Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RóżanaDroga

ile płaciłyście za aborcje?

Polecane posty

nikt was nie potępia...jesli kobieta ma przyczyny by usunąc. ale kobieta która załozyła ten temat to ewidnetnie jakiś mutant moralny

Gość anty-koscielna
wiem, ze pytanie autorki dla niektorych brzmi podle, ale przyznajcie, ze nabijanie kieszeni lekarzom zerujacym na kobiecym nieszczesciu to jest chamstwo

zwykłą morderczynią i mam nadzieje że bedziesz bezpłodna!!!!!!!!!!1

Mam dwie koleżanki które to zrobiły. Życie je smusiło. Ale chyba bym złapała i powiesiła za jaja tych lekarzy. To coś okropnego.

Gość lekarka weterynarii
tak jestem MORDERCZYNIA cieszycie sie ze tak mozecie krzyczec???? Bog mnie oceni nie wy glupie cipy

Gość powiem tak
odezwaly sie moherowe berety,to jej zycie i miala prawo tak zrobic,a takie pustaki jak autorka "jestes"to bardzo ograniczona osobka o waskich horyzontach,tylko wspolczuc jej a nie autorce topiku

Gość dorosła pani
Menia21 jak mozesz wieszac lekarzy z ato,ze wykonuja aborcje,przeciez to ich zawod ,to kobiety ida usuwac i na siłe nkt im tego nie robi.Niech sie baby naucza zapobiegac ciazy

Gość powiem tak
do "jestes"-nie zycz drugiemu co Tobie niemile i uwazaj bo w zyciu nie wiesz co Cie czeka..."kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamien..."

Oczywiście ja jestem za tym aby to kobiety decydowały o sobie a nie np. politycy. Bałwany bez serca !!! No ale jeżeli o ta dziewczyne która założyła ten topik jest poprostu beznadziejna. I przynajmniej mogłaby się tym aż tak niechfalić.

Gość lekarka weterynarii
w zyciu sa tak rozne dramatyczne sytuacje ale zycze tym wszystkim glupim cipom,aby tez zostaly w takiej postawione np.z GWAŁTU nie oceniajmy nikogo pochopnie,jednak autorka topiku,no coz zachowuje sie jakby poszla do dentysty usunac zeba to smutne nikt nie kaze jej sie kalac i szukac zrozumienia TUTAJ NA TYM CAFE NAPEWNO GO NIE ZNAJDZIE ale troche godnosci

mam do w gdzieś ja nie zabijam ludzi życie to życie i trzeba je chronić nie mamy prawa zabijać ludzi idioto ale skoro uważasz że aborcja jest ok to musisz być totalnym pustakiem i autorka również dziecko mozna do adopcji oddać jak się nie chce jest wiele innych wyjść a nie najlepiej zabić problem ale mam nadzieję ze kiedyś za to zapłacisz autorko dla mnie jesteś MORDERCZYNIĄ

Gość lekarka weterynarii
dorosla pani-jesli jestes taka dorosla to prosze wymysl mi metode zapobiegajaca ciazy z gwaltu co???? a pozatym nie ma srodka na 100%pewnego panieneczko!!!!!! chyba sie orientujesz??? latwo krzyczec,oskarzac i prawic gowniane moraly

Gość iuioaa
a jakbym byla bezplodna to bym byla najszczesliwasza na swiecie!!! moglabym sie kochac ile wlezie ze swoim facetem bez obawy o wpadke!! i nie zdrec tych hormownow..ale moge se tylko pomarzyc:(

Gość dorosła pani
jestes ale Ty dewota jestes a co Cie obchodzi czyjes zycie,jezeli to nie Twoja dupa i nie Twoje dziecko to co masz do tego

Do lekarka weterynarii Tak naprawde to bardzo ci współczuje że musiałaś tak postąpić. Akurat tu niechodzi o mnie ale o bliską mi osobe, która też musiała tak postąpic jak ty. To napewno była bardzo ciężka decyzja. I później ciężko się żyje z ta nieświadomości. Wiec naprawde jest mi cię przykro. I wcale niemyśle o tobie źle.

Gość powiem tak
do "jestes"-wspolczuje Ci plytkiego myslenia,ale mamy na szczescie XXI wiek i to czy kobieta chce dziecka to jest jej indywidualna sprawa,ze swoim mysleniem jestes zacofana,pewnie jestes moherem albo jestes zupelnie zdewociala...

Gość ja jako ja i nikt więcej
płaciłam 2 000 w 1999r.

Gość dorosła pani
Jezeli kobieta zgwałcona została i zaszła w ciaze to jest jej wybor czy chce usunac czy nie ,w ogole aborcja powinna byc wyborem kobiety a nie postronnych osob

Gość lekarka weterynarii
wlasnie kobiety polska to kraj absurdow i skrajnosci tutaj nawet nie ma polityki prorodzinnej,pomocy dla samotnych matek i kazdego interesuje wlasna dupa a potem tylko potrafi pierdziec w stolek i oceniac innych

wyrażam swoją opinie to mam do tego widzieliście kiedyś zdjęcia usuniętego płodu??Pewnie nie i nie zdajecie sobie sprawy że ten zbitek komórek czuje ale co was to obchodzi dlatego jestem przeciwna aborcji

Gość dorosła pani
lekarka weterynarii akurat ja biore przez 15 lat tabl.anty.,kiedys miałam spirale i mam tylko jedno dziecko ,bo akurat tylko jedno chciałam i chce i jakos 100% na mnie wszystko działa i nie zachodze w niechciana ciaze a jakbym pomimo zastosowania antykoncepcji zaszła to usunełabym ta ciaze bez wahania

Gość lekarka weterynarii
autorke topiku to napewno nie boli bo tylko kobieta pozbawiona jakichkolwiek zasad pyta czy nie przeplacila za aborcje!!!! to tak jakbym pytala,czy nie przeplacilam za wycieczke do Tunezji BOZE

Gość dorosła pani
lekarka weterynarii a po cholere jakas polityka prorodzinna .dziecko to sprawa rodzicow a nie całego społeczenstwa .Rodzice powinni utrzymywac dzieci a nie czekac na jakakolwiek pomoc ze str.panstwa.

dla waszej informacji nie jestem dewotką nawet do koscioła nie chodze jestem mamą i nigdy bym ciązy nie usuneła jedyną możliwością jest jesli ciąża zagraża życiu matki i mam dopiero 23lata i nie nosze beretów ale zresztą usuwajcie sobie co chcecie to wasze sumienie w końcu

Gość dorosła pani
a ja mam 40 lat,jestem matka i gdybym zaszła w ciaze pomimo stosowania antykoncepcji to usunełabym i tyle

Gość lekarka weterynarii
dorosla pani-zazdroszcze ci ze mozesz brac hormony ja niestety nie sprawa zdrowotna:( nie chce moralizowac,ale to jest cholernie trudna decyzja kiedys w czasach komuny bylo tak ze sie szlo do przychodni i za grosze usuwano ciaze,bez zbednych ceregieli tak mi mowila tesciowa wtedy to bylo tak oczywiste ze az strach i nikt nie robil z kobiety potwora aborcja jest zla ale powinna byc dopuszczalna w niektorych przypadkach pozatym gdyby w tym zasranym kraju,byly inne mozliwosci,wtedy kobiety nie poddawalyby sie zabiegom napatrzylam sie dosyc na krzywdy matek znam osobiscie matke,ktora z dwojka dzieci zostala bez dachu nad glowa w konsekwencji zabrano jej dzieci to byla normalna kobieta serce sciska wiecie jak ona teraz wyglada? zycie nie jest uslane rozami

Gość lekarka weterynarii
dorosla pani-ale jak wpadnie taka dziewczyna 16letnia np chlopak ja zostawi,nie ma srodkow do zycia,rodzice nie chca znac? to w takim wypadku powinna dzialac jakas pomoc i tyle ja mam czworo wspanialych dzieci:) i tylko tamto chcialabym wymazac z pamieci nie potrafilam bym kochac dziecka z przemocy wystarczy ze mnie zgnoil i upodlil