Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martisha**

Chcialabym sie zakochac....

Polecane posty

masz jakies namiary na gościa ? oj rzeczywiście ten świat jest mały... ;) czasami aż za mały...

Gość szalonka
własnie moze niech Ci się ten internet "posuje":-/ no wiesz, jakaś awaria, no zwyczajnie nie wiesz co sie stało...;-)

Mam jego numer telefonu, bo kilka razy dzwonilam w sprawach wlasnie tego internetu.Nie wiem nawet jak sie nazywa,buahahahaha.

... no a ten kabel od netu to sie chyba sam odłączył, hmm to pewnie kot !

Tez o tym myslalam, ze internet moze sie popsuc, tyle ze idzie swietnie i szkoda byloby w nim \"krecic\", dzieki za wsparcie.

Gość szalonka
niemożliwe, musisz mieć jego chociażby pieczątkę, podpis? swoją drogą....szkoda, że mi się nie trafił jakiś przystojny "podłączacz" internetu;)

Gość szalonka
no właśnie u mnie się ostatnio psuje....humor:(

Szalonka-mam pieczatke ale od jego szefa, z ktorym podpisywalam umowe,a on tylko podlaczal.Wiecie co?Poprosil mnie,zebym mu chwycila kabel, bo chial przeciac go i gdy to zrobilam polozyl swoja reke na mojej... Myslalam, ze padne z wrazenie, ale twardo stalam i tylko sie usmiechnelam,jest boski.

Szalonka-mam pieczatke ale od jego szefa, z ktorym podpisywalam umowe,a on tylko podlaczal.Wiecie co?Poprosil mnie,zebym mu chwycila kabel, bo chial przeciac go i gdy to zrobilam polozyl swoja reke na mojej... Myslalam, ze padne z wrazenie, ale twardo stalam i tylko sie usmiechnelam,jest boski.

Gość szalonka
skoro takiś fachowiec;) mam nadzieję, że nie rzucasz słów na wiatr:P no i co tam magduska? wymyślony plan działania?

Gość szalonka
oj...skoro tak się sprawy mają....musisz go znaleźć!

dobra ściema nie jest zła ! no nie działa i koniec-przyjdzie ups chyba sie samo naprawiło :D a może sie kawki napijesz... itd

Kochana Szalonko!!!!Otoz tak, co miesiac bede chodzic placic rachunki za neta wlasnie tam, gdzie On pracuje, wiec albo zlapie go w tym sklepie tam, albo przelamie sie i zadzwonie po prostu spytam czy nie mialby ochote wpasc do mnie na kawe, potem odloze sluchawke i umre na zawal,hihihi.Dobry plan?

Gość szalonka
hmmm.....a w sumie to czym ryzykujesz...może próbuj zaprosić go na kawę.....albo rzeczywiście ściemniaj, że Ci się "zepsuł" ten internet:) wiesz, spróbuj to obrócić w żart....walcz kobieto!:)

Gość szalonka
spoko, jak sie ze wszystkim obrobię i dokończę magisterke:)

Gość szalonka
ej ale ten od internetu też musi być na kawce! obowiązkowo...to jak mam wkładać trampki?

Gość szalonka
tiaaaa.....to gdzie mam biec?