Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanie2525252

Czy powidedzieć najlepszej kolażance że jej narzeczony chodzi do burdelu???

Polecane posty

Gość desert rose....
psycholog24---> ja bym draniowi nie mówiła, skoro robi takie rzeczy, to mądry na pewno on nie jest, więc i wniosków dobrych nie wyciągnie...

Gość pomysl nad tym
Ale Wy jestescie dziwne,ja bym powiedziała,ja bym chciała wiedziec.a jak juz np.ktos ma rodzine to ciekawa jestm czy taka prawda była by super wybawieniem.Przeciez rzadko sie zadrza,ze ludzie sie rozwoidza tak od razu bo ktos kogos zdradził.

Gość pomysl nad tym
NIe wtracajcie sie do zycia cudzego,robcie to dopiero wtedy dgy zagrzone jest zycie lub zdrowie .

Gość pomysl nad tym
no i dobrze Ci tak,ineteresowało Cie zycie Twojej kolezanki.Wtracałas sie w nie zamiast zadbac o swoje zycie

Gość desert rose....
pewnie kolejna prowokacja...:O

Gość psycholog 24
to nie jest kwestia tego ze zdradza... to ze płaci za seks moze swiadczyc o tym ze traktuje kobiety przedmiotowo... wiec faktycznie z facetem jest cos nie tak... seksoholik? cokolwiek doradzimy autorce to i tak zrobi po swojemu co bedzie uważac za słuszne.

Gość pomysl nad tym
do burdeli chodza takz ecałkeim normalni faceci

Gość desert rose....
"do burdeli chodza takz ecałkeim normalni faceci"---> czyżby...??? W takim razie ja chyba inaczej pojmuję znaczenie słowa "normalny"...:O

Gość pomysl nad tym
Widocznie nie zaspokajasz go seskualnie :-)

Gość pomysl nad tym
Jekie swiete z was niektorych :-) jezeli facet nie dostanie seksu w domu takiego jaki lubi to gwarantowane,z eposzuka sobie ujscia żadzy seksualnej.I kobeity takze tak postepuja

Gość desert rose....
pomysl nad tym---> no gratuluję poglądów!!! Życzę szczęścia, szczególnie w miłości...

Gość psycholog 24
nie wszyscy tacy są.... nie wszyscy maja kochanki bo żona czy mąż nie chcą seksu czy sa kiepscy w łózku.. tu chodzi o priorytety co ma wiekszą wartość...kochana osoba czy seks , niewazne z kim, byle seks

Gość pomysl nad tym
na szczescie w miłosci nie narzekam a to dlatego ,ze mam racjonalne podejscie do zycia a nie zbyt romantyczne.Człowiek jest tylko człowiekiem ,seksualnosc seksualnoscia i niestety takie jest zycie.

Gość pomysl nad tym
Ci co nie zdradzaja,to nie robia tego wyłacznie ,ze kogos kochaja,po prostu nie zdradzaja,bo sie boja o swoja stabilizacje zyciowa

ja bym chciala , zeby kolezanka poinformowala mnie o tym,jesli faktycznie mialaby niezbite dowody

Gość desert rose....
psycholog24---> zgadzam się z Tobą, tu chodzi o indywidualne priorytety, jakie ma każdy człowiek w swoim życiu Wcale nie trzeba być bujającym w obłokach romantykiem, aby przedkładać duchową stronę miłości nad machinalny seks w celu zaspokojenia popędu...

Gość psycholog 24
a moze nie zdradzaja i nie chodzi o stabilizację ale o to ze są wierni i chcą być wierni?bo wiernosc to ich priorytet w zwiazku?

Gość desert rose....
Jeśli między dwojgiem ludzi jest miłość, to wtedy nie ma potrzeby zaspokojenia swych potrzeb seksualnych z kimś innym...:o

Gość desert rose....
psycholog 24--> no właśnie, Ty do tego podchodzisz podobnie jak ja, ale i tak nie wytłumaczymy niektórym ludziom swoich racji...

Gość pomysl nad tym
Marzycielkami jestescie i nie znacie dobrzxe płci meskeij :-) kazdy facet ma ochote na zdrade ,dosłownie kazdy i wcale nie chca byc lijalni w stosunku do partnetki i wierni,tylko po prostu sie boja zdradzic

Gość desert rose....
Faceci generalnie rzecz biorąc są beznadziejni...;) Ale nie wszyscy:) Niestety malutko jest tych wspaniałych...:( Ale są:)

Gość pomysl nad tym
I tego wspaniałego mozna uwiesc :-)

Gość desert rose....
pomysl nad tym---> a co rozumiesz przez to, że każdy ma ochotę na zdradę, bo wiesz, to duża różnica, czy facet miewa tylko fantazje, czy też ma konkretny zamiar zdrady...

Gość desert rose....
Więc może najlepiej nie wiązać się z żadnym;)

Gość pomysl nad tym
Kazdy mezczyzna miewa fantazje ,ze uprawia seks z innymi kobietami,tylko nie kazdy wciela to w pardziwe zycie ,ale nie tylko dlatego,ze tak mocno kocha swoja partnerke,tylko po prostu boi sie ,ze ta zdrada moze sie wydac.Tak samo myslis wiekszosc kobiet,tazke ma ochote na zdrade ,ale nie kazda to robi .

Oczywiście, że powinnaś powiedzieć. Mnie moja \"najlepsza\" przyjaciółka kiedyś nie powiedziała o paru znaczących faktach z życia mojego chłopaka:/ Oni o tym rozmawiali, ustalali pewne znaczące szczegóły, co zrobić, żebym się nie dowiedziała, no normalnie śmiechu warte:/ Dobrze, że to moja była przyjaciółka i były chłopak.

Gość pomysl nad tym
ogolnie człowiek nie jest monogamistą.Duzo zalezy tez od tego w jakiej kulturze sie wychwujemy.Gdyby nagle w całej europie mozna by było miec wiecej partnerow to na epwno wiekszosc ludzi miałoby ich wiecej niz jednego legalnego.

Gość psycholog 24
wiem co to zdrada bo zostałam zdradzona i wiem dlaczego zdradził...po prostu mielismy inne proprytety inaczej wyobrazalismy sobie zwiazek... ja i tak uwazam ze podawanie swoich opini na ten temat nic nie da...

Gość Wyślij jej smsa z netu
A jeśli zwróci się do Ciebie z prośbą o radę, to powiedz, że słyszałaś o tym.

Gość desert rose....
pomysl nad tym---> nie znasz wszystkich facetów, więc stwierdzenie, że każdy na pewno, gdyby tylko mógł, zdradziłby, jest moim zdaniem dla wielu mężczyzn krzywdzące wszystko zależy od człowieka, od jego życiowych priorytetów, wiadomo, że są zarówno mężczyźni, jak i kobiety zdolni do zdrady, ale przecież są też tacy, dla których wierność jest pięknym dowodem miłości, nie dochowują jej z powodu braku odwagi do zdrady, lecz dlatego, że takie mają wewnętrzne przekonania:)