Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajny prezencik

ale dostałam prezent na 18 od chłopaka!!! Ho Ho Ho....

Polecane posty

K*** mac, już mam dość takiej ekscytacji, gdzie facet nie wie co ma robić, a mówi, że mnie kocha, w pizdu!

Gość kocyk
teoria - ludzka agresja, skierowana przeciwko tobie to nie problem uwierz mi ci agresywni maja problem ZAWSZE

znaczy to miało byc, że kurczak :O :O znaczy chciałam powiedzieć uuuuuuu , że dupa :O

Gość kocyk
ok nie wie co ma robic= ma bogata osobowosc, niebanalny mowi ze cie kocha - no to cholera juz nie musze ci przekladac na ludzki jezyk

No wlaśnie dupa, a nawet nie wdałam się w szczegóły opisu!

Kocyk a Ty na pewno nie piszesz pod czarnym ?/ bo kojarzysz mnie się z jedną osobą ;)

Ferry znaczy wiesz nie wiem co masz na myśli pisząc, ze nie wie co ma robić :P

Gość kocyk
nie - nigdy szczerz nawet nie wiem, jak zrobic czarny nick ale nie tlumaczcie i tak nie skorzystam

Gość kocyk
troje= zawsze lepiej niz dwoje bo jak jedno zniknie bedzie dwoje a jak z dwojga jedno znika to zostaje tylko jedno

Gość kocyk
kobiety-wszystko ladnie!!!!

kocyk, dzięki :D Jak ja zniknę, to wywiozą mnie w kaftanie.

Kocyk eeee przesadziłaś :P :P chciałabyś, zeby u Was była ta trzecia ? :P nie sądze

Gość kocyk
wywioza = nie bede musiala isc pieszo w kaftanie = nie bede naga

Gość kocyk
ferry ty jestes trzecia i jestes sama, czy on jest u trzeciej i jestes sama?

Gość kocyk
mowilam - jestem polityk, wszytsko przerobie dwa razy na terapii = dwukrotnie ktos milo ze mna gawedzil o moich sprawach

Jak sama, jak z nim :D Ja nie wiem, która ja jestem, psycholog to trafnie ujął : \"pierwsza z dwóch\". Znaczy się: mieszka u tamtej i tylko mieszka. A ślub nieważny od A do Z! Sprawdzałam.

Gość kocyk
ok - kapuje no co ja moge moge cie troche wkurzyc swoimi szczerymi teoriami jesli chcesz

Może nie dzisiaj, ale dzięki za \"przerobienie\" wszystkiego :) Nie mam klapek na oczach, a czasami wolałabym mieć, mniej by bolało... Ale teoria szczęsliwa przynajmniej.

Gość kocyk
teoria jest stara maruda i nie wie, ze szczesliwa ty tez sie trzymaj napisze jedno- spoleczne konwenanse sprawiaja, ze gubimy swoj punkt odniesienia zwiazki miedz ludzmi nie sa czarno-biale, pewnie doswiadczylas ale w jakis sposob zwiazana jestes tez z ta trzecia czy pierwsza i powiem ci jedno - moze psychologicznie taki wyrafinowany trojkat jest jakos pelny, gdyby nie byl, to by sie rozpadl i pisze tu o wzajemnych zaleznosciach

Wiem, wiem, tylko na dzień dzisiejszy to uszami mi się to wszystko wylewa. :( Konwenanse, szczęście, miłość i tak dalej. Idę. Dziękuję :) Dzisiaj i tak czułam się dobrze.

Gość kocyk
tzn mysle ze dwie konkurujace kobiety nigdy nie zapytaja sie siebie - kim jest dla mnie ta druga kobieta??? bo fakt jest taki, ze to nie sa dwa zwiazki podwojne tylko jeden potrojny a kontrakt psychologiczny na tym polega ze chocbys uwazala ze tylko tracisz to cos jednak z tego masz badz ze soba szczera

nie no jeśli pod uwage wzięłabym tylko mój związek tom szczęśliwa jest niezmiernie 😘 gorzej jak wezmę całą resztę :P

Gość kocyk
czesc ferry - zycie to bagno ale nie mowice prezencikowi