Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RóżanaDroga

ile płaciłyście za aborcje?

Polecane posty

Ale co to ma za znaczenie kto jak zachodzi jedyna legalna aborcja to wtedy kiedy jest zagrożenie życia i gwałt a jak jakaś baba wpadnie to juz pisałam może ODDAĆ do adopcji

Gość jestes jest bezplodna
hehe dlatego ma takie poglady to kiedy ta adopcja???????? dlaczego tak dlugo sie zastanawiasz? przeciez dzieci spragnione milosci czekaja w domach dziecka tylko taka ograniczona osoba jak ty??hm,wspolczuje tym dzieciom

No tak lepiej zabić niż ma żyć nawet w domu dziecka bezdomnych też zabijmy a co oni mają za życie i jeszcze tych co są w hospicjach co oni maja za życie

Gość dorosła pani
jestes Ty nie cwaniakuj tak>jezeli jestes taka mądra to naucz i przekonaj kobiety do stosowania antykoncepcji i to takiej skutecznej i jezeli uda Ci sie to zrobic z kazda kobieta to wtedy mozesz pogadac o aborcji.

Gość Madusia_3
Ogólnie mnie ni ziębi ni grzeje czy ktoś usuwa ciążę tylko chwalenie się tym publicznie jest dziwne a dyskusja też mało inteligentna, ale ja tu nie dlatego piszę po prostu zdenerwowała mnie jedna osoba czyli Antygzub nie wypowiadaj się w ten sposób o kobietach, które poroniły bo to łyżeczkowanie ma na calu sunięcie resztki martwego płodu,łożyska itp. a kobiety, które to przechodzą przeżywają tragedię więc się zastanów co piszesz.Sama przechodziłam łyżeczkowanie ale nie zabiłam mojego syna on już nie żył.Więc jeszcze raz prosze dajcie spokój kobietą po poronieniach bo to straszna tragedia.

Gość topolinkaxxxbebebebe
"jestes"-------Ty jestes zalosna,ograniczona i pusta,obrucasz blotem tych co maja inne zdanie niz Ty,dla Ciebie moze to nie jest "zlepek komorek',a dla innych jest,jak nie umiesz prowadzic inteligentnej rozmowy to nie zabieraj glosu wogole

antykoncepcja nie jest niczym trudnym i jest ogólnie dostępna ale tu nie chodzi o zabezpieczanie bo wpadki były i będą zawsze ale to nie jest usprawiedliwienie do aborcji, żałosna jesteś twoja teoria: że wystarczy tylko powiedzieć że się wpadło i po sprawie można się wyskrobać??? Najważniejsze to znalezć sobie dobre usprawiedliwienie dla swojego postępowania i po sprawie sumienie śpi spokojnie gratuluje !

Gość wiem bo wiem
jestes a Ty jestes sumieniem całego swiata :-)

Ty też jesteś zlepek komórek przecież i co usunąć cię trzeba ?

Nie na szczęście tylko nie gadajcie bzdur że to zlepek komórek bo to jest najbardziej żałosne i świadczy o nie wiedzy na temat rozwijającego się dziecka

Gość wiem bo wiem
jak wpadne to urodze i tobie dam na wychowanie

Gość jestes jest bezplodna
rowniez umyslowo stad jej podejscie do sprawy ale ona ma bogatego meza,wiec nie bedzie musiala wybierac pomiedzy kolejna geba do wyzywienia to sie ustawila dewotka jedna

Gość ja tez jej swoje podrzuce
jedna dziewczyna fajnie napisala ze sie taka filantropka marnuje mabogatego meza,to moglaby cos zrobic dla potrzebujacych i biednych

A skad wiesz że nie robie mam bogatego męża matkę ojca ciotki ha ha ha

Gość mona11111
do jestes------szkoda mi Ciebie...

nie jestem przeciw,nie jestem za ale niejedna z was ma nierowno pod sufitem!!!!! a na JESTEM napadacie!!!!! jakie to smutne,co tu wypisujecie:jak wpadne ,to usune!!! zal mi was!!!!! leczcie sie!!!!! jesli ktos sie poddaje aborcji,to ma napewno powod!!!!! a takie pierdolenie jak tu,to rece opadaja!!! DOROSLE KOBIETY!!!!!!! SMIECHU WARTE!!!!!!!!!!!!

Gość dorosła kobieta
A..dziwsz sie!!Co Cie tak dziwi podejscie od usuwania ciazy.Jak kobieta stosujaca antykoncepcje w sposob prawidłowy wpadnie to dlaczego ma miec jakies wyrzuty sumienia,ze usuwa cioaze.Wpdałam to usuwam i tyle.Jestm juz na tyle dorosła,ze wiem co jest dla mnie dobre a co nie.

Bo ja jestem nienormalna bo uważam że każde życie ma swoją wartość i skoro się pojawiło to nikt nie ma prawa za nie decydować( oprócz przypadków które wcześniej napisałam ) i nie chciałabym nigdy żeby ktoś decydował czy mam żyć czy nie .Dziecko poczęte nie ma niestety tej szansy tylko jest zdane na takie jak wy brałam pigułki i wpadłam trzeba usunąć a co mi tam

Co jest dobre dla ciebie boże jacy z was egoiści nie potraficie myśleć o nikim inny jak o sobie!!!!!!!

Gość jestes pojdziesz do nieba

Gość mona11111
jestes---juz nie raz pisalam ,nie oceniaj bo od oceniania jest sam Bog,a kazda kobieta ma swoj rozum i to sprawa jej sumienia a nie Twoja

no dla mnie jest nienormalne usowanie-bo wpadlam! jesli moge isc dolozka,to moge potem wychowywac dziecko!!! mozna np; podwiazac jajniki!!!

Gość dorosła pani
jestes ale z Cibie altruistka po byku :-) siedzisz i bzdury piszesz.Idź lepiej do jakiegos hospicjum i pomagaj ludziom a nie udawaj taka dobra.Na pokaz kazdy umi byc dobry,prawy i pomocny

Gość dorosła pani
A..dziwisz sie...dla mnie wpadka byłaby wtedy gdy mimo prawidłowego stosowania tabl.antykoncepcyjnych zaszłabym w ciaze i wtedy zbez zmruzenia oka bym ta niechciana ciaze usuneła

Gość bita smietana
a mi kiedys pekla prezerwatywa...

Gość dorosła pani
40 lat,jedno zaplanowane dziecko,stosujaca non stop(z przerwa na ciaze)antykoncepcje hormonalna,przed zajsciem w ciaze zabezpieczałam sie spiralka.

W hospicjum nie byłam bo nie mam tak silnej psychiki zeby patrzeć na cierpienie tych ludzi i pewnie nie umiałabym im pomóc ale rehabilitowałam dzieci z porażeniem mózgowym i prowadziłam zajęcia dla dzieci upośledzonych są bardzo wdzięczne i na pewno zasługują żeby żyć ale wy pewnie jakbyście sie dowiedziały ze wasze dziecko ma jakiś defekt to pewnie od razu do usunięcia więc nie macie o tym pojęcia