Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajny prezencik

ale dostałam prezent na 18 od chłopaka!!! Ho Ho Ho....

Polecane posty

Gość zajefajny prezent
kocyk- to do ciebie....

Gość kocyk
sa tacy co sledza juro bedzie topik - teoria sie chwali!!!

Ja mam tutaj domek taki (i jakieś 15 nicków), to wiem i śledzić nie muszę :)

Gość kocyk
co do mnie, co do mnie???? ja tam tylko pomaranczowe nicki i jutro pierwsza na tym topiku ferry napisze - jak mozna sie chwalic i byc takim prozniakiem nie poznacie mnie!!!!!

a jakie masz nicki ?? ;) chociaz jeden powiedz bo chce wiedzieć czy tez Cię kojarzę :) Kocyk babo zebyś widziała jakie tu juz tematy o mnie były :P Teoria to kurwa Teoria jest szmatą i takie tam :P jak sie siedzi długo na kafe to zawsze sie komus podpadnie tym bardziej że ja nigdy nie pisze na pomaranczowo i mowie co myślę :D

Gość kocyk
15 nickow - a teraz jak juz masz encyklopedie to mozesz latami alfabetycznie leciec te nicki 5 tomow - jak dobrze, ze nie 10!!!

Ja nikomu nie podpadłam :D Grunt to mordka na kłodkę, ale ty, teoria, to śmiałe dziewczę jesteś :D Jeden nick mam literacki. Tyle mogę zdradzić.

Gość kocyk
teoria mila, takie masz topiki i z tego trzeba czerpac radosc ale nie wiem dlaczego - pomoz prezenciku....

Feryy ehe mów do mnie jeszcze jak ja z literaturą miałam do czynienia jakieś 7 lat temu w szkole :P :P powiedz plizzzzzzzzzz 😘 wszak to tylko internet przeca ;) ja wiem czy takie śmiałe ? po prostu najpierw mowię (w tym przypadku piszę) a potem myslę no i po mnie jadą :P znaczy teraz już nie jadą ale kiedyś miałam takie akcje, ze normalnie prawie się zaczęłam przejmować ehehhehe :P

Gość kocyk
teoria jest w realu proboszczem - to ci mowie, raz na tydzien tyko kazanie i to nie musi isc sensownie grunt pewne slowa zestawic i tyle reszta - w onfesjonale sluchac brudow, to woli tam wziac laptopa, ma karte sieciowa i na koniec puknie ze niby rozgrzeszenie i tyle to co ma robic- merecedesa juz ma, wszytsko ma!

No nie mogę, kochana, powiedzieć, bo mnie jeszcze uczniaki moje wyczają, ups! :D

Gość kocyk
wy tu jestescie wyjadacze stare!!!! czy wy sie kiedys zastanawiacie nad zbiegami okolicznosci jesli ludzie maja po kilka czarnych nickow to na jednym topiku sie moga klocic na drugim super przyjaznic

Ferry a na maila możesz ?? ;) gwarantuje dyskrecję :) zresztą to jedyne co mi dobrze wychodzi :P :P Kocyk mercedesa nie mam ale Maybacha a i owszem ! ;) ;)

Kocyk ja mam tylko 1 czarny nick także zawsze jestem sobą :P :P :D

kocyk, to ty dopiero na to wpadłeś (aś?) :D :D :D A na co tobie, teoria, mój mail? :D

Gość kocyk
nick czarny jak sutanna....

Gość kocyk
ja tu rzadko, rzadziutko, to jeszcze niuansow nie znam....

Gość kocyk
ja tu tylko kojarze - idealiste z marsa co byscie powiedzialy, ze ja to on uwierzylybyscie?

Co nick, to osobowość :classic_cool: Rzadko, rzadziutko, a zaraz się okażesz Kirusem albo Amantem, żeby nie powiedzieć: stańczykiem!

Gość kocyk
stanczyka tez kojarze, stawiam, ze on jest znana modelka - wysoka i teskni zeby sie raz wtopic w nizszy tlum

ssssssss, piczko, tak, mów mi o seksie i kop leżącego 😭

Kocyk błagam nie wymieniaj imienia tej mendy idealisty :O :O :O :O Ferry ze co nibyś ?? zasuszona ? :P :P

Gość kocyk
jak sie robi faceta z czapeczka?

Gość kocyk
ja tam idealiste dziwnie lubie bo jest fermentosiejca

kocyk, robisz to tak, że wpisujesz cool w nawiasy kwadratowe. Nie, nie jestem zasuszona, ale tydzien bez seksu, to... zasuszenie? :P I nie wiadomo, kiedy sie odsuszę 😭

robi się [ cool ] tylko, ze bez odstępów kurfa ta menda to wogóle jakaś największa porażka tego foruma :O :O

Ferry tydzien bez seksu to ja bym umarła raczej :P :P także zasuszonaś 🖐️ ;)

Gość kocyk
dzieki ferry sformuluj to wszystko jakos inaczej - tu sie chwalilysmy wiec iwesz przedstaw abstynencje jako osiagniecie lub wybor a tak to nie jest na temat zrzedzenie - jak teoria !!!!