Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajny prezencik

ale dostałam prezent na 18 od chłopaka!!! Ho Ho Ho....

Polecane posty

Gość kocyk
no a inny facet by ci afere zrobil ze nie przetaralas mebli (no chyba ze i to zrobilas) ja tez sie ciesze i ogolnie uwazam, ze nie warto nic robic jak nikt cie nie chwali

zajefajny prezent hehehhe skąd wiedziałas że uparta jestem :P :P ?? zebys jeszcze wiedziała jak :O :O eheheheh ni mom więcej powodów do zadowolenia bo na ryju rośnie mi syf na syfie i syfem się podpiera 😭 😭 a nigdy nawet pół syfa nie miałam, odstawiłam tabletki i proszę :O :O:O nic tylko się kłaść na tory 😭 łeeee widzicie teraz zacznę nudzić i beczeć :P bo ja tak zawsze ze skrajności w skrajność :O a tak wogóle to fajne z Was babeczki i jednak przepraszam 😘 wybacycie ?? :D

Gość zajefajny prezent
chiya- jak ja lubię optymistów.... masz super chłopaka, ciesz się że spotkałaś takiego, który potrafi doceniac kazdy szczegół, bo jak sama napisałaś przy takich ludziach i my się zmieniamy....🌻

Gość kocyk
teoria - nikt sie nie gniewa, jak pisal prezencik!!! co tam syfy inni maja syf zyciowy a i tak sie ciesza

Gość zajefajny prezent
powtarzam: my się nie gniewamy. Mojemu chłopakowi, to się wszystkim chwalę i on ma banan na twarzy, jak widzi, że ja sie cieszę, np.bo słońce świecilo- cały dzień biegałam jak oszałała, śpiewałam, tańczyłam.... no kurczę; w życiu czekamy na coś nadzwyczajnego, a czemuż by tych zwyczajnych chwil nie zmieniac w nadzyczajne???

Gość kocyk
mysle ze ludzie maja od innych za malo poczucia bezpieczenstwa i wpadaja w lek i agresje - zuuupelnie niepotrzebna. ja uwielbiam hiacynty , jak mam hiactynta to go co 2 minuty wacham

Gość zajefajny prezent
a mi sie marzy teraz łąka kaczeńców i żeby biegac po niej boso.... o do Ojcowa jechać, bo mam miłe wspomnienia....

Gość kocyk
jamysle ze w internecie to pol biedy. w rzeczywistosci bardzo czesto ulegamy wrazeniu, ze ktos jest pewny siebie itp i reagujemy agresywnie a krzywdzimy biedaka, ktory robi dobra mine do zlej gry

Gość Agrafka303
Fajnie jak ktoś potrafi dostrzec piękno w tych szarych codziennych dniach,wyłuskać to co najważniejsze:uśniech.błysk słońca,dzień dobry,dziękuję

Gość kocyk
a teorio - optymisci tacy dziecinni czesto sa b wrazliwi i w glebi duszy smutni. a jak ktos sie chwali tak fajnie dziecinnie to znaczy ze jest dobrym czlowiekiem bo nawet nie przypuszcza, ze ktos sie moze nie cieszyc jego radoscia

Gość zajefajny prezent
teoria opuściła nas.... i zostałysmy same :(

kocyk - no nie przetarlam :O zajefajny.. - faktycznie jego reakcje na moje drobne gesty nastawiaja mnie optymistycznie i sprawiaja ze chce zrobic wiecej. latwiej jest cos zrobic gdy sie wie ze ktos to doceni teoria - oj.. z tym syfem to trafilas do mnie. nie wiem co sie dzieje ale juz trzeciego syfa pod rzad mam, a jeszcze drugi nie zniknal dobrze :( a nigdy syfow nie mialam. nawet jak dojrzewalam :O a ten ostatni jest jak jajo i to pomiedzy oczami i boli mnie jak nawet brwi podnosze :D no wstyd sie ludziom pokazac. a najbardziej mnie rozsmieszyl moj facet dzisiaj bo powiedzial ze moj pryszcz jest tak samo piekny jak ja :D :D :D nie dalam rady sie nie rozesmiac

Gość zajefajny prezent
czym się jeszcze pochwalicie? ja na przykład tym, że mieszkam w Krakowie....uwielbiam rynek,sukiennice, wawel, kopiec kosciuszki.....

Gość kocyk
czysta praktyka radosci a ty masz prezenciku dzisaj te urodziny? wszystkiego najlepszego!!!! juz po polnocy

Gość zajefajny prezent
podobno posmarownie na noc pastą do zębów przyszcza przynosi rezultaty, aczkolwiek nie sprawdzałam, więc ręki uciąć nie dam....b

Gość kocyk
trzeba dbac o nastawienie do syf zejdzie a nastawienie zostanie!!! O JAK JA UWIELBIAM KRAKOW i ludzi z krakowa no tak - jak sie codziennie krakow widzi , to trzeba byc optymista

Gość zajefajny prezent
nie, nie dziś- miałam trochę wcześniej, ale dziś tak na niego spojrzałam i na nowo się tym zaczęłam cieszyć, jakby to było wczoraj.... :-) :-) :-) :-) ja już tak mam...

Gość kocyk
ee jeszcze jakies bakterie z tej pasty przeniesie i z zachodzaca na oczy gula bedzie cie po tym krakowie szukala zeby paluszek uciac, a chlopak za nia leci i krzyczy -jak pieknie biegniesz z tym nozykiem!!

zajefajny - slyszalam cos na ten temat. no .. to sie moj zdziwi ze mi zab wyrosl na czole i go pasta szoruje :D

Chiya ---> ooooo prosze Cię :P zapewne nie chciałabyś mojego ryja teraz zobaczyć :P mam cały policzek zakrwawiony jakbym nim po betonie jechała bo mam manię zdrapywania syfów :O a że miałam ich mase to masę ich wydrapałam do mięsa :O :O no i same powiedzcie jaki mam miec humor ? :P:P Zajefajny prezenciku --> ja mieszkam niedaleko Krakowa ;) jakies 40 km ;)

Gość zajefajny prezent
momo to- DZIĘKUJĘ!!!!!! 🌻 🌻

Gość kocyk
teoria trzeba czyms paluszki zajac, zeby nie drapac moze ty faceta popros o naparstki z szafirami i jutro sie pochwal

Gość zajefajny prezent
tak? a skąd dokładnie jeseś, jeżeli mogę wiedzieć?

Gość zajefajny prezent
mnie czasami tez obsyfi; na czole przed okresem, ale nie przejmuję się- myślę sobie-taka już kobieca natura, hormony robią swoje....

kocyk jak on mnie jutro zobaczy to mi ręce tasakiem upier**** bo najbardziej go wkurza to, że se zdrapuje pół ryja właśnie :P :O :O :O :O hmmm Prezenciku w moim mieście jest najstarsza kopalnia soli w Polsce :D :P :D

Gość kocyk
widzicie - i juz przyjazn sie kroi. proponuje spotkanie w realu znak rozponawczy prezencika - bijacy po oczach pierscionek znak rozpoznawczy teorii - rozdrapany policzek ewentualnie naparstki w tlumie sie znajdziecie!!!!!

Gość Agrafka303
Kurcze a ja tak chciałabym wybrać się do Krakowa,nigdy nie byłam.........

Gość kocyk
powiedz mu ze tyle sie chwlilas ze sie zle z tym czulas idealnym zyciem i z wyrzutow sumienia rozdrapalas

teoria- przynajmniej mozesz powiedziec ze sie przewrocilas. mi nikt nie uwierzy :D kocyk - nie powie ze ladnie bo noz to temat drazliwy od srody. jego najlepszego przyjaciela zona zaatakowala tegoz przyjaciela z nozem w srode wlasnie :( wiec raczej by na mnie nakrzyczal bym nie robila glupot :O