprawdę spoko, tylko trzeba porządnie odcisnąć cukinię z nadmiaru wody. Edytowano 3 godziny temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 10 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 11 minut temu, salix napisał: Makaronu z cukinii sama nie robilam więc nie wiem dokładnie jak się robi zeby byl ok, ale na placuszki się porwałam i są naprawdę spoko, tylko trzeba porządnie odcisnąć cukinię z nadmiaru wody. Placki z cukini jak najbardziej spoko, ale makaron w tej wersji to dla mnie zwykła podróba oryginału musi być czyli krindż Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 233 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Placki z cukini jak najbardziej spoko, ale makraon w tej wersji to dla mnie zwykła podróba oryginału mus być czyli krindż Haha, do zaiksu się zgłoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Haha, do zaiksu się zgłoś Muzyka muzyką, ale czy Ty myślisz, że ja gotować nie potrafię ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 10 Napisano 2 godziny temu Po drugie znajmo brzmisz, więc mam nadzieję, że to nie Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 233 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: Muzyka muzyką, ale czy Ty myślisz, że ja gotować nie potrafię ? Mysle ze bedac tak rozpoznawalny powinienes zastrzec prawa autorskie do nazwy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 10 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, salix napisał: Mysle ze bedac tak rozpoznawalny powinienes zastrzec prawa autorskie do nazwy Osz ... Ty ... nie wymyśliłem jej i nie mam pierdyliarda monet żeby ją wykupić Lepiej zajmij się gotowaniem i nie tylko ... Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach