Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajny prezencik

ale dostałam prezent na 18 od chłopaka!!! Ho Ho Ho....

Polecane posty

Gość fajny prezencik

ale mam mężczyznę....potrafi zrobić gest; dostałam od niego na urodzinki pierścionek z białego złota, z 8 brylantami i szafirem....przenigdy go nie ściągnę, będzie mi przypominał moją miłość :-)

Gość notom gratulujem hopaka

Gość no to teraz juz ci tylko
za niego za maz wysc pozostalo , bo chyba krepujace byloby brac taki prezent od nie-narzeczonego. Jestes gotowa?

Gość Agrafka303
Za swoje kupił,czy za forsę rodziców?

Gość zajefajny prezencik
nie, nie jestem gotowa. on zresztą też :-) ależ mnie zaskoczył!

Gość zajefajny prezencik
za swoje. od 20 roku życia zarabia na siebie. ale mam faceta. duma mnie rozpiera :-D

Gość gratulujemy ......
debilizmu :o

Gość multimilioner
czy to ten, który jest poszukiwany listem gończym za napady na kantory? Bo jak nie, to szacuneczek..

Gość Agrafka303
To pewnie sporo od Ciebie starszy

to jest mile, ale ja bym jednak nie brala, bo bardzo zobowiązujace.

Gość zajefajny prezent
owszem- starszy o 7 lat. nie chciałam przyjąć, ale jego by to bardzo uraziło; już miewalismy podobne ekscesy :-) nie rozumiem niektórych komenarzy- czy to przestępstwo, że przyjęłam od niego prezent? Mam prawo tak domniemywać, czytając postu a la: gratuluje debilizmu, przestań połykać et cetera....:o

Gość Agrafka303
Większość tych frustratek tutaj chciałaby taki prezent dostać :P

Gość jaaaaaaaassssssssnnnnneeeee
zazdrościmy jak cholera, tego, że małolata nie ma nic innego do roboty w swoim smutnym, szarym życiu, tylko podnieca się jakimś głupim pierścionkiem ........ debilna prowokacja

oczywiscie,ze nie jest przestepstwo, ale zbyt kosztowne prezenty jesli sie nie jest rodzina sa czasem niejednoznacznie odbierane. No bo co mu dasz na urodziny? Nie zarabiasz, wiec sie podobnie nie zrewanzujesz. Czy chcesz miec dlugi wdziecznosci wobec niego? A co na to twoi rodice? Nie czuli sie tym zazenowani?

Gość ja dostalam
identyczny pierscionek od chlopaka na zareczyny;p i tez nigdy go nie zdejme z tego co wiem kupil go w KRUKU

Gość kocyk
bzdury dziewczyno - ciesz sie z prezentu i tyle. facet zarabia na swoje przyjemnosci i widocznie ofiarowanie ci pierscionka sprawilo mu przyjemnosc. TO NIE SREDNIOWIECZE ZEBY SIE ODWDZIECZAC. to nie jest nie wiadomo jakie dobro. jesli sie czujesz zobowiazana to cos z relacja nie tak, jesli nie to swiadczy jak najlepiej

nie jest debilizmem dostać od chłopaka pierścionek ale debilizmem jest wg mnie trąbienie o tym na kafeterii opisując go ze szczegółami :O a wiesz dlaczego ? bo czyniąc tak dajesz nam do zrozumienia, że Twoją jedyną myślą w momencie kiedy go dostałaś było o jaaaaa już nie mogę sie doczekać az pochwalę się nim przed kolezankami i wzbudzę w nich poczucie zazdrości :O dostałaś pierścionek, super pogratulować ale po co się od razu tak chwalić ?? :P :P

Gość zajefajny prezent
mój również jest z Kruka.... :-) on stwierdził, że 18 ma się tylko raz, poza tym dla niego prezentem jest moja milość do niego.... nie wyzywajcie mnie od małolat, bo wiek naprawdę niewiele świadczy o człowieku :-o wiem to z autopsji..... to co miałam nie wziąć? I on by sie obraził i między nami byloby źle....

Gość kocyk
facet mysli o tobie powaznie chce zebys miala pamiatke na cale zycie i tyle. co maja do tego twoi rodzice nie wiem. chyba ze oni dostali na twoja 18 bmw, wtedy przynzam mogliby czuc sie nieco skrepowani

Gość kocyk
super ze sie chwali. ja tam lubie ludzi, ktorzy sie z czegos ciesza spontanicznie a nie uwieszone na innych ofiary. jestes fajna dziewczyna to naturalne ze chcesz sie pochwalic. jesli sie tak umiesz cieszyc warto dawac ci prezenty

Gość zajefajny prezent
:( nie pochwalę się koleżankom, bo ich nie mam :p każdą wolną chwilę spędzam z moim chłopakiem...... nie znasz mnie, to proszę nie oceniaj :)

Gość Agrafka303
czego się czepiacie,gdybym taki prezent dostała też bym trąbiła chociażby na kafe

Gość zajefajny prezent
pewnie, a co mam siedzieć w kącie, niczym szara mysz??? Jestem spontaniczna osobą i tak nie potrafię :-D

Gość Agrafka303
To lepszy temat od tych wiecznie narzekających odchudzających się,albo dylematów:mieć dziecko czy go nie mieć,albo Antykoncepcja POMOCY

Gość kocyk
nie daj sobie popsuc tego dnia, jesli to dzis - wszytskiego najlpeszego!!! tez bym ci dala prezent bo najwieksza nagroda jest to, ze ktos sie cieszy

Gość zajefajny prezent
zresztą niewazne. Chodzi mi o to, że mam wspaniałego chłopaka, który co rusz mnie zaskakuje, co najważniejsze- mile :-)

Gość kocyk
tak agrafka i ta sama dziweczyna pewnie potrafi w styczniu zalozyc temat raktunku brak okresu, w lipcu kto sie stara o dzieciatko, w lipcu po roku - jak odciagac pokarm, a w grudniu on ma kochanke -czy rozmowd to dobre wyjscie

Gość zajefajny prezent
ja się ciesze cały czas, niektórzy ludzie to mi nawet śmią "olewactwo" zarzucać- bo się nie przejmuje potyczkami, a po co? Na świecie jest całe multum prawdziwych nieszczęść. Generalnie cieszę się ze wszystkiego :-D :-D

no fakt nie znam Cie :P tylko , ze wiesz ja nie oceniam Ciebie tylko Twoje zachowanie bo ja nie chwaliłam się tym co dostałam od faceta na 18 bo jakoś nie czułam takiej potrzeby co nie znaczy , ze nie jestem spontaniczna albo, ze się nie cieszyłam :P ale co mnie to obchodzi :) :) swoje zdanie na Twój temat już posiadłam, może i nieprawdziwe ale jednak :P wszystkiego najlepszego 🖐️